Şimdi Ara

FORD 2.5 V6 170 ps MONDEO !!!YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar , bulgaristanda öğrenciyim 2001 FORD COUGAR 2.5 V6 170ps veya 2.0 130ps almayı düşünüyorum. Başlıkta Mondeo yazma sebebim Cougar'ın

Türkiye'de olmayışıdır. Mondeo da aynı motor var bu yüzdendendir. Araçlarda LPG sistemi var. YAKIT konusunda bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan

yorum bekliyorum. Varsa tabi Motorun kronik problemleri,çıkarabileceği masraflar vb. yardımlarıda tabiki. teşekkürler şimdiden

FORD 2.5 V6 170 ps  MONDEO  !!!YARDIM!!! FORD 2.5 V6 170 ps  MONDEO  !!!YARDIM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homersapien -- 14 Haziran 2014; 17:46:44 >

• 72 fx rd adlı plakayı neden sakladın ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risinyu kullanıcısına yanıt
    bunlar google'dan bulduğum fotoğraflar bilmeyenler için örnek teşkil etsin diye paylaştım benim alacağım araçta tıpa tıp aynısı
  • Orda benzin? Tup kac tl litresi? Birde kac para bu arabalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Haziran 2014; 8:50:09 >
  • benzin 1 TL küsür daha ucuz gaz da Ankaraya göre söylüyorum 50 60 kuruş daha ucuz. benim için önemli olan uzun yolda ve şehir içinde 100 km de ortalama

kaç litre benzin ve gaz harcıyacağı. fabrika verilerine göre bakarsak ve değerlendirirsem ve gazlı olduğunuda düşünürsem makul fiyatlar ortaya çıkıyor.

ama kullanan, bilen varsa ilk elden bilgi daha iyi olur teşekkürler.
  • buradan doğru sonuç elde edebileceğini sanmıyorum. kaç tane vardır ki Türkiye'de bu araç veya benzerinden...
  • hubulu H kullanıcısına yanıt
    bu araçtan zaten yok ama motor olarak bakarsak MONDEO 2.5 V6 170 PS 1994 den 2000'e kadar motor 1'e 1 aynı. birde 2001 den 2007 ye kadar

yine 2.5 V6 170 ps olan aynı motor üzerine küçük modifikasyonlara uğramış olan var. illaki vardır bunlardan birine sahip olan diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben orADA 320d tarzı az yakan çok kaçan hemde ucuz bir araç alırdım
  • Konuyla ilgisi yok ama Forddan beklemediğim bir tasarıma sahipmiş ilk defa gördüm bu aracı.Araç ateş ediyor,mutlaka almalısınız bence.

• evet hakkın var ama bende 2002 bmw 330d 184 ps vardı. 3 ay falan oldu satalı. bu araçlarıda fabrika verilerine göre değerlendirip üstünede

LPG olarak 1-2 lt fazlasını eklersek. 330d ile harcadığım paranın aynısı gibi duruyor. nerdeyse şehir içi bile aynı gibi ama bu fabrika verilerine göre benim

değerlendirmem. buyüzden kullanan arkadaşlardan daha öz bir bilgi alabilirim diye varsa tabi motorun kronik yada çıkara bileceği sorunları merak ediyorum.
  • Ali Dogukan kullanıcısına yanıt
    aynen araç hakikaten çok güzel ben 2.5 V6 olanı mı yoksa 2.0 V4 olanı mı almalıyım 2 gün sonra göreceğiz. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.