Herkese iyi haftasonları .
Mevcutta 2012 model accent blue 1,6 dizel 4 ileri otomatik araç kullanmaktayım, araçtan genel olarak memnunum. Tek şikayetim şehir içinde ortalama 8 litre ile geziyor . Fakat eskiden beri ne zaman Subarı legacy görsem özellikle 2007 model makyajlı kasa beni benden alıyor. Aracımı satıp üzerine 30.000 lira civarı ekleme yaparsam alabiliyorum .Görüntülere göre araç temiz gözüküyor , fakat bu aracı almak mantıklı mıdır , kronik sorunları var mıdır , uzun vadede beni mutsuz eder mi yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Legacy özellikleri:2007 model - 150.000 km - ilk sahibi - hatasız - benzinli (tüp yok) - 4 ileri otomatik - 2.0 motor - Sürekli 4x4 - yetkili servis bakımlı
Mevcut aracım Accent Blue : 2012 model - 90.000 km - dizel- 4 ileri otomatik
İlk etapta yakıt tüketiminde şöyle bir değişim olacaktrı muhtemelen ; 8 litre mazot yerine 11 litre benzin ortalama tüketimi olacaktır. Yaklaşık olarak %40 gibi bir yakıt harcamamda artış olacaktır. Bunu göze alarak bu yazıyı yazıyorum özellikle belirtmek isterim.Lpg kullanmayı sevmiyorum ve lpg kaynaklı ufak tekef arıza lambaları , sensör arızaları vs yaşamak istemiyorum açıkçası .
|
|
Ford Focus Acayip Özellik
|
|
|
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.856 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası