Bildirim
FORD Fiesta Flair hakkında!
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fordun efsane araçlarından biridir, 1.25 motoru inanılmaz güçlüdür, malzeme ve iç kalite yüksektir, yol tutuş çok iyidir, çok da az benzin yakar, piyasada fazla satılık göremezsin keza sahipleri çook memnundur.... -
BENDE 2000 MODEL FİESTA FLAİR VAR BEN KULLANICI OLARAK AÇIKCA MEMNUNUM ÖRNEK 1.25 MOTOR OLMASINA RAĞMEN GAYET ATAK BİR ARAÇ 1-2-3-4 VİTESLERİ SÜPER 5 BİRAZ EKONOMİYE . YAPTIĞIM SON HIZDA 185 I BULDUM DİYEBİLİRİM TAVSİYE EDERİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhan043 -- 5 Eylül 2007; 9:29:37 > -
Görüşleriniz için teşekkür ederim! Yedek parçaları pahalı mı? -
Ford bencede en uygunu. Yedek parça açısından,konfor hızlanma açısından ford iyidir.... -
Eğer araç temiz ise gözünüz kapalı alın.. Bugune kadar kullanıcılarını üzdüğünü duymadım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X