Şimdi Ara

ford focus'a motorsilk uygulayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracına motorsilk uygulayan varmı? Görüşleriniz.

• Aracında MotorSilk kullanan varmı. Yorumlarını yazabilirlermi. Ben yakın zamanda kullanacağım galiba çünkü 2-3 yağ değişiminden beri yağ eksiltmeye başladı ve araç 118bin küsürde.

Focus 2004 comfort sedan lpg'li.
  • MotorSilk' imi bilmiyoruz. Yüzyılın buluşu. Yağ katkısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktor -- 2 Eylül 2008; 17:20:19 >
  • NNT - Bor
    %100 Türk Malı...
  • Bindiğimiz araba da Türk Malı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktor -- 2 Eylül 2008; 18:29:17 >
  • Neyse konu bu değilki, uygulayan varsa nasıl bir sıkıntı varmı, iyi bir şeymi, faydası oluyormu, bu konularla ilgili bilgi verebilirlerse sevinirim.
  • Ben bayağı bir araştırdım bendede 2004 comfort var. 2 ürün var; motorsilk ithal, nnt borpower yerli, nnt motorsilkin daha gelişmiş versiyonuymuş. genel olarak şöyle bir kanı var ilk kullanımda motorda belirgin bir ses değişikliği ve rahatlama görülüyor fakat uzun vadede kalıcı sonuçlar olmadığını kısa vadeli etkileri olduğunu savunuyor kullananlar. aracınızın bir miktar yağ yakması normal, lpg li araçlarda genelde görülen bir hadise tabi bir göstermekte fayda var.. Tabi bazıları motorda yağ yakma sorununa iyi geldiğinide söylüyor.. Yağ yakması sizi çok rahatsız ediyorsa kullanmışken türk malını kullanın. Ama sonuçlardan bizide haberdar edin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktor

aracına motorsilk uygulayan varmı? Görüşleriniz.

motorsilk nedir?
  • Motor Sılk yağ katkısı değildir.Yağ değiştirmeden etkilenmez. Metal katkı ürünüdür. Sadece bir defa kullandığınızda 150.000 km motorunuzda görevine devam eder.

Ayrıca şu linkten inceleyebilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=26005&productId=otm092020
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

NNT - Bor
    %100 Türk Malı...

nasıl bir şey varmı uygulayan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

NNT - Bor
    %100 Türk Malı...

nasıl bir şey varmı uygulayan

Çok...
    Memnun kalanda var , bişey değişmedi diyende var...
    Ama herkesin dediği tek şey...Motor sesi azaldı...
  • quote:

Arkadaşlar bu konu gerilerde kalmış güncelleyelim dedim yok mu hala kullanan şu buluşları...
  • bor katkısı iyidir abi.motorun sesini azaltması sürtünmeleri de azalttığı dolayısıyla performans ve yakıt olarak geri verdiği sonucuna varır.ki ustaların hepsi de şiddetle tavsişye ediyor.yağ değişiminden sonra haberim olduğu için kullanamadım.ama emin olduğum kişilerden de daha yağı koyar koymaz arabanın serileştiğini duydum.
  • Kesinlikle yüksek beklenti içerisine girmeyin...2-3 bin km. sonra fos cıktıgını rahatlıkla anlarsınız...Kullandım, belki uzun vade iyidir bilemem ama bahsedilen etkileri saman alevi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 21 Eylül 2008; 22:44:42 >
  • Kendim kullanıp çok memnun kaldığım için, kayınpederin 2008 Focus TDCİ sine de koydum. Motor Silk i koyduğumuzda araç 23000 km de idi. 15000 de yağı değişmiş ve 23000 e kadar 1 litre yağ eksilmişti yeni araç olmasına rağmen... Şimdi 30000 km de ve yağ seviyesi aynen duruyor.
    Motor Silk i koyarken Yol Bilgisayarı verilerini almıştım. Şimdikilerle karşılaştırdım. Uygulamayı yaparken ortalama sürat 37 km/h ve yakıt tüketimi 5,6 L/100km idi. Şimdi ise ortalama sürat 29 km/h ve yakıt tüketimi 5,6 L/100km. Bu aralar pek şehir dışı yapmadığını söyledi. Benim tahminime göre % 10-15 lik bir yakıt tasarrufu sözkonusu.... Ayrıca koyduktan sonra motor sesinin çok rahatladığını ve performans da hissedibileceği şekilde değişiklik olduğunu söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.