Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir akrabamızından bu aracı almasıyla birlikte bende bu aracı düşünmeye başladım. Araç Ford Focus 1.6 109 TDSi Titanium X paket. 1- Araç genel olarak nasıldır? 2- Titanium X paketin donanımları nelerdir? (özellikle Usp girişi varmı?) 3- Araçta Esp olup olmadığını nasıl anlarız? (şurda şu işaret vardır yada göstergelerde şöyle birşey çıkar gibi) 4- Aracın yalıtımı nasıldır? 5- Titanium'u Titanium X paketten den nasıl ayırırız?
Bendede 2010 Titanyum x var Genel olarak rahat konforlu bir araba (yol sesi var ve süspansiyonlar sert) Titanyum x paketin titanyumdan farkı yarı deridöşeme koltuklar, sürüşe duyarlı adaptif farlar, soonruff, park sensörü titanyumla arasında sıfır satışında 5 milyar fark var Araçta ESP varsa gösterge panelinde kayan araba iconu var ancak çoğu araç göstergeleri standart üretildiği için o icon her arabada olabilir kesin anlamak için yol bilgisayarında ESP kutucuğu var eğer o kutucuk yok ise ESP yok demektir. Yalıtım yukarda yazdım iyi değil yol sesi alıyor