Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.0l (100 ps) EcoBoost'u nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlangıç fiyatı için 40,500 gibi bir fiyatı var titanium paketinin.

ben buna ek olarak,

x paket (1.660 tl) + sony müzik sistemi (1.905 tl) + güvenlik paketi (1.245 tl) donanımlarını istiyorum. he bir de metalik renk olarak siyah eklenince sanırım bir 800 lira da ona alırlar.

bu araç hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

tahminen bu donanımdaki bir aracı indirimli haliyle ne kadara getirebilirim? ford bayilerinde pazarlık nasıl oluyor, yardımcı oluyorlar mı?

bu sektörün en büyük otoritelerini(autoexpress, autocar vb.) inceledim. her yerde segmentinin lideri konumunda. ikinci sırada ise polo gelmekte. fakat polo'nun 1.4 atmosferik benzinli motoru ve yakında gelebilecek muhtemel makyajından dolayı tercih etmek istemiyorum.

son olarak da, yakıt tüketimi değerleri nasıldır? fabrika verilerine göre clio 0,9 turbo ile hemen hemen aynı değerler var kağıt üzerinde. fakat clio kullanan arkadaşım var, en sakin kullanımda bile 6,0l/100km'nin altına düşemediğini söylüyor. forumlarda da benzer şeyler okudum. 7,5l/100km yakanlar gördüm. fiesta'nın durumu nedir?

cevap verenlere şimdiden teşekkürler,
    iyi forumlar.

• Nedense bu fiyatlar bana aşırı yüksek geliyor. Evet fiesta sınıfının en iyilerinden ama 45k paraya benzinli-düz vites-b sınıfı çok acımasızca.
    Yakıt olarak sakin kullanımda fabrika verilerini yakalarsınız ama sıkışık trafikte ve sert kullanımda 7 ltyi çok rahat geçer.
    Pazarlık konusunda pek şanslı olduğunuzu düşünmüyorum sonuçta tam anlamiyla özel bir sipariş.
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam illa ki sıfır bir araç alacağız. 41-42 son noktamız. zaten tam istediklerim olmaz ama bu saydıklarıma yakın bir paketi bu istediğim fiyata bulsam düşünülebilir heralde?
  • Gücünüz yetiyorsa borç harç yapmadan alabiliyorsanız alın. Yoksa diğer türlü yazık bu paralara gerçekten yazık.

Araca gelirsek motoru gayet tatminkar ve ekonomik. İstediğiniz donanımlarla gayet dolu bir araç, otomatik olsaymış bundan iyisi Şam'da kayısı olurdu.
  • Motoru Focus'ta kullanıp çok beğendim;kim bilir Fiesta'yı nasıl şahlandırır.. Alınıp binilesi.. Tabii illa sıfır ve B sınıfı istiyorsanız..

• Araç motor ve seçtiğiniz donanım paketleri ile kusursuz.Çok donanımlı bir araç oluyor ama 45 bin liralık fiyatı düşündürücü.1.0 ecoboost motor ise son derece başarılı bir motor.Son iki senedir en iyi motor seçiliyor.
  • Herşey güzel ama manuel benzinli b sınıfı bir aracın o fiyatlarda olması çok üzücü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat 1.6 FSI Nasıl Bilirsiniz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç iyi de yazık o paraya derim ben...
  • 2013 fiesta titanium x paket 1.5 tdci var kesinlikle tavsiye ederim.
  • On numara bir araç.

6 İleri Powershift'te alabiliyorsunuz bu motorla.

• nosascomp N kullanıcısına yanıt
    Tam fiyatını vermeyim ama geçen yıl Ekim ayında 2012 Seat Leon 1,4 TSI Copa Plus aracımı daha uygun fiyata aldım..Piyasa aldı başını gidiyor..
  • HER HANGİ BİRİNDEN VAZGEÇİCEKSENİZ GÜVENLİK PAKETİ DIŞINDALİLERDEN VAZGEÇİN BENCE SONY MÜZİK SİSTMENİNDEN VAZGEÇEBİLİRSİNİZ
  • Tam olarak ilgili değil belki ama; 0.9Tce Clio ve Stepway ile 1.0 EB Focus 3 kullandım.

Bence 1.0 EB motorun turbosu çok hızlı basınç üretmeye başlıyor, çabuk atalet kazanıyor ve çok hoş bir sesi var, bu konuda Renault un titreşimli motorundan daha keyifli, Tce motor rölantide karoseri titreten ve 2500dd altında pek tepkili olamayan yapısıyla EB dan uzak.
  • bu fiyatlarla sıfır araç almak nasıl diyim, neyse demiyim, firmalar ile hükümette (biri kar, biri vergi ötv) zaten böğle sıfır araç alıcam diyenleri bekliyor.
  • 1.0lt motor (125bg olan versiyon) ile yurt dışı yapılan testlerde genelde yakıt tüketiminin pek katalog verileri ile örtüşmediği üzerinde duruluyor, ama motorun çok iyi devirlendiği ve çekişinin iyi olduğu üzerinde duruluyor. Kullanan kişiler genelde motorla ilgili olarak hep iyi yorumlar yapıyorlar.
    Bence ne kadar iyi bir araç olsada verilen miktarı duyunca insan şok geçiriyor. Araç fiyatları gerçektende aldı başını gitti malesef.
  • Cruze HB 1.6 Sport AT + LPG seçeneğini düşünmez misiniz?
  • Fiestayi test sürüşü ile denediniz mi bilmiyorum ama ben 1.80 boyumla araca bindiğimde sol dizim sol kapıya değiyor, ve resmen aracın içinde sıkışıyorum, hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Şirketin Unoları var havaalanı içinde bindiğimiz, onlarda bile böyle bir şey olmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.