Bildirim
FORD FOCUS (CELİK JANT YARDIM)!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tabiki servisden -
225/45 R18 focus ST jantları bence bu iş için tam ideali bi keresinde standart bir focus üzerinde görmüştüm çok yakımıştı, çamurlukları çok güzel dolduruyor ve focusa agresif bir görünüm veriyor..quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Tabiki servisden
-
saol kardeş bu gibi jantdan söz ediyordum gercekten focus cok yakışcakığını düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolay
225/45 R18 focus ST jantları bence bu iş için tam ideali bi keresinde standart bir focus üzerinde görmüştüm çok yakımıştı, çamurlukları çok güzel dolduruyor ve focusa agresif bir görünüm veriyor..
Alıntıları Göster
-
standart focus üzerinde foto atarsan cok makbule gecerquote:
Orijinalden alıntı: b.akin
saol kardeş bu gibi jantdan söz ediyordum gercekten focus cok yakışcakığını düşünüyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
standart focus üzerinde foto atarsan cok makbule gecer
Alıntıları Göster
Alıntıdır... -
ototuning gibi bir sitede satıcısı vardı.Googledan aratın siteyi bulursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A
Alıntıdır...
Alıntıları Göster
bencede mayajlı focusa bu jantlar çok yakışıyor ve çok farklı bir hava katıyor.
-
birde şöyle bir jant seçeneği var fakat bunların 20 inç olması lazım, aslında 19 yada 20 inç jantlar 1.6 focus için çok fazla, unutmamalıki jantın yuvarlanma çapı ve eni değişince yakıt tüketimi artacaktır, hızlanma değeri düşecektir vede direksiyon hissi ağırlaşacaktır..quote:
Orijinalden alıntı: erentali
bencede mayajlı focusa bu jantlar çok yakışıyor ve çok farklı bir hava katıyor.
Alıntıları Göster
-
bana göre makyajsız kasaların ghia jantları şimdiki titaniumların jantlarından çok daha iyi ama bunların en kralı tabiki ST jantlarıdır.quote:
birde şöyle bir jant seçeneği var fakat bunların 20 inç olması lazım, aslında 19 yada 20 inç jantlar 1.6 focus için çok fazla, unutmamalıki jantın yuvarlanma çapı ve eni değişince yakıt tüketimi artacaktır, hızlanma değeri düşecektir vede direksiyon hissi ağırlaşacaktır..
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar Cok Saol Bu Jantların Fiyatları Ne Kadar Daha Cok Ceşit Warsa Eklerseniz Sevnirim !!!quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
bana göre makyajsız kasaların ghia jantları şimdiki titaniumların jantlarından çok daha iyi ama bunların en kralı tabiki ST jantlarıdır.
Alıntıları Göster
-
bence güzel değil jantlarquote:
Arkadaşlar Cok Saol Bu Jantların Fiyatları Ne Kadar Daha Cok Ceşit Warsa Eklerseniz Sevnirim !!!
Alıntıları Göster -
en fazla 18 inç tercih etmelisiniz bence. 19-20 inçler fazla sanki 1.6 focus için.quote:
Orijinalden alıntı: onur-ay
bence güzel değil jantlar
Alıntıları Göster
ama bu da güzel duruyor be.
-
Arkadaşlar Saol Bana Yardımcı Ettiğimiz İçin Daha Değik Jantlar Bulabilirseniz Sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: wrath54
en fazla 18 inç tercih etmelisiniz bence. 19-20 inçler fazla sanki 1.6 focus için.
ama bu da güzel duruyor be.
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar 2009 model ford focus hb 1.6 100 ps firtina gri renginde aracımı mayıs sonu teslim alcam.15 inç çelik jant mevcut araçta ama kapaklı.ben daha hoş durabilecek bi jant taktırmak istiyorum,aldığım plazzda jantlar mevcut bana 4 tanesini 4 taksitle 750 tlye vereceğini söledi satışı yapan kişi.acaba servisindemi taktırmam daha iyi olur yoksa dışardamı.varsa eğer merka önerebilirmisiniz?quote:
Arkadaşlar Saol Bana Yardımcı Ettiğimiz İçin Daha Değik Jantlar Bulabilirseniz Sevinirim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: jacko_aj_s
arkadaşlar 2009 model ford focus hb 1.6 100 ps firtina gri renginde aracımı mayıs sonu teslim alcam.15 inç çelik jant mevcut araçta ama kapaklı.ben daha hoş durabilecek bi jant taktırmak istiyorum,aldığım plazzda jantlar mevcut bana 4 tanesini 4 taksitle 750 tlye vereceğini söledi satışı yapan kişi.acaba servisindemi taktırmam daha iyi olur yoksa dışardamı.varsa eğer merka önerebilirmisiniz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: jacko_aj_s
arkadaşlar 2009 model ford focus hb 1.6 100 ps firtina gri renginde aracımı mayıs sonu teslim alcam.15 inç çelik jant mevcut araçta ama kapaklı.ben daha hoş durabilecek bi jant taktırmak istiyorum,aldığım plazzda jantlar mevcut bana 4 tanesini 4 taksitle 750 tlye vereceğini söledi satışı yapan kişi.acaba servisindemi taktırmam daha iyi olur yoksa dışardamı.varsa eğer merka önerebilirmisiniz?
Hayırlı olsun araba otomatik vites ve Trend galiba. Çünkü saydığın özellikler bunu gösteriyor.
-
quote:
225/45 R18 focus ST jantları bence bu iş için tam ideali bi keresinde standart bir focus üzerinde görmüştüm çok yakımıştı, çamurlukları çok güzel dolduruyor ve focusa agresif bir görünüm veriyor..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
Kesinlikle katılıyorum. Focusa en çok yakışan jant bu.
-
http://www.akinlastik.com/jant.htmquote:
Orijinalden alıntı: @NTARESquote:
Kesinlikle katılıyorum. Focusa en çok yakışan jant bu.
Alıntıları Göster
-
http://www.oxigin.de/oxigin_8_crystal_chromesilver.phpquote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
http://www.akinlastik.com/jant.htm
Alıntıları Göster
bu focus stlerde bulunan jant oxiginin crsytal modelidir eger bulunduğun yerde oxigin bayisi varsa rahstlıkla temin edebilirsin
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
jant budur
sanırım buna kar tanesi deniliyor
Benzer içerikler
- hyundai i20 1.0 t-gdi style
- audi a3 klima resetleme
- fiat egea yorum
- benzin bozulur mu
- ankara otomatik şanzıman ustası tavsiye
- fiat fastback
- silence s04
- kia 2024 fiyat listesi
- 2024 araç sigorta fiyatları
- alpine araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X