Şimdi Ara

ford fiesta 1.25 ghia mı opel corsa 1.4 gsl mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar .15000 tl param var.bu fiyata iki araç arasında kaldım.fakat bnm düşüncem fiesta ghia modelini kaydı çünkü abs ve klimalı model diğerinde abs yok sadece klima var.fiyat olarak;
    1.fiesta 2001 model 15.000 tl 136.000 km de lpg li ve full özellikli
    2.opel corsa ise 1998 model 14.000 tl 160.000 km de lpg li klima var sadece

şimdi kullanan ya da bilgisi olan arkadaştan tavsiye istiyorum.hangi aracı neden almalıyım?fiyat olarak pahalı mı ucuz mu?genel değerlendirme yapar mısınız?bana yardımcı olursanız çok sevinirim emeğinize şimdiden çok teşekkürler.

• Ben 01 1.4 Corsa gls kullanıyorum araçtan memnunum sınıfına göre konforlu geniş ve ekonomik.....
    Çok sert araba kullanırım normalde hala tık demedi bir senedir kullanıyorum neredeyse.....
    Renk ne ?
  • ford fiesta metalik gri 2001
    corsa beyaz ya da metalik gri 1998 model

dediğim gibi fiesta daha donanımlı gibi
  • güncel
  • Eski bir Corsa kullanıcısı olarak Corsa öneririm. 99 dan 2011 yılına kadar sorunsuz bir şekilde bindik. Ama mumkunse 99 2000 model 100. Yıl donanımlarında bakın onlar daha iyidir.
  • kardeş bakıyorum ama sana şöyle söyleyim abs+klimalı corsa 1.4 gls ler 16.000 tl den başlıyor.fiesta ghia 15.000 tl abs ve klima da var.yani aynı özellikteki corsaya göre en az 1000 tl fark var.opel piyasası biraz pahalı gibi.bnm için sağlamlıklık önemli beni tamirciyle uğraştırmasın istiyorum.
  • Fiesta ghia 1.25 full + full leri kaç para ediyor piyasasını bilen var mı? Diğer soruma da yeterli bi cvp alamadım arkadaşlar kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Fabia 1.2 nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopen66

Fiesta ghia 1.25 full + full leri kaç para ediyor piyasasını bilen var mı? Diğer soruma da yeterli bi cvp alamadım arkadaşlar kusura bakmayın.

Değişensiz ya da en fazla bir değişeni olan, kaput olmamak kaydıyla; 150.000km altı, LPG'li temiz kullanılmış 1.25 Ghia 14 ve aşağısından ilana koyulduktan sonra temizliğine göre bir hafta içerisinde satılıyor. 13 civarına her türlü alınır yani. Corsa'dan daha iyi, daha sorunsuz ve ekonomik olduğunu söyleyebilirim.
  • 2001 model ghia 15.000 etmez ozaman yani sizin dusuncenize gore?
    peki skoda fabia 1.3 glxi tavsiye eder misiniz?ya da 14000 tl ye alinacak bu tarz kucuk araba .abs + klima olsun en azindan klimali olsun istiyorum.
  • Ayni paraya donanimi daha bol arac varsa hic dusunmeden ford alirim.Zetec motor,abs ve yedek parca fiyati olarak opelden daha ekonomiktir.Alacagin arac (uzgun surat olmayan) maktajli ghia fiesta ise hic dusunmeden al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam makyajli kasa 2001 model abs felan var ama 15.000 tl fiyati
  • Fiesta tavsiye ederim.
  • valla bnm gonlumden gecen de fiesta sonucta alman mali saglam olur.fiyati 14.500 falan yapsa direk alacam :)
  • zaten 98 vectra cdler 16bin civarı değil mi corsaya 14bin nedir ya
  • piyasa suan yuksek hocam nedeni bilmiyorum belki yaz yaklastigi icindir.temiz opel corse 1.4 gls 1998 klimali 15.000 tlye anca bulursun o da abs yok.opel guzel araba ama ismi para ediyor.clio 1.4 rxt ler 2001 model desen 16.000 den asagi yok. bu durumda en mantiklisi fiesta ghia 1.25 abs li versiyonu.baska bakilacak arac var mi piyasada bilmiyorum
  • koşullarına baktım. Fiesta yı öneririm o zaman.
  • Ben de Fiesta öneririm. Yalnız Ghia'ların hepsinde ABS yoktur. Güvenlik paketli olanlarda ABS vardır. Aynı zamanda güvenlik ve konfor paketli Flair de bakabilirsiniz. Bu paketlerle 4 hava yastığı, ABS, polen filtresi ve klima gelir. Ben 15 gün önce 2000 model orjinal 130000 km'de güvenlik ve konfor paketli flairimi 14250 Tl'ye sattım. Satışım 45 dk. sürmedi. Piyasa bayağı yükselmiş anladığım kadarı ile. Eğer temizini bulursanız Fiesta çok iyidir. Sadece motoru için yine alınır. Mazda-Yamaha-ve Ford ortak üretimi diye biliyorum, benim aracım 5w-30 yağ kullanıldığında, 8000 km civarında gram yağ eksiltmezdi. Marşa 2.kez hiç basmadım, hiç yolda kalmadım, motoru bir kez teklemedi bile. Yalnız çok bakımlıydı. Parçası çok uygundur, o model yılındaki araçlara göre kolay bulunur. Fakat bence 15000 Tl. etmez. Benim aracımın temizliğinde ben bu güne kadar rastlamadım, ki ben 14250'ye verdim. Ayrıca Lpg'siz almanızı tavsiye ederim. Yakıtı çok can yakmaz zaten. Lpg'li aracın düşük km'de olması zor. Sonuç olarak, güvenlik ve konfor paketli, ağır hasarsız ve Lpg'siz Fiesta'lara bakmanızı öneririm, Flair'lere de bakın. Bu yaştaki araçta öncelik sorunsuzluk ve masrafsızlık olmalı bana göre, çelik jantla elektrikli ayna olmasa da olur. Ben böyle düşünmüştüm aracımı alırken ve hiç pişman olmadım.

• verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .kazıklanmaktan kurtuldum.bu arabasını satanlar kendini ne zannediyorsa anlamıyorum.üçkağıtcılara benden çıcakak para yok.sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.