Şimdi Ara

Football Manager 2009 (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşla yeni oyuna başladım..İlk sezon süper lig,Türkiye kupası ve Uefa da ilk 16 ya kaldım Barcaya elendim...

2.sezon CL de 2.tura cıktım Cska Moskovayla eşleştim...Süper lig ve kupada yola devam..Hedef 3 kulvarda şampiyonluk...

http://img513.imageshack.us/img513/2696/bjk2hl2.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/3669/bjk1ed6.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/4974/bjk3aj3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehszade -- 1 Şubat 2009; 20:51:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Hey yavrum hey.
    CL yarı finali, Premier Lig şampiyonluğu, FA Cup şampiyonluğu, League Cup finali gelen 2. sezınumdan sonra transfer dönemine girdim.

Satılık listesine düşünce 1.4 m euroya aldığım Pedro Leon'u bir sezon hiç oynatmadım, feeder club yetersizliğinden kiraya da veremedim kimse istemedi. Sezon sonu unhappy oldu değeri 3.9 milyon euroydu transfer listesine konulmak istedi kabul ettim. Tarihler 4 July'ı gösterirken 25 milyona dalgasına kulüplere önerdim. Arsenal, Milan ve tabii ki City kabul etti

R.Madrid'den 43 m euroya minimum fee alıp bir sezon oynattığım Benzema'yı ise şimdi bir sezon sonra 75 milyon euroya geri sattım. R.Madrid ve Barcelona transfer ettikleri oyunculara çok makul minimum fee koyuyor çoğu zaman takip edin.

Edit: Bu arada bu Wonderkid olayı çok farklı birşey ya. Mesela bu oyunumda Tomas Necid, Sercan Yıldırım, Mehmet Ekici, Paloschi gibi futbolcular Wonderkid oldu. Hem kulübünde bir süre düzenli oynayıp hem de zamanında doğru kulüplere transfer olmak gerekiyor galiba bunun için.

Benzema vakasından sonra 56 milyon minimum fee'ye aldığım Messi'yi 1.5 sezon oynatıp Barcelona'ya 80 milyon euroya geri sattım. Nasıl olsa bir dünya adam var.

@Dave Mustaine

Almayacaktın dedin, sattım bak. Ronaldo'yu da alamayacapız Rival Club geyiğinden Süperstar eksikliği oldu takımda.

• Takım öneriniz varmı??

İngiltere Coca-Coladan veya İspanya 2.ligden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 2 Şubat 2009; 2:31:20 >
  • Napoliyle ilk sezonumda lig 2.'liği. İtalya Kupası zaferi Uefa Çeyrek Finali başarısını gösterdim. 2. sezonda şöyle bir kadro kurdum.

Keirrison-Cardozo
    Van Der Vaart
    M.Fernandez - Maggio
    Fernando Gago
    Radek Sirl-Cannavaro-Rinauda-Santacorre
    Leo Franco.

Keirrison için 20 m. ytl verdim.
    Cardozo'ya ilk sezonumda 15 falan almıştım sanırım.
    VanDerVaart'ı Real gözden çıkartıyor, ilk sezonumda devre arası 18 M YTL'ye aldım sanırım, tam olarak hatırlamıyorum
    M.Fernandez'i 20 M YTL'ye.
    Gago'yuda ilk sezonumda baya ucuza almıştım. Madrid direk satılığa çıkartıyor.
    Sirl için 15-20 MN YTL bastım.
    Leo Franco'nun sözleşmesi yenilenmemişti bedavaya aldım.

Bayada oyuncu sattım. Lavezzi, Lezzo, Gargano, Mannini vs..

• Cskayı geçtik marsilya cıktı..Diğer takımlara oranla kolay bi kura oldu..Fotomaç sloganıyla çerez gibi kura...

http://img261.imageshack.us/img261/4135/bjk4xk7.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/2134/bjk5us6.jpg

http://img167.imageshack.us/img167/7893/bjk6xz2.jpg

• Marsilyayı da eledik..Ve yine Barca cıktı karsıma..gecen sene Uefa da beni eleyip şampiyon olmuslardı..Bu senede CL de aynı gruptaydık..Yine karsıma cıktı nedir çektiğim bu Barcadan..Mourinho bile bu kadar çekmedi Barcadan... Türkiye kupasında da GS ı 2-0 rövansında 3-0 yendik çok sukur hiç umudum yoktu..

http://img401.imageshack.us/img401/9195/bjk7ri0.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/1319/bjk8nm1.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/5731/bjk9ds7.jpg

http://img300.imageshack.us/img300/4574/bjk10sf7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehszade -- 2 Şubat 2009; 14:47:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Aykan19o3

Napoliyle ilk sezonumda lig 2.'liği. İtalya Kupası zaferi Uefa Çeyrek Finali başarısını gösterdim. 2. sezonda şöyle bir kadro kurdum.

Keirrison-Cardozo
    Van Der Vaart
    M.Fernandez - Maggio
    Fernando Gago
    Radek Sirl-Cannavaro-Rinauda-Santacorre
    Leo ****.

Keirrison için 20 m. ytl verdim.
    Cardozo'ya ilk sezonumda 15 falan almıştım sanırım.
    VanDerVaart'ı Real gözden çıkartıyor, ilk sezonumda devre arası 18 M YTL'ye aldım sanırım, tam olarak hatırlamıyorum
    M.Fernandez'i 20 M YTL'ye.
    Gago'yuda ilk sezonumda baya ucuza almıştım. Madrid direk satılığa çıkartıyor.
    Sirl için 15-20 MN YTL bastım.
    Leo ****'nun sözleşmesi yenilenmemişti bedavaya aldım.

Bayada oyuncu sattım. Lavezzi, Lezzo, Gargano, Mannini vs..

Lavezzi'yi satmasaydın keşke.

İyi oyuncudur

• l3bron Lavezzi son haftalarda baya bi düşüş yaşadı. Bende kasam dolsun diye 22.5 MN YTL'ye Valencia'ya gönderdim.
  • bu arsenal ne ya adamlar yenilmez. kendi evimde oynuyorum şampiyonlar ligi yarı finalinde normal takitiğimle cıkıyorum adamlar yeniyor atak oynuyorum yeniyorlar defansif oynuyorum gene yeniyorlar.2 yıldır yari final de karşılaşıyoruz her yıl eleniyorum.en son adamlar 10 kişi kaldı 14 .dk da dedim bu maç yenerim yok gene adamlar atak yapıyor.bu arsenal yüzünden en sonunda fm yi bırakıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

bu arsenal ne ya adamlar yenilmez. kendi evimde oynuyorum şampiyonlar ligi yarı finalinde normal takitiğimle cıkıyorum adamlar yeniyor atak oynuyorum yeniyorlar defansif oynuyorum gene yeniyorlar.2 yıldır yari final de karşılaşıyoruz her yıl eleniyorum.en son adamlar 10 kişi kaldı 14 .dk da dedim bu maç yenerim yok gene adamlar atak yapıyor.bu arsenal yüzünden en sonunda fm yi bırakıcam...

2008 de ben de aynı sorundan muzdariptim de 2009 da o kadar değil gibi geldi bana. Belki Liverpool ile oynadığım içindir, genelde ben yeniyorum.

Bojan'a 83 milyon euro vereyim mi sizce 195 milyon euro bütçem var. Yıl 2011. Takım Liverpool. Pandev, Torres, Berbatov, Henry, Agüero, Balotelli var takımda ve çift forvet oynuyorum. Eğer alma derseniz kimi alayım para çok alıcak adam yok

• quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

bu arsenal ne ya adamlar yenilmez. kendi evimde oynuyorum şampiyonlar ligi yarı finalinde normal takitiğimle cıkıyorum adamlar yeniyor atak oynuyorum yeniyorlar defansif oynuyorum gene yeniyorlar.2 yıldır yari final de karşılaşıyoruz her yıl eleniyorum.en son adamlar 10 kişi kaldı 14 .dk da dedim bu maç yenerim yok gene adamlar atak yapıyor.bu arsenal yüzünden en sonunda fm yi bırakıcam...

aynen yaa adamlar bir şekilde gol atıyor.benfica ile şu an 2011 yılındayım şl yarı finali arsenal'e kendi evimde 2-1 yenildim.bir umutla rövanşa çıktım ama adamlara gol atmak çok zor.ve bir şekilde gol atıyorlar.
    benim kadro
    sergio asenjo-mamadou sakho-david luiz-ramon(dr)-da costa goore(dl)-zuculini-rafael carioca-marquinhos(amc)-dentinho(aml)-willians santana(amr)-keirrison(fc)

bu kadro ile chelsea-juventus gibi hallaç pamuğu gibi attım ama arsenal'e ise tık yok.hayır anlamadığım nokta forvetlerin bu maçta kazmalaşması.ne karşı karşıya atabiliyorlar nede müsait şutları hepsini dağa taşa yolluyorlar.
    ancak markajdaki fabregas 35 metreden tak diye çakıyor.hele abu diaby bir gol attı ki aklınız durur.sol kanattan sağ doksana falsolu 30 metreden bir gol attı.biz ise boş kaleye bile gol atamıyoruz.

• bundan sonra uefa ya gidicem arsenal siz doya doya bir final oynarım
  • Fb kariyerimde 2.Sezondayım takımda revizyon yaptım.9 oyuncu sattım yerlerine oyuncular aldım ama çok fena takım karıştı şu an kaptan Semih Şentürk yardımcı kaptan Volkan ama takımda ayaklanma var resmen squad hermony very bad ne yapacağım acaba
    Gençleştiricem derken oldu hepsi
  • Ben böyle zor maçlarda closinng downu sonuna kadar çekiyorum benim oyuncular da bitiyor ama kazara bir tane de olur da atarsak kaznıyoruz yani budak 1903 ün dediği gibi bazı takımlara karşı kazanmak imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Ben böyle zor maçlarda closinng downu sonuna kadar çekiyorum benim oyuncular da bitiyor ama kazara bir tane de olur da atarsak kaznıyoruz yani budak 1903 ün dediği gibi bazı takımlara karşı kazanmak imkansız

closing down neredeyse sonda ama olmuyor.adamların kalecisi panterleşiyor.tek kale bile oynasanız bir şey ifade etmiyor.
  • Napoli'ye Adriano'yu getirdim Sözleşmesi bitiyordu Inter yenilemedi bende hemen atladım ve imzalattım. Haftalık 130 Bin YTL Alıcak
  • Geçen sezon takım berbat gitti, ne yaptıysam olmadı, Uefa'da Cska'ya ilk turda sahamda 3-0 yenildim, elendim. Squad Harmony %0 idi. Ligde alt sıralardaydık, neyse bu sezonu atlatayım artık dedim ve tatile çıktım. Mayısın sonlarına doğru geldiğimde (elal olsun asistana) takım ligde dördüncüydü, squad harmony'de %2. Şampiyonlar ligine kaldık ve işte transferlerim: (ss olarak)

Football Manager 2009

Sortitoutsi'den indirdiğim 4-4-2 Houston taktiğini kullanıyorum. Ligde max. 3 AB vatandaşı olmayan player oynatabiliyormuşuz, bende Marquinhos ve Henrique'yi kestim. Şamp. Liginde oynatıp gönüllerini alıyorum.

Football Manager 2009

Bu da kadro, şu an squad harmony %80. Ligde 5te5 yaptık, Barcelona'yı ve Atletico Madrit'i yedik. Bojan'ın minumum serbest kalma fee'si, 24 milyon euro.
    (9.2.0)

• Arkadaşlar FM2009'u Steam'den aldım, Network bölümüne girip online oynamak istiyorum ama hiç server gözükmüyor. Online nasıl oynayabilirim ücretli olan LIVE hariç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Şu ana kadar sattığınız en pahalı futbolcuyu yazalım...Ben başlıyorum

Xavi - M.City - 70 Milyon €

FM 2009 - Vela 90 Milyon Euro

FM 2008 - Vela 115 Milyon Euro

Wonderkid olayı her zamanki gibi oyuncunun takımıyla alakalı. Takımın yüksek reputation değeri yoksa özellikleri iyi dahi olsa wonderkid olarak göstermeyebilir. Aynı özellikler ile başka tanınmış bir takıma gittiğinde wonderkid olarak gözükecektir. FM 2008 ile aynı işliyor, günlerdir sürekli oynuyorum ben pek bir değişikliğe rastlamadım. Promising (atıyorum) Midfielder diye tanımlanan futbolcular genelde büyük klüplere gittiğinde wonderkid oluyor. Bir de genelde 16-17 yaşındaki oyuncular bazen wonderkid olarak tanımlanmasa da 19 yaşında wonderkid veriliyor. Bundan önce niye wonderkid olarak tanımlanmadığı hakkında bir fikrim yok.

@Supporterz, oyuncuların çok ucuza gitmiş. Özellikle Joaquin.

@Maitapha, Bojan yaşı ve özellikleri bakımından oyunun en iyi forveti. FM 2008 ve 2009'da en iyi forvet, AFM 2007'de de en iyi üç forvetten biri olan Bojan'ı Vela ile yan yana forvet hattında oynattım yıllarca. İkisi yan yana oynarken Vela daha iyi oynuyor ve daha çok gol atıyor. Bence Vela'yı almayı düşün ama o yıllarda yeterli miktarda zaten paran varmış, Bojan'ı bir kere alıp yıllarca(Takribi 10 yıl) oynatabilirsin. Gerçi elindeki forvetlere bakarsak bence Bojan gereksiz olur. İllâ ki Bojan demiyorsan benim nacizane tavsiyem Vela olacaktır. Alabiliyorsan ikisini alıp Balotelli ve Torres haricindeki diğer forvetleri Arap City ve Reyal Matrit'e ittirebilirsin. Evet, Agüero'yu da sat derim ben.

Mascherano'yu ise ben de almanızı tavsiye ediyorum. Ama benzer özelliklere sahip ve bence daha iyi olan Palombo(daha yaşlı gerçi) oyunun başında tercih edilmeli. Hem Mascherano'nun ilk sezon ucuza kapatılamaması hem de Palombo'nun daha yaşlı olması sebebiyle bir sezon Palombo'yu oynatıp ve satıp, kazandığınız paraya ikinci ya da üçüncü sezon Mascherano'yu alın derim.

Asenjo'nun özelliklerine pek aldanmayın, özellikle ilk aldığınız sezonun ikinci yarısında çok iyi performans sergiliyor. Arsenal'de oynatmıştım 32 maçta 11 gol yemişti yanlış hatırlamıyorsam. O kaydımla üç sezon geçirdim, sonraki iki sezon da farklı bir performans göstermiyor. Tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aykan19o3

Napoli'ye Adriano'yu getirdim Sözleşmesi bitiyordu Inter yenilemedi bende hemen atladım ve imzalattım. Haftalık 130 Bin YTL Alıcak

Bende saviolayı aldım bi işe yaramadı..Para için geliosa işe yaramaz...
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.