Şimdi Ara

Ford Fiesta sync, mykey ve cam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanın özelliklerini yeni kullanmaya başladım ama kılavuzdanda internetten de çözemediğim bazı problemler var. Mykeyi denemek amaçlı açtım ama şimdi kapatamıyorum ve problem ondan mı bilmiyorum ama araba her 60 km ye çıktığımda hız limit uyarısı veriyor ve sürücü camı tam tıklayınca otomatik inerken kapatırken basılı tutmak gerekiyor. Anahtar kilidine basılı tutarken de sadece yolcu camı kapanıyor sürücünün ki açık kalıyor. Ayrıca SYNC'i devre dışı bırakamıyorum ve her arabanın kontağını çevirdiğimde önce japonca birşeyler söylüyor sonra türkçe oldu filan diyor, gerçekten enteresan şeyler. Ayrıca navigasyon paketli olduğundan youtube daki videolar veya kullanım kılavuzundaki gibi kolayca ayarlanmıyor tamamen farklı bir arayüzü var ve her yere baktıysamda bu ayarları bulamadım. Özellikle hız limiti uyarısı çok canımı sıkmaya başladı. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler

• Aracınız hayırlı olsun. Aldığınız servise gitme şansınız varsa orada ücretsiz hallederler ve aracı tanımanızda yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.