Şimdi Ara

Football Manager 2009 (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Supporterz

Fm 2009 için crack yok arkadaşlar, 9.0.3 yaması çıktığında ne yapacaksınız ? Orjinal edinin.

fiyatı uygun olsa orjinal alınır ama çok pahalı. herkez bir oyuna o parayı veremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Fm 2009 için crack yok arkadaşlar, 9.0.3 yaması çıktığında ne yapacaksınız ? Orjinal edinin.

fiyatı uygun olsa orjinal alınır ama çok pahalı. herkez bir oyuna o parayı veremez.

Gayet de rahatlıkla verilir, 5 kişi birleşerek alabilirsiniz, 5 aktivasyon veriyor.

Steam'deki fiyatına dikkatli bakın! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 5 Şubat 2009; 13:21:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Gayet de rahatlıkla verilir, 5 kişi birleşerek alabilirsiniz, 5 aktivasyon veriyor.

Steam'deki fiyatına dikkatli bakın! :)

Ben ayda 5 kere pc ye format atıyorum zaten ne diyorsun sen? Herkesin tuzu kuru değil malesef..

Türkçe için en iyi yama hangisidir arkadaşlar hangisini indirmeliyim?

• En son çıkan %80lik yamayı indir. Forumda bulamazsan yollarım linkini.
  • Yollıyabilirsen çok sevinirim çünki bir çok yama var hangisini kast ettiğini anlamak zor

Birde benim oyun korsan 9.1 pacth'le oynuyorum sorun olmaz dimi? Şimdiden teşekkürler
  • Ya bu fm çok fena birşey finaller varken oynamıyordum şimdi acısını çıkartıyorum 26 saat oldu uyumuyorum oynuyorum
  • Buyur bu en son çıkan Türkçe yama :

http://rapid-share.com/files/177298669/fmtr09v2_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 6 Şubat 2009; 11:14:57 >
  • Eskiden kalan bir Galatasaray savem vardı, ona devam edeyim demiştim. Takımdaki herkes sakatlandı. Liste verme nanesi yüzünden kimseyi de oynatamıyorum. 6 tane direk 11 oyuncum 2 ay ve üzeri sakat. Yedek kalecisiz çıkıyorum maçlara, 14 kişi çıkabildik son maça. Forvet kalmadı takımda, 2 amc ile çıkıyoruz artık maçlara Forvetsiz çıktım Lisbon maçına, Uefa rövanşında, ilk maçı 2-1 kazanmıştım orda 1-0 yenik duruma düştüm takımda gol atıcak adam yok derken Emre Çolak gol attı 2.tura yükseldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Eskiden kalan bir Galatasaray savem vardı, ona devam edeyim demiştim. Takımdaki herkes sakatlandı. Liste verme nanesi yüzünden kimseyi de oynatamıyorum. 6 tane direk 11 oyuncum 2 ay ve üzeri sakat. Yedek kalecisiz çıkıyorum maçlara, 14 kişi çıkabildik son maça. Forvet kalmadı takımda, 2 amc ile çıkıyoruz artık maçlara Forvetsiz çıktım Lisbon maçına, Uefa rövanşında, ilk maçı 2-1 kazanmıştım orda 1-0 yenik duruma düştüm takımda gol atıcak adam yok derken Emre Çolak gol attı 2.tura yükseldim.

Süper bir başarı hikayesi Kolay değil tebrik ederim.

Bu arada bir Fm 09 turnuvası yapsak fena olmaz hani

• Bu ne biçim iştir ya
    Demin de dediğim gibi forvetsiz oynuyorum sakatlıklardan dolayı dandik ötesi bir taktikle. 4'lü defans, 2 Mc, AMR,AML,AMC,AMC taktik bu 16 17 yaşında çoluk çocukla oynuyorum. Takım önüne geleni ezip geçiyor. Bug mı oldu nedir anlamadım ki? Mesut her maç 30 m den yazıyor, Barış Özbek Messi gibi oynuyor

Beşiktaş'a 3, Fenerbahçe'ye 2, Newcastle'a 2 attık. Bakalım Newcastle rövanşta ne yapıcak bizi

• benfica ile 4.sezona başlıyorum.ancak 5.sezon olmayacak.nedeni:
    3.sezonda alınabilecek her türlü kupayı aldım.kendi sahamda 2-1 yenildiğim arsenal'e deplasmanda 5-0 çaktım şl yarı finalinde.finalde bayern'i yendim.kıtalararası kupayı da aldık.ne kadar sponsır-tv geliri varsa kaptık gel gör ki kulübün verdiği transfer bütçesi 5.5 milyon euro önce dalga geçtiklerini sandım ama gerçekten 5.5 kağıt verdiler.ne yapacağımı şaşırdım.kimseyi alamıyoruz bu yüzden satabildiğim kadar adam sattım.gelen parayla:
    -ignaci camaccho
    -federico laurito
    -matias fernandez
    aldım.bakalım ne olacak.bir de anlamadğım olay wonderkid olarak aldığımız oyuncular normal oluyor.ayrıca hala klübün reputation aynı.büyük takımlardan oyuncular gelmiyor.avrupa'da 4. sıradayım klüplerin puanlamasında.aslında son üç yıla bakarsak açık ara birinciyim.ancak hala inter'de yedek beklayen adriano gelmiyor.yeni kariyere italya'dan başlayacağız.udinese düşünüyorum.başlangıç bütçesi nedir ne değildir bilenler söylerse iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

Buyur bu en son çıkan Türkçe yama :

http://rapid-share.com/files/177298669/fmtr09v2_.rar

Çok teşekkürler.. Oyunum korsan ilk patch le oynuyorum sorun olmaz dimi bu yama?
  •  Football Manager 2009

İlk sezonum ligde 20. hafta ve 13 puan farkla liderim. Eskiden ya zar zor şamp. olurdum yada kıl payı kaybederdim şampiyonluğu. İlk defa bu kadar başarılı oluyorum. Uefada yoluma devam ediyoum gruplardan çıktım Tottenham geldi daha ilk maçı yapmadık ama elenicem gibi geliyor.

Ligde 17 galibiyet 3 beraberliğim var. Kupada beraberliğim bile yok. Uefa'da sadece Milanla kendi evimde berabere kaldım. Yani daha hiç yenildi almadım.

Kadoya bakılırsa kalede Rüştü güven veriyor ve arkasında çok sağlam bekleyen Sinan Bolat var.

Defansımda miyadını doldurmuş bir İbrahim Üzülmez var onun yerine HSV'den Atouba geliyor sezon sonunda bedavaya.

Şu anda orta sahadaki tek derdim Bayern'den kiralık olarak aldığım 18 yaşındaki Mehmet Ekici'yi satın alabilmek. Gerçekten süper bir oyuncu daha 18 yaşında olmasına rağmen Ballack kalitesinde diyebilirim.

Forvette hiç bir sıkıntım yok Bobo-Nobre bu sezon çok iyi gidiyorlar ama umrumda değil. Yedekte bekleyen Batuhan ve Sercan Yıldırım 2 sene sonraki milli takımın forvetleri. Sadece onları hazırlıyorum gelecek için.

Sezon sonu almayı düşündüğüm tek bir oyuncu var o da Mehmet Topuz.

Bu arada bende düşündüm nedir bu başarının sırrı diye.. Ve cevabı buldum sizlerle paylaşmak istiyorum;

Daha önce hiç yapmadığım birşeydi oyunu açar açmaz stuff kısmındaki işe yaramayan bütün adamları kovdum dünya çapında stufflar aldım. Doktorundan koçuna kadar hepsini yeniledim. Oyunda en çok şikayet edilen konu olan sakatlıklar neredeyse hiç başıma gelmedi, takımın kondisyonu inanılmaz, rakip yorulduğunda, son 10 dakikalarda mutlaka gol veya goller buluyorum ve farka gidiyorum..

Sizin önerebiliceğiniz birşey varsa takımla ilgili dinlemek isterim..

Teşekkürler

• sanırım 9,2,0 için ilaç çıkmış arkadaşlar denemedim gerçi ben önceden ilaçlayıp oynadığım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ben ayda 5 kere pc ye format atıyorum zaten ne diyorsun sen? Herkesin tuzu kuru değil malesef..

Ayda 5 kere format atan başka biri yoktur herhalde forumda.

Sildiğin zaman aktivasyonunu geri veriyor, yok etmiyor, bilmeden konuşmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

sanırım 9,2,0 için ilaç çıkmış arkadaşlar denemedim gerçi ben önceden ilaçlayıp oynadığım için

Neeeey Biraz bilgi versen, kuru kuru olmuyor böyle

Cm 01-02 oynuyorum sıkıntıdan koydum Tsigalko ile David Villa'yı Gs'nin forvetine namaglup günler geçiriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ayda 5 kere format atan başka biri yoktur herhalde forumda.

Sildiğin zaman aktivasyonunu geri veriyor, yok etmiyor, bilmeden konuşmayalım.

Öyle olsa bile orjinal oyun almak enayilik pc için.. Zaten ps3 var küfür ede ede oyun alıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

quote:

sanırım 9,2,0 için ilaç çıkmış arkadaşlar denemedim gerçi ben önceden ilaçlayıp oynadığım için

Neeeey Biraz bilgi versen, kuru kuru olmuyor böyle

Cm 01-02 oynuyorum sıkıntıdan koydum Tsigalko ile David Villa'yı Gs'nin forvetine namaglup günler geçiriyorum

Dünyanın en güzel menejerlik oyununu oynuyorsun işte daha ne istiyorsun

• quote:

Bi araştırmak lazım
  • reloaded dün fm 2009 yeniden upload etmiş.. indiren oldumu acaba 9,2 mevcutmudur?

02/2009 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Activation
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.