|
Bildirim
Yerden yüksek araba istemeyenler gelecekte ne yapacak çok merak ediyorum. Yol tutuş, uzun yol konforu, rüzgar direnci/sesi sedan arabada çok daha iyidir yerden yüksek arabalara kıyasla. Muhtemelen markalar sedanları sadece premium model olarak sunup üretecek bütçe dostu ne kadar araba varsa hepsi SUVcuk olacak..
|
bütün SUV lardan nefret ediyorum bu kadar işe yaramaz ucube bir sınıf nasıl bu kadar popüler olabiliyor anlamış değilim. arazi desen giremiyor düz yol desen daha fazla yakıyor, bunlar ne işe yarıyor ? |
Ford bu kararını bence on defa daha düşünsün 8 ileri tam otomatik tdci ve tam otomatik ti-vct 6 ileri ile civic ve corollanin çok üstünde bir araç yapmışken meydanı onlara bırakmak al sen ye demek ten başka birşey getirmez . Benzin destekli elektirikli motor yap koy focus a olacakları gör. tabi ki tam otomatik 6 yada 8 ileri vitesle... herkes suv mu istiyor hiç sanmıyorum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faniseyler -- 13 Aralık 2022; 12:45:02 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 13 Aralık 2022; 13:48:16 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
bütün SUV lardan nefret ediyorum bu kadar işe yaramaz ucube bir sınıf nasıl bu kadar popüler olabiliyor anlamış değilim. arazi desen giremiyor düz yol desen daha fazla yakıyor, bunlar ne işe yarıyor ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elektrikli üretecek olmaları güzel. |
hay sizin suv sevdanıza... |
|
|