Bildirim
ford fiesta otomatik kapı kilidi sorunu,
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu dedigin benim arabadaki cok guzel bir ozellik sendekinin de ozellik olmadigina eminmisin -
quote:
Orjinalden alıntı: kerten
bu dedigin benim arabadaki cok guzel bir ozellik sendekinin de ozellik olmadigina eminmisin
hiç bilmiyorum ki ,yani geçen haftaya kadar böyle değildi.3 yıllık araç ilk defa oldu yani.. -
evet aracın özelliği imiş.yanlışlıkla kodlamışız.anahtardaki 2 düğmeye aynı anda 4 saniye basılı tutunca eski haline dönüyormuş , -
bende de aynı durum var.91 model araba. ben bozuk diye elektrikçiye gitmeyi düşünüyorum. ama bazen oluyor bazen olmuyor. aparatları sonradan taktırdım. galiba kullanmasını bilmiyorum. kullanımını bir anlatabilir misiniz. -
hocam her model için farklı kodlama varmış,ben kitapçığından okudum,açma ve kapama düğmesine aynı anda 4 saniye basıyorsunuz,bir başında bir de sonunda sinyaller yanıyor ,o zaman kodlanmış oluyor. -
cevabın için teşekkürler. -
bu sorunu yol bilgisayarı göstergesinden cözebilirsin. orda ayarlar var . kumanda ile sadece sürücü kapısı acılıp kapansın ve hepsi kapansın diye . kurcala biraz istersen. Benim de anlamadıgım. Refakatcı aydınlatma diye bir olay var fakat bunu kumandadan kontrol edemıyorsun . farların kitlendikten sonra 30 sn yanması için kısa farları hızlı bir sekilde acıp kapaman lazım.
birde arkadaslar sorumu madur görün fakat birşey soracapım. Bu ucuncu stop lambasının üzerine konulan rüzgarlık gibi şeyin adı nedir:)
cok yakısıyo arabaya fakatt hiç anlamam böyle seylerden -
quote:
Orjinalden alıntı: sugarson
birde arkadaslar sorumu madur görün fakat birşey soracapım. Bu ucuncu stop lambasının üzerine konulan rüzgarlık gibi şeyin adı nedir:)
spoiler diyorlar galiba...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X