Şimdi Ara

ford fiesta otomatik kapı kilidi sorunu,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model 1.4 Tdci ford fiesta aracın kapı kilidi ilk basışta şöfor kapısını 2. basışta diğer kapıları açıyor.kilitlerken sorun yok.anahtarın pili hiç değişmedi ,bundan olabilir mi?,servise götürmek mi gerekir ?

• bu dedigin benim arabadaki cok guzel bir ozellik sendekinin de ozellik olmadigina eminmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerten

bu dedigin benim arabadaki cok guzel bir ozellik sendekinin de ozellik olmadigina eminmisin

hiç bilmiyorum ki ,yani geçen haftaya kadar böyle değildi.3 yıllık araç ilk defa oldu yani..
  • evet aracın özelliği imiş.yanlışlıkla kodlamışız.anahtardaki 2 düğmeye aynı anda 4 saniye basılı tutunca eski haline dönüyormuş ,
  • bende de aynı durum var.91 model araba. ben bozuk diye elektrikçiye gitmeyi düşünüyorum. ama bazen oluyor bazen olmuyor. aparatları sonradan taktırdım. galiba kullanmasını bilmiyorum. kullanımını bir anlatabilir misiniz.
  • hocam her model için farklı kodlama varmış,ben kitapçığından okudum,açma ve kapama düğmesine aynı anda 4 saniye basıyorsunuz,bir başında bir de sonunda sinyaller yanıyor ,o zaman kodlanmış oluyor.
  • cevabın için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus kapı kilit sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sorunu yol bilgisayarı göstergesinden cözebilirsin. orda ayarlar var . kumanda ile sadece sürücü kapısı acılıp kapansın ve hepsi kapansın diye . kurcala biraz istersen. Benim de anlamadıgım. Refakatcı aydınlatma diye bir olay var fakat bunu kumandadan kontrol edemıyorsun . farların kitlendikten sonra 30 sn yanması için kısa farları hızlı bir sekilde acıp kapaman lazım.

birde arkadaslar sorumu madur görün fakat birşey soracapım. Bu ucuncu stop lambasının üzerine konulan rüzgarlık gibi şeyin adı nedir:)

cok yakısıyo arabaya fakatt hiç anlamam böyle seylerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarson
    birde arkadaslar sorumu madur görün fakat birşey soracapım. Bu ucuncu stop lambasının üzerine konulan rüzgarlık gibi şeyin adı nedir:)

spoiler diyorlar galiba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.