Şimdi Ara

Football Manager 2009 (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Power of the Goal taktiğini pek uygulayasım gelmiyor, cmfmfan ekibi hazırlamış, sevmiyorum onları, başarılı bir iş çıkaracaklarını sanmıyorum, sitelerinde gezdiğimde bi sürü saçmalık okuyorum çünkü.. Ama varsa başka tatkik önerilerinizi alabilirim, mesela geçen sene Kimz vardı herkesin başarılı bulduğu bir taktikti.

@Maitapha

Sen yine oynuyorsun Genie'siz ama ben oynayamam. Sale value'yi doğru göstermeyerek zaten yeterince büyük bir darbe vurmuştu bana şimdi de 9.0.2 için yok, siteleri de kapalı, çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

@l3bron

Power of the Goal taktiğini pek uygulayasım gelmiyor, cmfmfan ekibi hazırlamış, sevmiyorum onları, başarılı bir iş çıkaracaklarını sanmıyorum, sitelerinde gezdiğimde bi sürü saçmalık okuyorum çünkü.. Ama varsa başka tatkik önerilerinizi alabilirim, mesela geçen sene Kimz vardı herkesin başarılı bulduğu bir taktikti.

@Maitapha

Sen yine oynuyorsun Genie'siz ama ben oynayamam. Sale value'yi doğru göstermeyerek zaten yeterince büyük bir darbe vurmuştu bana şimdi de 9.0.2 için yok, siteleri de kapalı, çıkacağını sanmıyorum.

Al bak buda kral taktik :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=124126&pagenumber=1&perpage=10

• arkadaşlar oyunun 9.2 yamasını indirirken bir de wwsm diye birşey var o nedir?bi de sitesinden çok yavaş iniyo yama daha hızlı indirebileceğimiz bi site var mı?tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Yabancı forumdan arakladım çaktırmayın

Kaleci

Steve Mandanda ,
    Remy Riou,
    Rene Adler,
    Manuel Neuer,
    Ben Foster,
    Hugo Lloris.

Orta Saha
    Ignacio Camacho DM/MC
    Matias Fernandez AM LC
    Simon Vukcevic - Sporting CP
    Javi Martinez - Athletic
    Lassana Diarra - Portsmouth
    Rafael Caricoa (Brezilyalı Gençmiş)
    Tsvetomir Todorov (Bulgar Yetenek)(17 yaşında)(başak burcu) (22 Yaşındaki Profili)
    Mascio (Brezilyalı)(17 Yaşında)(Terazi Burcu ) 22 Yaşındaki Profili

Forvetler
    Jonatan Savary (Bu abimiz bir Wonderkid)(12 M € ya alabileceğiniz iddia ediliyor sitede
    Defans
    Hugo(Brezilyalı 19 Yaşındaki STOPER)(KULUBU:Desportivo Brasil İlk sezon çok çok düşük bir ücrete alabiliyorsunuz.Alan arkadaş ilk sezon 4K'ya almış)
    Joe Mattock (DL)(Kulüp:Leicester)
    Fabian Monzon (Boca'lı,21 Yaşında )(26 Yaşında Süper bir Sol Bek olmuş)

Bazılarının profili var.Yararlanabilirsiniz

bunlar iyiymiş... mascio zaten orta malı oldu her forumda var

• 9.0.2 için sorunsuz crack çıktı mı?Eğer varsa özelden atarsanız seviirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stevie G.

9.0.2 için sorunsuz crack çıktı mı?Eğer varsa özelden atarsanız seviirim..

banada lazım çoğu komut çalışmıyor oyunda arnavut leki denen para sistemiyle oynamak zorundayım
  • cracki niye çıkmadı hala ya bu oyunun 9,2 ile oynamanın bi yolu yokmu?
  • Ben 9.2 ile oynuyorum fakat tam anlamıyla çalışmıyor
    bu arada bu versiyonda manchester cityden felipe caicedo(21 yaşında) harika oynuyor mutlaka deneyin.
    10 maç 8 gol
    ha birde richards var m.city de wonderkid orta sahadan ceza sahasına harika asistler atıyor özellikle Jo ve Robinho ile çok uyumlu Prekazi mübarek ha bu arada sadece 20 yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 27 Ocak 2009; 12:15:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

@l3bron

@Maitapha

Al bak buda kral taktik :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=124126&pagenumber=1&perpage=10

İlk maçımda qpr'ye 5 attım michael owen costu 23 24 25 de 3 gol attı
    ama lig maçımda1-1 berabere kaldım

• Lizbon kariyerimi sonlandırdım. Uefa finalinde Benfica'ya kaybetmek çok koydu

Dave gibi ben de Liverpool kariyerine başladım. 18 resmi maçta 16 galibiyet 2 beraberlik gidiyorum şu an. O ikisi de ligin başında henüz hazır değilken verdiğim puanlar. Ligde 2. sıradayım. Man U önümde.

20 milyon euro bütçe vardı, Xabi Alonso'yu 60'a sattım bilin bakalım hangi takıma Bu Araplar mal yeminle.

Fazio, David Luiz, Giovinco, Balotelli, Miguel Veloso, Pandev, Matias Fernandez ,Aquino, Mascio transferlerim kasada para kalmadı.

Bu sene CL yi alabilirsem önümüzdeki yaz için güzel transferler planlıyorum. 4-4-2 çok iyi gidiyor bu arada Liverpool'a klasik 4-4-2 yi biraz makyajladın mı her maç eziyorsun rakibi.

• Xabiyi M.Cityemi sattın?
  • Takımdaki oyuncuların gençlere özel ders vermesini biz sağlayabiliyor muyuz?Hangi takıma girsem birisi bi gence özel ders veriyo ama bizim takımda öyle bişey yok
  • yavvv arkadaşlar sorunsuz 902 krek varmı oynamayı çok istiyorum ya da key satacak olan varmı 15 tl ye alırım orjinal sıfır key
  • benfica ile 2.sezonu bitirdim.namağlup şampiyonluk,lig kupası ve şampiyonlar ligini,avrupa süper kupasını(uefa şampiyonu olduğum sezonun) kazandım.ancak yine portekiz kupasında finalde kaybettim.bir o kaldı almadığım.sezon ortasında binbir emekle geliştirdiğim bolzoniyi başkan 14.5m euroya sattı.benim ise ne planlarım vardı.taktik olarak 4-2-3-1 kullandım.
    asenjo
    ramon(felipe mattioni)-david luiz(sidnei)-henrique(maurico)-da costa goore(sepsi)

zuculuni(kabore)-eduardo(rafael carioca)

alex teixeira(willians santana)-freddy adu(borges)-dentinho(angel di maria)

oscar cardozo(keirrison)

oscar cardozo satacağım çok sakatlandı verim alamadım.3-4 maç üst üste hiç oynayamadı.mamadou sakho ve balotelli içi bastıracağım.bana dl oynayacak genç biri söyleyin ancak ucuz olmalı geliştirip satacağım.benim mantık böyle.al ucuza sat pahalıya öyle carlos vela'da,bojan'da gözüm yok.

• arkadaşlar nerden indirebiliriz 9.0.2yi daha stabil?bendeki orjinal...
  • Oyuncu Geliştirip satacaklar Abiler Ablalar (Vapurda Limon sıkacağı satmaya çalışan adam misali )

Sizler İçin İrlanda forumlarını didik didik edip Yabancı oyuncuları kadronuza katma fırsatını ayağınıza kadar getirdim İçinde mutlaka bakmanız gereken BİLİNMEYEN ve Ucuz Wonderkidler Var.Kaçırmayın.Türk takımı yönetenlere Taner Taktak'ı öneriyorum.İrlanda forumlarında gördüm.Trabzonsporda.Çok şaşırdım.

Uzun ve heybetli Listemi yazıyorum.

Ustari
    Konko
    J. Mattock
    E. Faccioli
    V. Kompany
    Zuculini (Star Player)
    V. Bojinov
    W. Evseev
    F. Forestieri
    Keirrison
    F. Laurito
    Chechu
    Victor Moses
    Hulk
    Jean-Jacques Mandrichi (800 K)
    Taner Taktak (İrlandalı bi adam keşfetmiş.2015 Yılında Çok iyi oyuncu oluyor )
    Heskey
    Idir Ouali (325)
    Victor Anichebe Martins
    Lukas Jutkiewicz
    John Fleck(İlk Sezon 800K) (Mutlaka Her takıma alınmalı)
    Eduardo Costa
    Stephen Appiah
    Landon Donovan
    Fiore
    Peter Masilela
    Helmes
    Kiebling
    Tore Reginiussen
    Gael Clichy,
    Patrice Evra,
    Eric Abidal,
    Marcelo
    (Bilinmeyen ve Ucuz Wonderkidler)
    Bruna
    Boucher
    Alamo
    David Rochela
    Ansaldi
    Wijnaldum
    De Gea
    Diaz
    Villaluz
    Wilshere
    Kolodziecziak
    Walter
    Paulo Henrique

Yorumları Bekliyorum

• quote:

Oyuncu Geliştirip satacaklar Abiler Ablalar (Vapurda Limon sıkacağı satmaya çalışan adam misali )

Sizler İçin İrlanda forumlarını didik didik edip Yabancı oyuncuları kadronuza katma fırsatını ayağınıza kadar getirdim İçinde mutlaka bakmanız gereken BİLİNMEYEN ve Ucuz Wonderkidler Var.Kaçırmayın.Türk takımı yönetenlere Taner Taktak'ı öneriyorum.İrlanda forumlarında gördüm.Trabzonsporda.Çok şaşırdım.

Uzun ve heybetli Listemi yazıyorum.

Ustari
    Konko
    J. Mattock
    E. Faccioli
    V. Kompany
    Zuculini (Star Player)
    V. Bojinov
    W. Evseev
    F. Forestieri
    Keirrison
    F. Laurito
    Chechu
    Victor Moses
    Hulk
    Jean-Jacques Mandrichi (800 K)
    Taner Taktak (İrlandalı bi adam keşfetmiş.2015 Yılında Çok iyi oyuncu oluyor )
    Heskey
    Idir Ouali (325)
    Victor Anichebe Martins
    Lukas Jutkiewicz
    John Fleck(İlk Sezon 800K) (Mutlaka Her takıma alınmalı)
    Eduardo Costa
    Stephen Appiah
    Landon Donovan
    Fiore
    Peter Masilela
    Helmes
    Kiebling
    Tore Reginiussen
    Gael Clichy,
    Patrice Evra,
    Eric Abidal,
    Marcelo
    (Bilinmeyen ve Ucuz Wonderkidler)
    Bruna
    Boucher
    Alamo
    David Rochela
    Ansaldi
    Wijnaldum
    De Gea
    Diaz
    Villaluz
    Wilshere
    Kolodziecziak
    Walter
    Paulo Henrique

Yorumları Bekliyorum

kaydettim sağol

• quote:

Xabiyi M.Cityemi sattın?

Evet City' e.

Nasıl bir takım anlamadım gitti ne fiyat çeksem kabul ediyorlar. Sezon başında Mc arıyorlar, eğer biraz kalburüstü bir mc nizle ilgilenirlerse basın 50 yi 60 ı. Kabul ediyorlar direk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Takımdaki oyuncuların gençlere özel ders vermesini biz sağlayabiliyor muyuz?Hangi takıma baksam birisi bi gence özel ders veriyo ama bizim takımda öyle bişey yok
  • quote:

quote:

Takımdaki oyuncuların gençlere özel ders vermesini biz sağlayabiliyor muyuz?Hangi takıma baksam birisi bi gence özel ders veriyo ama bizim takımda öyle bişey yok

oyuncu profilinden player interaction seçin. en altta linded players yazıyor oraya tıklayın birkaç şsşm çıkabilir uygun gördüğünüz oyuncuyu seçin daha sonra yukarıda üş seçenek çıkacak.birini seçip confirm deyin ama her zaman etkili olmuyor dikkatli yapın.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.