Arkadaşlar benim full int nuker çarım var.. ben 90 light 90 fire 90 cold yapacağım. geriye kalan 30 unu force ye vermeye karar verdim ama force rehberi bulamadım link verebilir misiniz yada bilgisi olanlar yardım edebilirler mi teşekkürler..
Eğer rehber varsa force skill rehberi link verebilirsiniz...
Teşekkürler..
30 force işine yaramaz bence bicherona ver 4 br alırsın yada heuksel yap 300 civarı hp alırın
quote:
Orjinalden alıntı: Blackankas
30 force işine yaramaz bence bicherona ver 4 br alırsın yada heuksel yap 300 civarı hp alırın
Teşekkürler benim bicheon 30 da satende eğer dedim force de işime yara bişey var mı... varsa kapatıp force açıcaktım...
force aç bence
Teknik olarak mastery si senin lvl inde olmayan force hiçbir işe yaramaz , bireysel olarak düşünürsen , self heal ve self cure serileri ile debufflar dışındakiler bireysel sikiller değildir force ağazcında bu bireysel skillerde de self cure un ve debuffların dgr leri yani dereceleri vardır bu dereceleri de max ta tutman gerekir uplayarak yoksa pek bir faydalarını görmezsin .
academy kasmayı düşünüyorsan force aç öbür türlü bicheon yada heuksall
quote:
Orjinalden alıntı: splendour.rrr
Ne alaka academy ile ?
quote:
Orjinalden alıntı: gD
quote:
Orjinalden alıntı: splendour.rrr
Ne alaka academy ile ?
çevre açan skill var ya
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
force aç bence
30 force neye yarıcak kafayı mı sıyırdın sen?Çizerim fiyakanı bilmeden konuşma... Force açma da ne açarsan aç...
xDxD
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhann_0093
xDxD
post kasmanın da bu kadarı
ayrıca 30 force işine yaramaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme