Şimdi Ara

Ford Focus Mk4 Fiyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
6
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turbo benzin,otomatik ve birkac oyuncak eklendiginde 220 lira para isteyecekler sacmaliga bak. Yine bos paket atmo’lar satilir anca filoya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla ve bu donanımlarla ne atmosferik/lpg li pazar lideri hondadan pay alabilirler ne turbo benzinli pazar lideri vw gruptan pay alabilirler anca filolara trend x dizel satarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 13 Kasım 2018; 15:28:28 >
  • Sedan araba zaten almam, Hatchback tarafında ise Civic çok daha tercih edilesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 13 Kasım 2018; 15:30:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otosanda doğuş gibi milleti sövüşlüyor.Fiyatlar ortada.80 binden nerelere geldi fiyat.

Sedanları yine filocular artık.Hb ler satılmaz bile.Bir ara g ve h kasa astralar iyi satardı hatırlarsan.Sonra j de sonra k da bitti sayılır.Focus ta 2.5 kasadan sonra satışları iyice bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 13 Kasım 2018; 15:34:29 >
  • Fiyatlar mantıksız.

Passat 90000TL'ye 1.4 Trendline varken, kimse bu paraları verip Focus almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Otosanda doğuş gibi milleti sövüşlüyor.Fiyatlar ortada.80 binden nerelere geldi fiyat.

Sedanları yine filocular artık.Hb ler satılmaz bile.Bir ara g ve h kasa astralar iyi satardı hatırlarsan.Sonra j de sonra k da bitti sayılır.Focus ta 2.5 kasadan sonra satışları iyice bitti.
    Neyi suan iyi sunuyorki segmentindeki araclardan hatirlarsaniz mk2 ve mk1 devrim yaratmisti segmentinde zaten Bu sacma tasarim dili bitirdi fordu bu tasarimla anca filo da megane ile egea ile yarisir demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Mazdaya laf atanlar gelsin yil 2018 atmosferik focus satiyor hala ford
    2015'de 65 bine almıştım Skyactiv. ( 8 Aylık 3000km'de )

Halen keyifle biniyorum 24.000km oldu.

Sanırım şuan 155 bin olmuş benim model. 3 sene de nerdeyse %100 artmış.

Valla Bırakın Mazda'yı hiç bir arabaya el değmiyor şuan.

Ford,VW,Renault hepsi güzel araçlar üretiyorlar ama Filo araçları oldukça cezbetmeyecek beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Otosanda doğuş gibi milleti sövüşlüyor.Fiyatlar ortada.80 binden nerelere geldi fiyat.

Doğru hocam 2008 civarlarında astra ve corsa birinci idi diye hatırlıyorum. Astra j ile birinciliğe oynayamadı hiç muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Kasım 2018; 15:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyatlar mantıksız.

Passat 90000TL'ye 1.4 Trendline varken, kimse bu paraları verip Focus almaz.
    Nerde hocam bu fiyata passat ? Hangi bayi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Nerde hocam bu fiyata passat ? Hangi bayi?

Alıntıları Göster
    Evet o bayi öğrenmek istiyorum hemen gidip 1 tane alacağım, yılbaşından sonra 190 sa babamın oğluna veririm.
  • Malum sitede sanırım @İplenmemekten Bıkan Adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar kızmış ama Atmosferik motor olması bence büyük avantaj. Focus kim ne derse desin Türkiye ye uygun bir araç. Fiyat konusu tabi tartışılacaktır ama alıcılar genelde taksi ve filo alıcıları olduğundan uygun fiyata sahip olunabilir. Bireysel kullanıcılar için ise 0km focus almak çok mantıklı durmuyor. En fazla atmosferik alınıp lpg ile uzun yıllar binerim diyenler için uygun.

• Araba satmamak için yapıyorlar. Ford ticarilerde yerli de var. Yani tr artık pazar değilde montaj üssü oldu artık.

• Fiyatlar bence yüksek

• İyi ya ben sevindim. Araba değiştirmeye niyetlenirsem Ford'a bakmama hiç gerek kalmadı, kafadan seçenekler daraldı.
  • kiralık araba
  • Ford'un şu mercekli farı opsiyon koyup bi dr binlerce lira istemesine ifrit oluyorum. Piyasadaki tüm Focus'lar nerdeyse halojen farlı.

• SW modeli özellikle çok güzel görünüyor. İç mekanı ve motor seçenekleri ile pek ilgi çekici olmamış, açık renk iç mekan seçeneği gibi bir hoş detay da yine yok . 8.500 TL'lik açılabilir panoramik cam tavanı, 9.000 TL'lk led far opsiyonları ile yürek dağlayan fiyatlara sahip.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.