Şimdi Ara

Ford Bronco Sport Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pandemi tüm dünyayı çok etkiledi maalesef. Bizde bile etkisi yeni yeni bitiyor.

Yerinizde olsam farklı araçlar tecrübe ederdim diyeceğim ama bronco sport da en merak ettiğim araçlardan birisi. Alternatifi outback wilderness olabilir. Geçenlerde offroad modellerin kıyaslama videosu izledim, bronco rehberlik ediyordu :)

Ford Bronco Sport AldımEdmunds Carsyoutube
    We know, we know: The Kia Telluride and Subaru Forester are different classes of SUV and not directly comparable. But that’s not the point of this comparison test! In this video, we put these two family SUVs’ off-road trims — the Telluride X-Pro and the Forester Wilderness — to the test to see if they really do bring added capability or if they’re just gussied-up appearance packages. Kia Telluride pricing & review: https://edmu.in/3Qx1VKo Subaru Forester pricing & review: https://edmu.in/3DPqTjL 00:00 Intro 01:56 Sand Wash 04:38 Ziggurat of Integrity 06:23 Whoops 08:23 Up-Hill Traction 10:28 Hill Climb 12:32 Pricing 13:19 Edmunds' Take Subscribe to Edmunds https://www.youtube.com/user/edmundsvideo?sub_confirmation=1 for the latest car news, car reviews, car comparisons, car shopping and advice. Visit us! https://www.edmunds.com
    https://www.youtube.com/watch?v=52196RTIvwc

Ford Bronco Sport Aldım

Otomobil konusunda rezalet durumdayız ama genel olarak rahat mısınız Canada'da?

Daha önce yurtdışına gitmek istedim. Avrupa'dan olumlu dönüşler aldım ama maddi açıdan cazip gelmedi bana hiç.

Mesela Ottawa ile Kocaeli kıyaslıyorum. Aylık 125bin tl gelirin eşdeğeri 15bin Cad diyor. Yazılımcı için maddi açıdan Türkiye daha mı cazip yoksa yanılıyor muyum?

Ford Bronco Sport Aldım

• kartalus kullanıcısına yanıt

Dönüş sebebinizi bilmiyorum ama umarım tekrar gelme fırsatı yakalarsınız istiyorsanız:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Turo var, insanlar kendi araçlarını kiralamaya veriyor, oradan denenebilir bir çok araç aslında. Al sat için ben enerji harcayamam muhtemelen o kadar:) Ama bir adet Mustang ve Porsche isteği var ama var daha bunlara.

Subaru lar iyi ama benim tasarım olarak bir türlü ısınamadıüım araçlar, bu sebeple hiç incelemedim maalesef alıcı gözüyle. Düz Bronco tam anlamıyla offroad canavarı, ben de youtube da bayağı video izlemiştim fakat şehir hayatında çok mantıklı gelmedi. Bir de daha pahalı sport lardan. Ama Bronco Sport lar da iyi iş çıkarıyor arazide kendi sınırları içerisinde.

Biz rahatız açıkcası hatta ada da ufak bir şehirde yaşadığımız için daha da rahatız, daha sakin ve relax ama bu yine biraz ucu açık bir durum ve bu sitedeki veriler gerçek hayatla bence çok örtüşmüyor. Kira çok önemli, her yerde pahalı maalesef, bunun dışında aynı standart da bir yaşamı burada sağlamak Kocaeli den çok daha ucuzdur. En basit örnek vereceğim herkesin verdiği, 15K Cad ile toplamda nerdeyse 10 tane iPhone 15 Pro alıyorsun şu anda. Aynı telefonu Türkiye’de 2 tane alamıyorsun. Et fiyatları Türkiye’de uçtu bildiğim kadarıyla, burada marketten Türkiye’de özel kasaptan alacağınız kalitede az yağlı kıymayı 12-15 Kanada doları arasına alıyorsunuz ve en can alıcı kısmı bence temel gıda olduğu için vergi yok, aynı et Türkiye’de google dan baktım şimdi kilosu 400Tl civarı. Ayda 15Cad kazanan biri burada krallar gibi yaşar ama ayda 125K TL kazanan birinin günümüz koşullarında Türkiye’de normal yaşantının üzerine çıkacağını tahmin etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 22 Eylül 2023; 11:3:12 >

oransal olarak tabii ki var, bugun sifir arabalar 2 kat artsa ikinci eller belki 2 kattan fazla artar.

aynen oyle, tampondan bile pert olabiliyor araba, o tamponun sok tak iscilik ucreti boyasi gectim tamponu arabanin degeri kadar cikabiliyor.

bir cok is elimden gelir, gelmeyen icin de cevrem vardi sanayide yani Turkiyede almaya korkacagim araba cok nadir vardir en fazla satmasi zor diye almam. Amerikada W211 niyetim vardi korktum almadim.

• syphonfilter kullanıcısına yanıt

orada var mi bilmiyorum ama getaround var birde. bizim burda daha ucuz ve daha cok secenek var turoya gore.

""""Daha önce yurtdışına gitmek istedim. Avrupa'dan olumlu dönüşler aldım ama maddi açıdan cazip gelmedi bana hiç.""""

Ahh hocam ahh kendi geleceğini ve ailenin gelecegini garanti altına alabilirdin . Her şey maddiyat değildir adalet , hak , hukuk , ekonomi, eğitim gibi konularda çok önemlidir. Zamanın da yurt dışına gitme şansı olup gitmeyen kim varsa pişman . Pek çok yazılımcı görüyorum yurt dışında çalışan adam evini almış , altına Porche çekmiş , dünyayı geziyor gelecek kaygısı yok . Daha gecen Almanya'dan kuzenim geldi daha 25 yaşlarında yeni evlendi Audi A7 almayı düşünüyormuş. Biz bu ülkede harcanıyoruz malesef.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

İlk defa duyuyorum şimdi bakayım dedim sistem açık adres girip arama yapabiliyorsun ama 0 araç:) farklı yerleri denedim. Ya tam girmediler buraya kimse bilmiyor ya da henüz aktif değiller

• Moueson kullanıcısına yanıt

Buzdağının görünmeyen kısımları da var. Her şey güllük gülistanlık değil maalesef. Zamanında 58bin euro teklif aldım Berlin'de bir şirketten. Vergileri düşünce aylık 3400 civarı net maaş kalıyordu. En az yarısı kiraya gidiyor. Tr'deki gibi güzel bir evde kalayım desem 2100-2200 euro. Hanım mecbur işi bırakacak. 3 çocuk var. Eğitim uygun olsa da kreş ya da bakıcı olayları uygun değil. Dışarıda yeme içme uygun değil. Genç, bekar birisi için cazip olabilir, karı koca çalışabilecekler için güzel olabilir ama eşi çalışamayacak çocuklu aileler için daha zor maalesef. Tr'de yaşayıp yurtdışına iş yapmak daha cazip şu an.

Ayda 15 bin CAD kazanacağın bir iş olmayacaksa ne diye gideceksin ki.

Hele senin gibi normalin hatrı sayılır üzerinde kazanan insan için Türkiye tam olarak cennet.

Hem yaşamak için cennet hem de ana dilini konuştuğun ve ahbabın olduğu kişiler olduğu için cennet.

15 bin CAD kazansan gider misin? Ben onu sorayım sana. 15 bin CAD'a 12 iphone alabiliyor olmak ne kadar önemli ?!?

Konu sahibi arkadaş; Arabanı güle güle kullan gerçekten de hoş görünüyor Bronco.

YUrtdışında yaşayanlara şunu sormak istemişimdir hep fakat kısmet bu konuya imiş.

Ülkemizde para kazanan herkes arabasını değiştirmek ister. Alabiliyorsa alır.

Elindeki arabanın yürütme maliyetinin düşüklüğü onu enterese etmez.

Yurtdışında yani Amerika, Kanada, Almanya gibi ülkelerde yukarıda arkadaşın örnek verdiği gibi gerçekten düşük maliyetli tamir imkanı olsa insanlar yine de eski arabadan kaçmak ister mi yoksa bu şekilde ucuz tamir imkanı olsa araç değiştirmek hatrı sayılır şekilde azalır mı.

• call of duty'de az sürmedik güzel araba hayırlı olsun

• hocam benzinin litresi kaç usd?

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Ford Bronco Sport Aldım

• Moueson kullanıcısına yanıt

bu verilerden yola çıkarak vasat bir mühendisin 4.200 CAD kazandığı ülkede;

1 aylık maaş ile 2200 litre benzin alınıyor.

dolayısı ile güzel ülkemde 60 bin yeni türkiye lirası kazanmak gerekiyor ki aynı refah seviyesinden bahsedelim.

• derfgt D kullanıcısına yanıt

Kendi gelirim diye yazmadım, örnek olarak yazdım rakamı ama bu şekilde kıyaslama yapınca çok mantıklı gelmiyor. Almanyaya bu sebeple gitmedim. 4-5bin euro maaş verecekler. O seviyeye gelince zaten remote iş bulabiliyorsunuz. Almanyada yaşayıp 5bin euro kazanmak mı tr'de 4bin euro kazanmak mı? Çok sayıda arkadaşım yurtdışına gitti. Çok farklı görüşler var. Birisi hollandanın Iğdır'ında 3700euro maaş alıyor, krallar gibi yaşıyorum diyor. Diğeri Amsterdam'da 5500 euro alıyorum, sıkıntı yaşıyorum diyor. Doğalgaz açamıyorum, üşüyoruz diyor :) Hangisine inanayım şimdi? Hesaplıyorum, 3700euro ile nasıl krallar gibi yaşayabilir bir insan? Çok gezmeyen, dışarıda yemeyen içmeyen birisi. Doğalgaz yakmayan, evde battaniyeyle oturan birisi. Ona çok gelebiliyor rakam. Onun kraldan anladığı başka.

• Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.

Lastik markası primacy 4 mü acaba sadece? Deseni farklı görünüyor. Ben de 225 60 18 ölçülerinde bir lastik arıyorum ama sizin lastik dikkatimi çekti.

• 56.000$'ı 27 ile çarpanlar gelmeden, fiyatına göre oldukça iyi bir araç ABD için, güle güle kullanın.

Neyse daha fazla yazmayım.

• Güle güle kullanın…
    Vay be! Beyaz bronco görünce zamanında oralarda öğrenciyken oj simpson’un polis tarafından otoyolda takip edilmesi aklıma geldi. Tv’de canlı izlemiştik barda… ne günlerdi!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, önemli olan kaç aylık maaşınızla buna ulaştığınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Avrupa'da işler bizden farklı değil aslında

Bugün köyde yaşayan adama ayda 7500 TL yetiyor

Etini süt ürününü yumurtasını meyve sebzesini odununu vs çıkarıyor çünkü

Şehirde 25 binle aç kalırsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.