< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Bronco Sport Aldım (4. sayfa)
-
-
Şimdi baktım. Onlar ithal edilip plaka takıldıktan sonra %220 ÖTV dilimine giren 2.7 lt motorlu Bronco'lar hocam ama tüm vergileri düşüp dolar (USD) bazında net fiyatını hesaplasan bile Türkiye'ye giriş fiyatını gördüğünüzde kazığın boyutu çok büyük (~67.000 USD = 90.000 CAD) oluyor. Bronco Türkiye giriş (ithalat) fiyatına dolar veya Cad bazında baktığınızda o paraya Amerika/Kanada coğrafyasında 1 adet 5.3 lt dev motorlu full paket GMC Yukon alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Eylül 2023; 15:58:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güle güle kullanın aracınızı.. orada subaru crosstrek'e ilk gerçek arazi yapabilen rakip geldi deniyor bronco sport için. çok çalacak satışlarından.
kanada da değil 1.5 motor 1.0 motor bile yeter.. adamlar nasıl alışmışlarsa güçlü motorlara, gücün gramını kullanmadan gezip az maz diyorlar 150 hp araçlara.. absürd bir durum ama oralarda öyle.
-
Selam
Bende almak istiyorum da seçenek olarak alabileceğim 2. El seninkinin 2021 modeli var
Fiyatı da 20K$ (Amerikan)
Diğer seçenek Toyota Highlander 2.5 hibrit
25K$
5K$ verip Highlander almak daha mı mantıklı acaba 🙄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa bir takılmaya başka şehre geçmiştik, yeni döndüm anca okuyabiliyorum mesajları kusura bakmayın. Öncelikle teşekkür etmediğim herkese toptan teşekkür ederim iyi dilekleri için:)
@boogiee90 hangisinde vardı COD un, hiç hatırlayamadım ya hepsini oynadım ama farkında değildim belki:)
@erka1907 Ben Kanada'dayım, burada litresi şu aralar regular yani 87 oktan 1.99$, mid-grade dedikleri 89oktan 2.23$ ve V-Power 95 oktan 2.27. Bazı kartlar, aboneliklerde %2-3 civarı indirim oluyor. Aracı aldığım Ford bayisine hangisini ve nereden almam gerektiğini sordum, söyledikleri şey denetimlerin çok sıkı olduğu, herhangi bir istasyondan regular almam gayet yeterli olacağıydı. Aracı satan arkadaş Mısır lıydı 10 yıl önce falan gelmiş, Türkiye'de de bulunmuş, o da buradaki yakıtlar bizim oradakiler gibi değil gönül rahatlığıyla 87 alabilirsin herhangi bir yerden demişti. Ben hepsini denedim, pek bir fark göremedim.
@hardcrss Teşekkür ederim. Lastikler Michelin Primacy A/S diye geçiyor burada. https://www.michelin.ca/en/auto/tires/michelin-primacy-all-season Ürün linki bu, Primacy 4 farklı galiba.
-
@YouGotThatRight Çok sağolun. Zaten o olaydan sonra bildiğim kadarıyla araç bayağı popüler oldu:) Değişik bir ün düşününce :)
@drangela61 Teşekkür ederim. Ya benim 1 yıllık maaşımdan daha ucuz net ay vermeyeyim fakat bu bir ölçü değil. Minimum maaş ile alım gücüne bakmak lazım ki o da 2 yıl gibi bir süreye tekabül ediyor ki gayet iyi. Tabi ki minimum maaş dokunmadan sadece aracı ödediği koşuluyla.
@BabyLatte o araçlar düz Bronco yani Jeep Wrangler alternatifi, tamamen off-road modeli olan diyelim. Burada da onlar bir tık pahalı. 2.7 Motor ile geliyorlar minimum yanlış hatırlamıyorsam. Burada en düşük donanımlısı 60 küsür Cad + vergiden başlıyordu. Ama vergiler vs. derken yine üstüne bayağı bindirip satıyorlar galiba.
@SuperVeloceJota Teşekkür ederim. Çok karşılaştırma videosu izlemedim açıkçası daha çok direkt Bronco Sport un arazi kabiliyetlerinin olduğu videolara baktım, fena işler çıkarmıyor. Benim çok test edeceğim ortam henüz olmadı sadece bir yolculukta asfalt olmayan, tamamen taş ve çukurlardan oluşan bir bölüm vardı, araziye alıp bayağı keyif almıştım sürüşten. Bir gün zorlu bir yerlere gidersem çeker paylaşmaya çalışırım. Araç motoru konusuna da önceden de dediğim gibi tek takılan biziz bence o da biraz haklı sebepler muhtemelen. Ulaşmak zor vs. Burada aracın motoruyla ilgili daha 0 soru geldi:) Hız limitlerinin düşük olduğu, cezaların tamamen caydırıcı olduğu yerlerde bazı koşullar dışında günlük araçta hayvan gibi güç üretecek motor ihtiyacının çok olduğunu düşünmüyorum.
-
Selamlar, araç seçimi tamamen kişisel, içinize ne siniyorsa onu alın çok fazla çevreyi dinlemeden bence, keyfinize göre alın geçin, iki aracın da üzeceğini zannetmiyorum.
Toyota daha geniş duruyor, hibrit olması yakıt tasarrufunda cebe olumlu yansıyacaktır. Ama diğer tarafta Bronco tasarım olarak daha güzel duruyor (bence), daha uygun, aradaki fark benzine verilebilir. Detaya inecek kadar Highlander hakkında bilgim yok açıkçası, hiç aklımda olmayan ve araştırmadığım bir araç kendileri.
-
2022"de cikan oyunda mevcut :))))
-
kullanim klavuzu ne yaziyor? Turbo motorda yuksek oktan iyidir. Dusuk oktanlada calisir ancak motor kendini kisar.
Mustangin kilavuzdan:
"For best overall vehicle and engine performance, premium fuel with an octane rating of 91 or higher is recommended."
-
@boogiee90 Multiplayer oynuyorum çoğunlukla o sebeple görmemiş olabilirim eğer hikaye modundaysa ya da warzone ve ya büyük harita. Bir bakayım merak ettim :)
@OzzY® Kılavuzda 87 Oktan ve üstünü tavsiye ediyorlar. Ama eğer araçla bir şey çekiliyorsa 91 Oktan ve üstü daha iyi performans vereceği yazıyor. Aynı şekilde daha yüksek performans için 91 üstü öneriliyor. Fakat regular, 87 oktan minimum tavsiye edilen.
-
Arabanın dış tasarımı güzel duruyor ama iç tasarım sıradan kalmış
-
hocam hep online´da kullaniliyor aslinda. single mod oldugunda belirli bir yerde goruyor muyduk neydi sanki hatirlayamadim simdi. online kisimda kullanin guzel gidiyor :D
-
O zaman büyük harita gireyim, Hardcore TDM, Kill Confirmed ve arada Domination oynuyorum araç olmayınca göremedim tabi:)
-
Yoğunluktan aracı uzun bir süre yıkayamadım, biraz tatil biraz da taşınma derken anca dün zaman bulabildim, bu sebeple fotoğraf biraz gecikti:) Fotoğraf için de video çekip ekran görüntüsü aldım video dan:) Ama fikir veriyor diz mesafesi için.
Ben 1.85 boyundayım, direksiyona çok yakın araç kullanmayı sevmem ve koltuk bana göre ayarlı. 2 kişi yolculuk yapıyorsa kenarlara açıp ayaklari bir tık daha rahat edilebilir fakat ortaya cekince çok rahat degil açıkcası. Koltuk arka orta bölgesinde biraz boşluk var, ayaklar oraya giriyor fakat tam oturuyor. Belki direksiyona daha yakın oturan biri olursa benim boyumda anca öyle kurtarır yoksa uzun yolculuk benim arkamda ~1.75 civarı max. konforlu gider gibi. Bu arada yükseklik tarafında bir sikinti yok, baş üstünde bayağı boşluk var.
-
Sadece konsolu çektim dün, paylaşayım sizinle. İsterseniz bagaj, koltukları falan da çekebilirim bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 24 Kasım 2023; 0:31:37 > -
Elinize sağlık, hayırlı olsun, keyifli yolculuklar dilerim.
Ben pek SUV de arazi aracı da sevmem ancak Bronco "keşke ülkemizde de satılsa" dediğim nadir arabalardan. Zira araziyr uygunluğu yanında asfalt kullanımında da üzmeyecek bir araç olması ve bunu kompakt boyutlarda sunması çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuklar çok rahat gözüküyor, uzun yol yapıldığında arka tarafta oturan yolcularda rahat eder gibi ama iki çoçuk koltuğu konsa orta tarafa anne sığmaz sanırım.
Eğer hocam 2 ay sonra atmayacaksanız. Ön koltuklar ile arka koltuklar ve bagaj genişliğini görmek için atarsanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşük değil normal. 1500 cc motor 180 hp ve yaklaşık 260 NM tork var. Konu sahibi 191 tork yazmış ama birim yazmayı unutmuş. ABD ve Kanada'da tork birimi olarak Lb-foot kullanılır, newtonmetre değil.
-
Çok teşekkür ederim. Bronco bir tık şehir için fazla büyük kalsa da Bronco Sport cidden hem şehir hem de arazi için hibrit bir araç cidden, bizim de tercih etme sebebiz bu açıkçası. Zorlu arazilerde de, bizim gideceğimiz, çok iyi işler çıkarıyor YouTube da izlediğim videolara istinaden. Daha 5300km yaptım ama memnunum hala araçtan, arada şikayetçi olduğum bagaj kapağı dışında memnun olamadığım bir durum oluşmadı henüz.
-
Ön taraf için koltuklar rahat, vücudun çok sürten yerlerini deri yapmamaları da iyi aslında çok fazla ve kolay aşınıyor, kötü duruyor. Arka için pek bir şey söyleyemiyorum, hiç arkada yolculuk etmedim fakat 2 bebek koltuğu ile anne rahat etmez gibi. Tek avantajı şaft tünelinin alçak olması sebebiyle çok çıkıntı olmaması.
Amerika’ya gidiyoruz 1 günlüğüne, bagaj da biraz eşya var ama çekip atarım otele varınca fikir vermiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 25 Kasım 2023; 0:14:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X