Şimdi Ara

Ford Focus??Opel Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..sıfır bir araba almak istiyorum..Astra 1.3 CDTI-Ford Focus 1.6 TDCI arasında kaldım..hb almayı düşünüyorum..benim için önemli olanlar;yol tutuş,yakıt ekonomisi,sağlamlık,servis güvencesi,ataklık..internet sayfalarındaki verilerde yakıt değerleri az test sitelerindeki yakıt değerleri fazla görünüyor..kafam karıştı..yardım bekliyorum..şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp216 -- 25 Ağustos 2007; 12:26:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alp216

Merhaba arkadaşlar..sıfır bir araba almak istiyorum..Astra 1.3 CDTI-Ford Focus 1.6 TDCI arasında kaldım..hb almayı düşünüyorum..benim için önemli olanlar;yol tutuş,yakıt ekonomisi ve ataklık..internet sayfalarındaki verilerde yakıt değerleri az test sitelerindeki yakıt değerleri fazla görünüyor..kafam karıştı..yardım bekliyorum..şimdiden teşekkür ediyorum...

Astra aracım olmasına ragmen objektıf yorumlar yapacagım. Kuzenımın Focus hb 1.6 115hplıgını kullanmıs bırı olarak.

Yol tutuş focus daha iyi.

Yakıt dizelleri aşagı yukarı aynı yakıyordur. Taş çatlasa astra 1lt daha az yakar.

Performansı söylememe gerek yok zaten focusun daha iyi.

Ama içi konusunda aynı şeyleri söylüyemeyecegım... Tam bir rezalet. Kalite hissi ne yazıkki sıfır

• focus çoğu yönden daha iyidir.(yol tutuş, performans)iki litre yakıt içinde bunlardan vazgeçilmez. ama arabanın içine oturduğunda araba sana kalitesini hissettirmeli ki focus burada biraz eksik. özellikle gösterge aydınlatmalarında. farklı bir renk seçilse daha aydınlık olsa daha hoş olurdu. tabi bütün bunlar focusun daha iyi olduğunu değiştirmez.sonuçta focus
  • yakıt sarfiyatı konusunda ne düşünüyorsunuz..kendi int. sitelerinde yakıtları 4.8 ikisinin de..test sitelerinde kimi astraya 6 demiş forda 7 demiş..kafam karıştı..bu kadar oynar mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp216

yakıt sarfiyatı konusunda ne düşünüyorsunuz..kendi int. sitelerinde yakıtları 4.8 ikisinin de..test sitelerinde kimi astraya 6 demiş forda 7 demiş..kafam karıştı..bu kadar oynar mı??

Kışın astrayla 6.2-6.5 yakıyorum şehiriçinde yazında 5.5lt falan 4.8 ortalama yakıt degerlerıdır.

Kımse ulasamaz onlara yada ben beceremıyorum.
  • En doğru veri fabrika verileridir onlar eşit koşullarda yapılır milletin dedğiniew bakma,Senin standartlarına göre focus her bakımdan üstün yol tutuş,yakıt sarfiyatı,sağlamlık,ataklık servis olarak opelle ford birbirleriyle yakışıyo kötülük bakımından ama opel daha kötü zannedersem

Focuslara yeni makyaj attılar artık iç mekan daha cix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 25 Ağustos 2007; 13:55:36 >
  • ben de astra yı çok sevmeme rağmen bu ikisi arasında focus diyorum.
  • yol tutuş- focus 1.6
    yakıt ekonomisi- astra 1.3
    sağlamlık- berabere
    servis güvencesi- focus 1.6
    ataklık-focus 1.6
  • Araba alıyorsan içide dışıda biraz şık gözükmeli
    ASTRA
  • güzellik uğruna yol tutuş güvencesini göz ardı edemem.bunların arasında focus daha iyi,kasasıda güzel görünüyor bana.
  • focusun astra göre daha iyi.astra az yakmasınında 1.3 motor olması focuc gibi 1.6 olsa hemen hemen ayn ı yakar yani focus birde focus 2 nin hb hasta oluyorum . şahsi görüşüm
  • Her ikisini de kullandım, diğer arkadaşların da dediği gibi astranın Focus'a göre sadece iç dizaynı iyi, yakıt aynı, focus ilk kalkışta oldukça atak,astranın arkasına agırlık takmışlarcasına ilk depar nerdeyse sıfır,focus'ta bu gayet tatminkar.
    Süspansiyonda ise Focus neredeyse Mercedes konforunda, astranın ki sert.
    Sürate meraklıysanız astra focusun fren lambasını dürbünle zor görür.
    Bagaj hacminde focus'unki daha geniş.
    Her ikisinin de üst donanım (Focus-ghia---astra-cosmo) fiyatları birbirine yakın...

• quote:

Orjinalden alıntı: elmus

Her ikisini de kullandım, diğer arkadaşların da dediği gibi astranın Focus'a göre sadece iç dizaynı iyi, yakıt aynı, focus ilk kalkışta oldukça atak,astranın arkasına agırlık takmışlarcasına ilk depar nerdeyse sıfır,focus'ta bu gayet tatminkar.
    Her ikisinin de üst donanım (Focus-ghia---astra-cosmo) fiyatları birbirine yakın...

• quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Her ikisini de kullandım, diğer arkadaşların da dediği gibi astranın Focus'a göre sadece iç dizaynı iyi, yakıt aynı, focus ilk kalkışta oldukça atak,astranın arkasına agırlık takmışlarcasına ilk depar nerdeyse sıfır,focus'ta bu gayet tatminkar.

• Tabiki Focus
  • astranın içi daha akaliteli, arka koltukları diz mesafesi olarak çok daha geniş, mtv avantajı ve fiyat avantajı ve tüketim avantajı var.

diğer tüm konularda ise focus üstün.

performans önemli değil ise astra derim çünkü yol tutuş olarak da focustan zayıf olsa bile gayet iyi.
  • C sınıfı dizel ise söz konusu olan! FOCUS, illaki focus...
  • quote:

Mercedes'e binmesek yutturacan
  • yeni focus tdci ilk çıktığında alanlardanım, yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum, hem performans hem ekonomi olarak ,tabii sorunsuzluk ve sağlamlık olarakta çok memnunum.opel için yorum yapamam hiç kullanmadım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.