Arkadaşla ben for focus almak istyorum ancak kafama takılan sorun şu. 2004 model 74.000 deki comfort ile araç ile 150.000 de 2001 model ghıa aynı paralarda. sizce hangisini almak daha mantıklıdır şöyle izah edeyim
Başlığınızın açtığınız konu ile alakalı olmasına dikkat ediniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
3'ünü de gözüm tutmadı doğrusu 1. de kaput yırtılmış vs. ne olduğunu neden olduğunu tam anlayamazsın bence 2. de direksiyon bile kaplanmış dolmuşçu direksiyonu gibi 3.de de kilometrenin orjinalliğinden emin olmak gerekir ve ilanda araçla ilgili yeterli bilgi yok telefonda ya da yüzyüze yazmaktan çekinilen bir şey çıkabilir. Ayrıca önde tampon eki var yanda ona uyumlu maşbiyel yok önü yere çok yakın yandan epey tuhaf geldi, çıkartırsınız ya da tamlarsınız herhalde alırsanız Hayırlısı
2001 ghia da 2004 comforttan farklı olarak 15 alaşım jant +2 hava yastığı, kadife koltuk, ön kol dayama,elektrikli koltuk, çift renk göğüs, deri direksiyon simidi, birkaç krom aksesuar ve elektrikli 4 cam var..Eğer comfort son çıkanlardansa 4 elektrili cam da mevcuttur yahut güvenlik paketliyse + 2 hava yastığı da vardır..Dijital klima ve cd 2 sinde de yok..
birde ambiante modelleri filan var onlar nasıl acaba
km si düşük ve temiz olanı tercih edin ufak tefek donanımlar çok önemli olmaz diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
km si düşük ve temiz olanı tercih edin ufak tefek donanımlar çok önemli olmaz diye düşünüyorum
arkadaşlar başka ilgilenen yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: beYdeNbeY
3'ünü de gözüm tutmadı doğrusu 1. de kaput yırtılmış vs. ne olduğunu neden olduğunu tam anlayamazsın bence 2. de direksiyon bile kaplanmış dolmuşçu direksiyonu gibi 3.de de kilometrenin orjinalliğinden emin olmak gerekir ve ilanda araçla ilgili yeterli bilgi yok telefonda ya da yüzyüze yazmaktan çekinilen bir şey çıkabilir. Ayrıca önde tampon eki var yanda ona uyumlu maşbiyel yok önü yere çok yakın yandan epey tuhaf geldi, çıkartırsınız ya da tamlarsınız herhalde alırsanız Hayırlısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme