Şimdi Ara

Ford connecte olabilecek jantları bilen varmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ford connecte olacak 16 17 18 inç 5x 108 ebatlarında jant almak istiyorum hangi markalarda var bu 5x108 ebatında jant bilen varsa memmun olurum teşekkürler şimdiden.

• up
  • iyi guzel de fikir de veririz resim de yollariz ama sen bi karar versen once 16 mi 17 mi 18 inc mi istiyorsun yoksa hepsinin toplamimi olsun 16+17+18=51 inc o da traktor tekerine tekabul ediyor sonra yanak kac olsun lastik eni kac olsun sen bi ne istedigine karar ver yardimci oluruz....
    quote:

Orjinalden alıntı: kicker_kenan

Arkdaşlar ford connecte olacak 16 17 18 inç 5x 108 ebatlarında jant almak istiyorum hangi markalarda var bu 5x108 ebatında jant bilen varsa memmun olurum teşekkürler şimdiden.
  • Hangi marka da var bilmem ama bence 18 i unut, türkiye şartlarında lastikçiden çıkamazsın. HAtta 17 bile connect gibi ticari dolayısı ile sert süspansiyonlu bir araç için fazla, ebada para yatırıcağına en baba 16 inç jant-lastik yapsan daha iyi edersin .
  • Orjinal celik jantını alma ne alırsan al. Kaldırımlarda cok kolay ciziliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondoganay

iyi guzel de fikir de veririz resim de yollariz ama sen bi karar versen once 16 mi 17 mi 18 inc mi istiyorsun yoksa hepsinin toplamimi olsun 16+17+18=51 inc o da traktor tekerine tekabul ediyor sonra yanak kac olsun lastik eni kac olsun sen bi ne istedigine karar ver yardimci oluruz....
    quote:

Arkdaşlar ford connecte olacak 16 17 18 inç 5x 108 ebatlarında jant almak istiyorum hangi markalarda var bu 5x108 ebatında jant bilen varsa memmun olurum teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler.Benim istediğim 16 17 18 bu üçüde olur. Lastiğ boşver jantı bileyim ne olucağnı gerisi kolay

• ben bi resim buldum ama.....

• pekhala arkadasim benim de sana soyliyebileceklerim diger arkadasinkine benzer bi kere connect gibi bi araca 18 inch jant almayi unut.... bol bol lastik keser araba icindeki sarsintidan rahatsiz olursun ozellikle de arabanin arkasi makasli oldugu icin... uygun fiyata kaliteli ve durusu guzel olan jant istiyosan sana kormetal web sitesine bi bak derim ozellikle 16 ve 17 inch kromlara... malum yuzlerce firma farkli modellerde jant uretiyo hepsinden ornek vermemiz zaten mumkun degil ama bi yerden incelemeye baslamak istiyorsan iyi seceneklerin bu sitede resimler ile sunuldugu bi kesin.......
    Kormetalin senin aracina en iyi gidecegini inandigim modelini resim olarak ekliyorum....
    simdi bazi arkadaslar bu mu senin en begendigin jant diyebilir connect icin, zevk ve fiyat meselesi bir arada barinamadigi icin benim verebilecegim en iyi ornek bu...
    ha diyosanki ben bi jant takimina 3000-5000 ytl veririm tavsiye edecegim markalar Lexani, Gianelle gibi isimler olur sen....
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ondoganay

iyi guzel de fikir de veririz resim de yollariz ama sen bi karar versen once 16 mi 17 mi 18 inc mi istiyorsun yoksa hepsinin toplamimi olsun 16+17+18=51 inc o da traktor tekerine tekabul ediyor sonra yanak kac olsun lastik eni kac olsun sen bi ne istedigine karar ver yardimci oluruz....
    quote:

Teşekkürler.Benim istediğim 16 17 18 bu üçüde olur. Lastiğ boşver jantı bileyim ne olucağnı gerisi kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.