Şimdi Ara

Football Manager 2009 (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve rüya sona erdi...Barca beni 2-0 lık skorlarla eledi..Ligde GS şampiyon oldu..bizede TS yenerek Türkiye kupasını almak kaldı..
  • Arkadaşlar oyunda yazı renklerinde sorun var. Bir türlü düzeltemedim. Yardımlarınız için Teşekkürler.

Football Manager 2009

Oyunun orjinal teması dahil her temada aynı sorun var.
  • Oyunu tamamen Türkçe yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Geçen sezon takım berbat gitti, ne yaptıysam olmadı, Uefa'da Cska'ya ilk turda sahamda 3-0 yenildim, elendim. Squad Harmony %0 idi. Ligde alt sıralardaydık, neyse bu sezonu atlatayım artık dedim ve tatile çıktım. Mayısın sonlarına doğru geldiğimde (elal olsun asistana) takım ligde dördüncüydü, squad harmony'de %2. Şampiyonlar ligine kaldık ve işte transferlerim: (ss olarak)

Football Manager 2009

Sortitoutsi'den indirdiğim 4-4-2 Houston taktiğini kullanıyorum. Ligde max. 3 AB vatandaşı olmayan player oynatabiliyormuşuz, bende Marquinhos ve Henrique'yi kestim. Şamp. Liginde oynatıp gönüllerini alıyorum.

Football Manager 2009

Bu da kadro, şu an squad harmony %80. Ligde 5te5 yaptık, Barcelona'yı ve Atletico Madrit'i yedik. Bojan'ın minumum serbest kalma fee'si, 24 milyon euro.
    (9.2.0)

Takıma giren çıkan belli değil

• @ Dave Mustaine

Vela sana minnettar gerçekte de bu başarıyı yakalayabilecek bi topçu ama biraz daha fazla maçlarda oynamalı
  • 9.2.0 oynayıp Bojan'a kırbacı vurmak istiyorum ya, ne lanet ilaçmış çıkmadı gitti bebek gibi patch yatıyor Pc'de.
  • Barcelona ile uçuyorum desem yerindemi olur bilmem :D
    Şampiyonlar liginde gruptan çıktım Bayer geldi karşıma maçı bekliyorum
    Ligde 2. yim Atletico Madrid başa bela oldu

Aldığım Oyuncular :

Eugene Seleznyov - 1.5 M
    Diego Buonanotte - 20 M
    Celso Borges - 4.7 M
    Mikhail Kerzhakov - Loan
    Eduardo - 575 K
    Jeremy Toulalan 33.5 M

Satılan Oyuncular :

Slvinho - 525 K
    Celso Borges - Loan
    Eudor Gudjossen gidecek ama hangi takıma belli değil :D

Spanish Cup ' ta atletch engelinde 1 maç kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finch

yok mu ilaç?

ilaç veren çiziliyor hocam dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Şu ana kadar sattığınız en pahalı futbolcuyu yazalım...Ben başlıyorum

Xavi - M.City - 70 Milyon €

FM 2009 - Vela 90 Milyon Euro

FM 2008 - Vela 115 Milyon Euro

Wonderkid olayı her zamanki gibi oyuncunun takımıyla alakalı. Takımın yüksek reputation değeri yoksa özellikleri iyi dahi olsa wonderkid olarak göstermeyebilir. Aynı özellikler ile başka tanınmış bir takıma gittiğinde wonderkid olarak gözükecektir. FM 2008 ile aynı işliyor, günlerdir sürekli oynuyorum ben pek bir değişikliğe rastlamadım. Promising (atıyorum) Midfielder diye tanımlanan futbolcular genelde büyük klüplere gittiğinde wonderkid oluyor. Bir de genelde 16-17 yaşındaki oyuncular bazen wonderkid olarak tanımlanmasa da 19 yaşında wonderkid veriliyor. Bundan önce niye wonderkid olarak tanımlanmadığı hakkında bir fikrim yok.

@Supporterz, oyuncuların çok ucuza gitmiş. Özellikle Joaquin.

@Maitapha, Bojan yaşı ve özellikleri bakımından oyunun en iyi forveti. FM 2008 ve 2009'da en iyi forvet, AFM 2007'de de en iyi üç forvetten biri olan Bojan'ı Vela ile yan yana forvet hattında oynattım yıllarca. İkisi yan yana oynarken Vela daha iyi oynuyor ve daha çok gol atıyor. Bence Vela'yı almayı düşün ama o yıllarda yeterli miktarda zaten paran varmış, Bojan'ı bir kere alıp yıllarca(Takribi 10 yıl) oynatabilirsin. Gerçi elindeki forvetlere bakarsak bence Bojan gereksiz olur. İllâ ki Bojan demiyorsan benim nacizane tavsiyem Vela olacaktır. Alabiliyorsan ikisini alıp Balotelli ve Torres haricindeki diğer forvetleri Arap City ve Reyal Matrit'e ittirebilirsin. Evet, Agüero'yu da sat derim ben.

Mascherano'yu ise ben de almanızı tavsiye ediyorum. Ama benzer özelliklere sahip ve bence daha iyi olan Palombo(daha yaşlı gerçi) oyunun başında tercih edilmeli. Hem Mascherano'nun ilk sezon ucuza kapatılamaması hem de Palombo'nun daha yaşlı olması sebebiyle bir sezon Palombo'yu oynatıp ve satıp, kazandığınız paraya ikinci ya da üçüncü sezon Mascherano'yu alın derim.

Asenjo'nun özelliklerine pek aldanmayın, özellikle ilk aldığınız sezonun ikinci yarısında çok iyi performans sergiliyor. Arsenal'de oynatmıştım 32 maçta 11 gol yemişti yanlış hatırlamıyorsam. O kaydımla üç sezon geçirdim, sonraki iki sezon da farklı bir performans göstermiyor. Tavsiye ederim.

Arsenal Rival club olduğu için 20 25 e kapatacağım oyuncuya 65 milyon euro verdim. Olsun ömür boyu oynatıcam inşallah. Vela için değer.

•  Football Manager 2009
    son lig maçıydı sivas benden 2 puan öndeydi ama hacettepeyi 2-0 yendim sivasta kendi evinde istanbul büyük ş. berabere kaldı ve şampiyon oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunship

Football Manager 2009
    son lig maçıydı sivas benden 2 puan öndeydi ama hacettepeyi 2-0 yendim sivasta kendi evinde istanbul büyük ş. berabere kaldı ve şampiyon oldum

Avarajı senden üstün Sivas'ın şampiyon olması lazım degilmi,yoksa 2li avarajmı

• 2li averaj heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

quote:

Orjinalden alıntı: gunship

Football Manager 2009

Avarajı senden üstün Sivas'ın şampiyon olması lazım degilmi,yoksa 2li avarajmı

2li averaj heralde

Evet ikili avaraj.Sivası 2-0 yenmiştim.Sivasta beni 1-0 mağlup etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunship -- 4 Şubat 2009; 21:09:40 >

• arsenal 1-1 ve 2-2 ile (70 ten sonra 10 kişi oynadım ) geçip finale yükseldim şampiyonlar liginde.final de o.lyon ile oynadım ilk yarı 3-0 geri de bitti ikinci yarı 3-3 yaptım uzatma da öne gectım ama sonra 4-4 bitti.penaltılar tam süperdi.hayatım da böle penaltılar görmedım.adamlar ilk defa 10, penaltıda kacırdı 10-9 kazandım macı.ama süper final oldu.
     Football Manager 2009

Football Manager 2009

not:bir defans göbek(dc) ve kaleci önerebilecek var mı.aykut la iyi idare ediyorum da bazen yenmeycek goller yiyor.beni çileden cıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 4 Şubat 2009; 22:40:49 >

• Arkadaslar benim bir sorum var bilgili birisi yardim ederse çok sevinirim.

Oyunu internetten indirdim, kurdum daha sonra crack dosyasindaki dosyayi C dekine attim. Fakat acmak istedigimde serial key istiyor napabilirim???
  • Arkadaslar yardim edermisiniz.
  • Başka crack denemen lazım. Versiyon kaç kullanıyorsun?
  • Fm 2009 için crack yok arkadaşlar, 9.0.3 yaması çıktığında ne yapacaksınız ? Orjinal edinin.
  • quote:

Fm 2009 için crack yok arkadaşlar, 9.0.3 yaması çıktığında ne yapacaksınız ? Orjinal edinin.

Evet galiba orjinalini almam gerekçek, Türkiyede ne kadar acaba?
  • quote:

Fm 2009 için crack yok arkadaşlar, 9.0.3 yaması çıktığında ne yapacaksınız ? Orjinal edinin.

Ben crack olayında Çinliler'e güveniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.