Ben 2002-2004 arası bir ford focus almayı düşünüyorum ve araçta bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.Yani tam modifiye diil,makyaj gibi..Mesela 18'' jantlar ve bunlara uygun lastikler,ön ve arka tampon ve müzik sistemi(ama müzik sisteminde benim için önemli olan çok bangır bangır ses değil kaliteli ses).Bunları ayrı ayrı inceleyip bana fiyatlarıyla birlikte önerirseniz memnun olurum.
İki şey daha söylemeyi unuttum,onlar da yan marşpiyeller ve iyi bir egzos sistemi..
Önce aracını al mod kolay
Resimde ki m3 ne yapıyor :)
JAnt ve lastik kalitesine , markasına göre değişir , 1000ytl ye de jant var 3000 e de 5000 e de.
Yani 1200ytl jant + 800ytl de lastik desek 2000ytl tutar. Tabi 18" jant aldıktan sonra yay da almalısın yoksa leylek gibi durur.Yaya icinde 300-350ytl verirsin. Tamponlar komple mi olacak yoksa ek mi ? Komple fiber bodykit icin de 1000ytl civarı verirsin. ( ön tamon , arka tampon , marşpiyeller ) Müzik sisteminden pek anlamam ama subwoofer icin biraz araştırma yaptım ve montaj dahil 700-800ytl tutuyor.(sadece sub+amfi) Egzozda aynı şekilde markasına ve kalitesine göre değişir.Sanayi işi yapmayım remus , sebring ss gibi markalar tecih edersen biraz pahalı olur :) Sadece son susturucular 400ytl den falan başlıyor.Tabi senin arac icin olanı al universal olanlar uyumsuzluk yaratabiliyormuş.(montajda)