Aracımıza park sensörü taktırmak istiyoruz bunu yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum geri görüş kamerası + park sensörü şekllinde, fiyat bilgisi veya tavsiye verebilecek var mı acaba? Serviste taktırmak istememin sebebi multimedya ekrana dahili olmasını istiyorum açıkçası 300-400 liralık çöp ürünlerle ugraşmak istemedim. Bu arada daha önce serviste hiç araca sonradan donanım ekletmemiştim bu işin prosedürü hakkında bilgilendirebilecek var mı acaba? Sipariş geçilse ortalama ne kadar sürede geliyor ve piyasa ile fiyat farkı hatırı sayılır derece mi acaba? |
Fiat Egea 21' Easy Plus Park Sensörü Servis Hizmetleri
Fiat Egea 21' Easy Plus modeli, park sensörleri ile donatılmıştır. Bu sensörler, aracın park sırasında engellerle olan mesafesini belirlemesine yardımcı olur. Park sensörlerinde herhangi bir sorunla karşılaşırsan, yetkili Fiat servislerine başvurarak profesyonel servis hizmetlerinden yararlanabilirsin.
Fiat yetkili servislerinde, Fiat Egea park sensörü servis fiyatları, sensörün türüne, arızanın ciddiyetine ve işçilik maliyetine bağlı olarak değişebilir. Park sensörünün değiştirilmesi gerekiyorsa, yeni sensörün fiyatı da toplam servise yansıyacaktır.
Örneğin, sensör arızası sadece kalibrasyon gerektiriyorsa, servis fiyatı daha uygun olacaktır. Ancak sensör hasar görmüşse veya değiştirilmesi gerekiyorsa, servis maliyeti daha yüksek olabilir.
Fiat Egea geri görüş kamerası servis fiyatı da yetkili servislere göre değişiklik gösterebilir. Geri görüş kamerası, aracın arkasındaki engelleri ve nesneleri görmeyi kolaylaştıran önemli bir güvenlik özelliğidir. Geri görüş kamerasının arızalanması durumunda, yetkili Fiat servislerinden servis hizmeti alabilirsin.
Fiat Egea 21' Easy Plus'ın park sensörü sistemi, aracının park etmesini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Park sensörlerinde herhangi bir sorun fark edersen, aracının güvenli bir şekilde çalışması için en kısa sürede yetkili Fiat servislerine başvurarak servis hizmeti alman önerilir.