Şimdi Ara

Ford B max İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 hafta önce 1.5 tdi x plus paket b max aldım. Aracın liste fiyatı ile gerçek satış fiyatı arasında fark var. Aracı sıfır km olarak alacaklara tavsiyem sıkı pazarlık yapmaları ve farklı ford bayilerinden de fiyat almalarıdır.
    Aracın beğendiğim özellikleri:
    * Yüksek sürüş konumu
    * Dizel olmasına rağmen başarılı ses yalıtımı
    * Aktif şehir içi güvenlik sistemi
    * Sürgülü kapı sayesinde araca binmek inmek, çocuk koltuğu bağlamak oldukça pratik
    * Dikiz aynasına ilaveten çocuk gözlem aynası
    * Sycn ile sesli arama ve sesli komut sistemi
    * Rezistanslı ön cam ve fren enerjisini geri kazanım sistemi
    * Ford ecomode ile düşük yakıt tüketimi için yönlendirme
    * Bir çok aksi yorum var ama ben kolçağı, kol dayama olarak çok kullanışlı buldum, özellikle sağ kolunuz kolçak da olduğu halde vites değiştirebilmeniz şehiriçi trafik de, güzel bir kolaylık
    * Yakıt tüketimi (şu an 5.2 litre yakıyor, 5-6 bin km sonra 4.5 litreye iner diye düşünüyorum)
    Aracın beğenmediğim tarafları;
    * Ara hızlanmalarda yavaş, sık vites değiştirmeniz gerekebiliyor fakat dizel motorun torku sayesinde yokuş vs çıkarken motorun güçsüzlüğünü hissetmiyorsunuz
    * Torpido gözü küçük
    * Bagaj daha geniş olabilirdi
    * Geri görüş kamerası (x pakette) olmasına rağmen aracın orijinalinde park sensörü yok
    * Araç içinde küçük eşya (cep telefonu vs) koyma gözleri sınırlı
    * Bazen yol bilgisayarı kapı açık uyarısı verdiğinde, kapıları ve bagaj kapağını sert kapatmanız gerekebiliyor
    * Arka kapılarda kol dayama yok ve buna arka koltukta oturanların alışması zaman alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 22 Nisan 2013; 21:54:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Ford B max İncelemesi
  • Aldığınız Fiyatı belirtirseniz memnun olurum.
  • Ben arabayı baya incelemiştim malzeme kalitesi çok kötü gelmişti.Hayırlı olsun
  • 49.000 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevimli bir araç, bir alt alt segmentte olmasına rağmen konsolunun kalite ve tuş tasarımı olarak verdiği his bence C-Max den iyi, güle güle kullanın.
  • arac yeni olmasina ragmen ben yollarda bayagi gormeye basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S 60 ve alternatifler...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yol tutuşu olarak C3 Picasso'dan daha oturaklı gözüküyor. Linkte bir test makalesi var: B-Max 1.6 lt Powershift
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.