Şimdi Ara

Force Blader Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 90 Fire Force Bicheon 30 İce yapmayı planlıyorum.. FF olmak için

Required EXP: 7,839,968,688
    Required SP EXP: 356,648,000
    Required SP: 891,620
    Mastery Level: 270/300

Gerekli .. Bunları yapıcam herneyse.. Şuana kadar Hiç force kasmadım Hakkında hiç bi denli fikrim yok.. Sizden Bildiklerinizden tecrubelerinizden yararlanmak istedim.. Yardımcı olursanız sevinirim

Teşşekür ederim

• Kendin Söylemişin Ztn Murat Debuffları Atıp Atack Yapıcaksın Eu Ya İşlemez Tabi +7 yada +9 şart iyi Olmak İstiyorsan Pro Giy Light İsen
  • Bence büyük bir zaman kaybı olur... 70 sınırı varken mükemmel bir fikir diyebilirdim ama şuan için yapacağın son şey bu olsun.. Zaten blader skillerinde force debuffları mevcut üstelik 100 lvl gelince zombie stun özellikleride eklenecek skillere.. 90 COLD-FİRE-BİCHEON 30 light bence klasik ama en sağlamı
  • Bencede forceye hiç bulaşma derim..Eu charlara karşı işlevselliği yok.Ve takım oyununda pek iş yapamaz ancak 1vs1de en güçlü buildlerden olur..Senin kullanma amacınada bağlı tabiki..
  • hmm aklım baya karısdı acıkcası :S Cold fire light cok klasik olduğu için farklı deneyim demisdim düsünmem lazım snrm bu konu hakkında bilgilendirmeler için teşkkür ederim.. Fikirlerinize acık olduğumu belirtip yeni fikirler beklemekteyim..
  • Cold-FİreBicheon Yap Germant Giy İlla Blade Diyorsan
  • force deniycem ya uf iice kafam karısdı ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Force blader yerine warlock+warrior yap bence daha mantıklı
  • Bence gerek yok zaten blader sadece warrior charlarda zorlanıo cold 90 yaparsan onda da zorlanmazsın.
  • blade-fire-light kas sonra light kapa force aç

kolay kasılmak için light ı kullan 70-80 den sonra kapa light ı force aç son 10 lwlide force kas olsun bitsin zaman dan kazanmış olursun

"bir insan aklına bişey koydumu ve yapamadıysa aklı onda kalır ve için için kemirir..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Bence gerek yok zaten blader sadece warrior charlarda zorlanıo cold 90 yaparsan onda da zorlanmazsın.

Bence yapmaması gereken tek şey cold...
    Shield ve bicheon buffı ile yeterince phy. defansa zaten sahip...

Blader yapıcam diyorsan bence forceyi kullanma...
  • en kötü karar kararsızlıktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 8 Şubat 2009; 20:51:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Bence gerek yok zaten blader sadece warrior charlarda zorlanıo cold 90 yaparsan onda da zorlanmazsın.

Bence yapmaması gereken tek şey cold...
    Shield ve bicheon buffı ile yeterince phy. defansa zaten sahip...

Blader yapıcam diyorsan bence forceyi kullanma...

Bladerın buffu 15sn sürüo warriorunki ise blessle 1 dk 45 sn sürüo cold şart bence...

• Murat'cım arkadaşlar zaten gerekenleri söylemiş, bana birşey kalmamış bencede Force'a hiç bulaşma derim . . .
  • SRO da cogu build ile oynamasi oldukca basittir ... Force kullanimi ise biraz beceri gerektirir ...
    Zannedersem cogu serverda saglam force blade pek yok ... 90 FF chari ve oynayani saglam Force Blader goren zaten yukaridaki gibi yorumlar yapmaz :)
    Bicheon kombolari %20 ihtimalle debuff verir ... Ve kombo uzun sureli skillerdir ... 6 li komboyu yapip dogru durust debuff bulastramayabilirsiniz ... Diyelim bulasti (ki zeki bir oyuncu division bekler division yer ise pill basar), zaten %20 ihtimal ile bulastirdiginiz debufflar pill tasiyan rakipte ise yaramaz ... Force debufflari ise %80 ihtimal ile tutar yani neredeyse hep tutar ... Ama en basta belirttigim gibi Force kullanimi beceri gerektirir ... Rakip ne zaman pill basti bunu iyi takip etmeniz ve rakip pill bastiktan hemen sonra debufflari verip isini bitirmeniz lazim ... Bunu herkes beceremedigi icin force zor gelir oynamasi ...
    Ayriyeten herkes defans vs eksiginden bahseder force olunca cold olmayacak light olmayacak vs gibisinden ... Light in parry si defansa cok cok az katki verir ... biraz kiyafetlere alchemy ile light i 90 olan char kadar parry elde edeblirsiniz light 0 bile olsa ...
    Ancak force 90 olan charin MP si 16k yi gecer ... Bu da demek oluyor ki en baba rakiple bile kapisirken 30 coldun snowunu hic cekinmeden kullanabilirsiniz MP bitme derdiniz olmaz ...
    Velhasil kullanabilenin elinde Force sizi PvP de Ch charlarin krali yapar ... Ama burasi onemli "kullanabilenin elinde", yani ben duz oyuncuyum allengirli islere gelemem, rakibin debuff statusu falan takip edemem, karaduzen tuslara basar dovusurum diyene Force olmaz ...

• force'nin attığı division,impotent vb.. büyüler blade'in skillerindede var.Üstelik npc'de satılan purificiation pill ile onların hepsini silmek mümkün.Sana bir dost tavsiyesi force sakın açma çok pişman olursun. Ya 90 fire 90 bicheon 90 light 30 cold yada 90 fire 90 bicheon 90 cold 30 light veya 90 fire 90 bicheon 60 cold ve light yapabilirsin.bu yapılandırmaların hespi blade için mükemmel hangisini secersen seç pişman olmazsın.Sağlam olmak istiyorsan blade'de, üstünde blue eksiğin olmasın.STR 6 iNT 6 pary %100 yaptığın sürece ve elindede +7 ler olduktan sonra blade tam bir yokedici
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

SRO da cogu build ile oynamasi oldukca basittir ... Force kullanimi ise biraz beceri gerektirir ...
    Zannedersem cogu serverda saglam force blade pek yok ... 90 FF chari ve oynayani saglam Force Blader goren zaten yukaridaki gibi yorumlar yapmaz :)
    Bicheon kombolari %20 ihtimalle debuff verir ... Ve kombo uzun sureli skillerdir ... 6 li komboyu yapip dogru durust debuff bulastramayabilirsiniz ... Diyelim bulasti (ki zeki bir oyuncu division bekler division yer ise pill basar), zaten %20 ihtimal ile bulastirdiginiz debufflar pill tasiyan rakipte ise yaramaz ... Force debufflari ise %80 ihtimal ile tutar yani neredeyse hep tutar ... Ama en basta belirttigim gibi Force kullanimi beceri gerektirir ... Rakip ne zaman pill basti bunu iyi takip etmeniz ve rakip pill bastiktan hemen sonra debufflari verip isini bitirmeniz lazim ... Bunu herkes beceremedigi icin force zor gelir oynamasi ...
    Ayriyeten herkes defans vs eksiginden bahseder force olunca cold olmayacak light olmayacak vs gibisinden ... Light in parry si defansa cok cok az katki verir ... biraz kiyafetlere alchemy ile light i 90 olan char kadar parry elde edeblirsiniz light 0 bile olsa ...
    Ancak force 90 olan charin MP si 16k yi gecer ... Bu da demek oluyor ki en baba rakiple bile kapisirken 30 coldun snowunu hic cekinmeden kullanabilirsiniz MP bitme derdiniz olmaz ...
    Velhasil kullanabilenin elinde Force sizi PvP de Ch charlarin krali yapar ... Ama burasi onemli "kullanabilenin elinde", yani ben duz oyuncuyum allengirli islere gelemem, rakibin debuff statusu falan takip edemem, karaduzen tuslara basar dovusurum diyene Force olmaz ...

Bilgilendırmen için teşekkür ederim.. Düz oyuncu değilim ama ilk defa force kasıcam .. Pill durumlarını tabiki iyi takip edebilirim.. Yorumun aklımda bi cok şeyi değiştirdi tşk ederim..

@Diğer arkadaşlar
    Klasik blader kasmak istemiyorum arkadaslar sonucda bana tank bi char lazım değil.. Force bufflarını yedirdikden sonra bir nuker kadar vurabilirsiniz.. Yinede yorumlarınıza açığım Bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Bence büyük bir zaman kaybı olur... 70 sınırı varken mükemmel bir fikir diyebilirdim ama şuan için yapacağın son şey bu olsun.. Zaten blader skillerinde force debuffları mevcut üstelik 100 lvl gelince zombie stun özellikleride eklenecek skillere.. 90 COLD-FİRE-BİCHEON 30 light bence klasik ama en sağlamı

zombie bi universalle gidiyo ama bladerin lighting chain skillinde division veriyor ve bu warlockun kalbi diyebiliriz.En büyük debuffdır.Ama diyelim forcesin karşındakinin holysi varsa ne olcak =?Fire light blader olduğunda çok koymaz.Ama forceda zaten çoğu buffdan feragat etmişsin.Kolayca yerler diye düşünüyorum.Hatamız varsa affola

• Zombie gelmiyor. gelmezde hiç birzaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

SRO da cogu build ile oynamasi oldukca basittir ... Force kullanimi ise biraz beceri gerektirir ...

Bide eu düşün 1h warrior/warlock bi savaş canavarı olabilir ama uniqelerde gözüm yok benim işim pvp kasılırkende taxiye giricem 64den sonra botla kasarım diyosan bu buildi tavsiye ediyorum hem skinleriyle hem sheildi ile mütiş bir defansa sahip olabilir önerilen kıyafet mage dir 42 lvl kasmıştım elinde sos vardı ama pw sini unuttumBu charlar tam1 pvp canavarıdır bi düşün derim.Youtube Nordic_Magic 90 lvl warrior/warlock yazarsanız bu buildin en iyi örneklerinden birini görürsünüz.Hem benim geliştirigim bi yöntem vardı size açıklıym warlockla rakip bir güzel debufflanır 2 h la yatır vurulur ve sonra Cunning Stab skilliyle normal yapıcagınız saldırın 2-3 katına ulaşabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.