Şimdi Ara

Ford Connect Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2009 model Ford connect 110 ps glx aracım var 90 bine geldi önden bir kazası vardı , arabadan resmen kazadan sonra soğudum kazadan sonra dikiş tutmadı diyebilirim ne rot ayarı tuttu ne tampon ayarı , bu zamana kadarda arkadan çarpan mı ararsın anahtarla çizen mi başına gelmeyen kalmadı, ancak gerek maddi durum gerek fiyatların yüksekliğinden değiştirmeyi düşünmedim.
    Bu gün servisi aradım 90 bin bakımı için randevu aldım , bakımın fiyatını sordum 1200 liraya yakın dedi , hem fiyat biraz pahalı geldi hemde arabadan son günlerde gelen gıcırtı sesleri beni hat safhada rahatsız ediyordu , sıfır fiyatını sormak için otokoç bursayı aradım benim aracın aynısına kredili 35.500 gibi bir fiyat çekti , 18 ay 18 bin lira sıfır faizli bende kendi hesaplarımca aracım 25 etse ki en kötü 24 etse üzerine bin lira bin lira ekleyerek sıfırlamış olucam hatta elime nakit para da geçicek ticaret yaptığımız için o 7 - 8 bin lira 18 ayda bana baya para kazandırır hemde aracımı sıfırlamış olurum diye düşünüyorum.
    Ama işte her zaman düşünülenler tutmuyor sizce bu düşünce mantıklı mıdır bir de size sormak istedim ve yakınlarda 110 ps connect alan varsa kaça aldığını söylerse memnun olurum.
    -Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 30 Temmuz 2012; 20:49:26 >

• Upp fikri olan yok mu?
  • fiyatı iyi geldi bana. tam da bilmiyorum ama araçtan memnunsanız mantıklı olur yani değiştirmeniz. 0 km arabanız olacak, 0 faizle taksit taksit ödeyeceksiniz ve elinize de nakit para geçecek. iyi seçim bence
  • Mantıklı bır olay olur
    hem arac sıfırlanır hem elınıze para kalır ufaktan
    Hemde 90 000 kmden sonra ufak tefek ılla masraflar olacaktır
    Benım kendı yenı her zaman yenıdır bende olsam aynı ıslemı yapardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık taksit sana dokunmuyorsa ve araç zaten ticari, getirisi olacaksa gayet mantıklı.Şuan ford'ta kampanya var hem genel olarak kampanya hemde yakında connect yenileneceği için güzel donanımlar sunmaya başladılar.Büyük ihtimalde 90'lık deluxe fiyatını vermişlerdir gayet güzel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Aylık taksit sana dokunmuyorsa ve araç zaten ticari, getirisi olacaksa gayet mantıklı.Şuan ford'ta kampanya var hem genel olarak kampanya hemde yakında connect yenileneceği için güzel donanımlar sunmaya başladılar.Büyük ihtimalde 90'lık deluxe fiyatını vermişlerdir gayet güzel bence

İşte bende ondan çekiniyorum duyumlarıma göre 2014 te çıkıcakmış yeni kasası bide bir sene sonra çıkarsa
  • 2008 yılında 110 kombi glx modelini filo indirimli olarak almak istediğim bit araçtı , testlerimden sonra ısınamadım . Bugün işyerim için Berlingo 1.6 92 ps mulspace modelini 35.500 liraya aldım . Aslında aracı teslim almadığım için pek birşey diyemem . Başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. connectim ilk alığım 75likti sonra 90 lık 2009 da da 110 luğunu aldım , araçtan son derece memnunum tam bizim işe göre başka araç düşünmüyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iznik16

3. connectim ilk alığım 75likti sonra 90 lık 2009 da da 110 luğunu aldım , araçtan son derece memnunum tam bizim işe göre başka araç düşünmüyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Hocam aynı ikilemi ben yaşamıştım focusu alırken 1 sene sonra yeni focusun geleceği kesindi.Dinlemedim gittim 2.5 kasa makyajlı focusu aldım iyikide almışım.Araçların yeni kasaları eski kasaların aratıyor.Tamam tip iyi olsada iç hacmi ve bagajı daralmış.Ford tutkunu bir çok insanın aradığı bir çok özellik üst donanımlarda daha yeni gelmeye başladı o zamanda fiyatlar malum..Ben collection gibi dolu bir dizel arabayı metalikle 38'e aldım şimdi aynı ayardaki araba 55 bin..Kararını iyi ver bence

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

3. connectim ilk alığım 75likti sonra 90 lık 2009 da da 110 luğunu aldım , araçtan son derece memnunum tam bizim işe göre başka araç düşünmüyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Hocam aynı ikilemi ben yaşamıştım focusu alırken 1 sene sonra yeni focusun geleceği kesindi.Dinlemedim gittim 2.5 kasa makyajlı focusu aldım iyikide almışım.Araçların yeni kasaları eski kasaların aratıyor.Tamam tip iyi olsada iç hacmi ve bagajı daralmış.Ford tutkunu bir çok insanın aradığı bir çok özellik üst donanımlarda daha yeni gelmeye başladı o zamanda fiyatlar malum..Ben collection gibi dolu bir dizel arabayı metalikle 38'e aldım şimdi aynı ayardaki araba 55 bin..Kararını iyi ver bence

Valla dediğiniz bir bakıma doğru artık araçların yeni kasaları eskileri aratır oldu .

• Gerçekten yeni kasa connect hakkında bilginiz var mı ?
  • Gayet mantıklı olur,ayrıca yeni Connect 2014'te çıkacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Gayet mantıklı olur,ayrıca yeni Connect 2014'te çıkacak diye biliyorum.

Evet bende öyle duymuştum fabrikada çalışan bi abimiz 2014 te trden gidicek orda yeni kasası çıkıcak demişti .
  • quote:

quote:

Evet bende öyle duymuştum fabrikada çalışan bi abimiz 2014 te trden gidicek orda yeni kasası çıkıcak demişti .

http://www.turkeycarblog.com/2012/06/2014-ford-transit-connectin-ilk-render-calismasi-yayinlandi/

• quote:

quote:

quote:

http://www.turkeycarblog.com/2012/06/2014-ford-transit-connectin-ilk-render-calismasi-yayinlandi/

Sağolun hocam , doğrulamış olduk en azından .

• quote:

Merhaba ,
    2009 model Ford connect 110 ps glx aracım var 90 bine geldi önden bir kazası vardı , arabadan resmen kazadan sonra soğudum kazadan sonra dikiş tutmadı diyebilirim ne rot ayarı tuttu ne tampon ayarı , bu zamana kadarda arkadan çarpan mı ararsın anahtarla çizen mi başına gelmeyen kalmadı, ancak gerek maddi durum gerek fiyatların yüksekliğinden değiştirmeyi düşünmedim.
    Bu gün servisi aradım 90 bin bakımı için randevu aldım , bakımın fiyatını sordum 1200 liraya yakın dedi , hem fiyat biraz pahalı geldi hemde arabadan son günlerde gelen gıcırtı sesleri beni hat safhada rahatsız ediyordu , sıfır fiyatını sormak için otokoç bursayı aradım benim aracın aynısına kredili 35.500 gibi bir fiyat çekti , 18 ay 18 bin lira sıfır faizli bende kendi hesaplarımca aracım 25 etse ki en kötü 24 etse üzerine bin lira bin lira ekleyerek sıfırlamış olucam hatta elime nakit para da geçicek ticaret yaptığımız için o 7 - 8 bin lira 18 ayda bana baya para kazandırır hemde aracımı sıfırlamış olurum diye düşünüyorum.
    Ama işte her zaman düşünülenler tutmuyor sizce bu düşünce mantıklı mıdır bir de size sormak istedim ve yakınlarda 110 ps connect alan varsa kaça aldığını söylerse memnun olurum.
    -Teşekkürler.

Ticaret yönünden bakarsak ve araba para kazandırıyorsa yenilemekte fayda var zaten kazalı olduğunu ve dikiş tutmadığını söylemişsiniz. Kazadan sonra dikiş tutmayan araba her zaman sıkıntı verir hele ön takım ayar tutmuyorsa. Bayide zaten biraz daha pazarlık yaparsınız, şirketiniz varsa aracı şirket üzerine alırsınız kdv'den düşersiniz. Yeni kasa olayını düşünmeyin neticede ticaret yapıyorsunuz.

• Bu gün Bursadaki tüm bayiileri gezdim beni aracımı çok öldürmeye kalkıyorlar şimdide
  • quote:

Bu gün Bursadaki tüm bayiileri gezdim beni aracımı çok öldürmeye kalkıyorlar şimdide

Ne verdıler sızın araca hocam
    Kendınız satsanız daha mantıklı degıl mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 22lerden bahsediyorlar ya , kendim satmayı deniycem artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.