yeni forceware yükledin büyük bi hevesle ama standar otomatik fan hızı 100%. tbi düşürmeyi becerdim de ben otomatik olsun istiorm. cfg dosyalarından fln nası ayarlarız? forumda bulamadım. yani aramadan bişi çıkmadı
o forceware sadece crysis de işe yarıyo diğer oyunlarda fps düşüşü oluyor.Ben denedim Pro Street kasıldı o forceware yi yükledikten sonra.
hmm peki onu crysis ten sonra siliim. ama başka bişi takıldı kafama. şimdi fan hızı otomatik dio normalde 29% ya. bu nası otomatik sıcaklığa göre kendisini ayarlamıo gibi gözüküo
Bende de anında 100'de 100'e sabitledi.Driver beta bundan dolayı normal.Rivatuner la düşürdüm ama sonra kaldırıp 169.25'e geri döndüm.Aslında uğraştığına değmiyor bu beta driverlar iş olsun diye kuruyoruz.
171 in yerine yine 169 versiyonlu forcewareyi yükledim. fan zaten şu anda normal ama. rivatuner 2.06 olduu halde bu driveri desteklemio diye yazı çıkıo. bu rivanın son versiyonu diil mi? fan ayarı ve oc yapmaya yarayan buton açılmıo. rivanın 8800gts e desteği yokmu yoksa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme