Şimdi Ara

Ford Focus Acayip Özellik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, babamda en son çıkan makyajlı ford focus titanyum model araç var. Ekstra olarak tekno paket, ve xenon far paketi mevcut araçta. Çok garip iki özellik farkettim ,
    1) Bunu geçen sene farkettim arabının direksiyonunu çevirdiğiniz yönde yan aynalarınsadece ayna kısımı direksiyon açısına bağlı olarak dönüyor , öyle ço aşırı bir dönme değil ama dönme derecesi bir nebzede olsa viraj akırken kör noktaların daha rahat gözükmesini kolaylaştırıyor.
    2) Bu özellik ise iki gün önce farkettim, aynı şekilde direksiyonun dönme yönüne ve açısına bağlı olarak dikiz aynasının ayna kısımı da içten bir sistem vasıtasıyla dönüyor.

Acaba bu sistemi farkeden yada başka bir araçta duyan var mı ben mi cahil kaldım yoksa 😃. Birde bu sistem nasıl çalışır yani direksiyonun dönme açısını aynalara nasıl iletişim halinde olabilir acaba sonuçta direk mekanik olarak bağımlı bir pozisyonda çalışmıyor aktarma organları gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aydınlandım.

• Bizim memlekette herkes usta sofor oldugundan aynaya ihtiyac duymaz. O yuzden kimsenin fark etmemis olmasi normal

• İlk defa duyuyorum

• elektrik tahrikli direksiyonlarda çok rahat yapılabilir. çok inanılmaz bi özellik değil ama güzel tabi. focusta elektrikli direksiyon kullanıyor bildiğim kadarı ile.
    edit: tabiki elektrikli olması şart değil her türlü direksiyonda yapılabilirde elektriklide daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 15 Ağustos 2016; 23:45:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • focusu çok severim, sürdüm çok beğendim bu özelliğini de bilmiyordum, kör nokta uyarı sistemi uyarı vermişti ne var diye döndüm arkaya baktım sokağa giriş yapan aracı farkedip bana uyarı vermiş hayran kalmıştım
  • S.ALFONSO S kullanıcısına yanıt
    Focuslarda direksiyon açı sensörü var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.