Şimdi Ara

FORD FOCUS TREND X ALDIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
54.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bugun ıtıbarı ıle ford focus trend x 1.6 tdci sedan 95 hp aldık. sızce ıyımı ettık kotumu. %0 fazı secenegı ıle 25 bın pesınat vererek 16 ayda odıcez gerı kalan parayi. pedere cok ısrar etmeme ragmen style modelını aldıramadım aradakı farkın yuksek oldugunu soledı. sıteye baktım style 57 bın gosterıyo. bızım aldıgımız fıyat 54.500. aldıgımız arac bu paraya degermıydı aklımda soru ısaretı. arac cumartesı gelecek. hanı olduda bunu style ıle degısme ımkanı olabılırmı arac gelmeden.pederle resmen kavga edıyoz :) aradakı fark 3 bın tl olsa style modelını tavsıye edermısınız. bıseler yazın kafa cok karısık ve yanı 54 bın veren 57 bınde verırıdı dıye dusunuyorum

• Araba olayı bütçeyle ilgili durumunuz kaldırabiliyorsa üst donanım her zaman tercih edilir . Style da buna değecek donanım farklılıkları var mı bunada bakmak gerekir. Ama style da yanlış bilmiyorsam 115 lik motor var ki şahsi tercihim eğer verebiliyorsam 3 bin liralık farka değer. Amcamlarda sizin araçtan almışlar çok memnunlar hem yakıttan hemde aracın performansından bunuda eklemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Araba olayı bütçeyle ilgili durumunuz kaldırabiliyorsa üst donanım her zaman tercih edilir . Style da buna değecek donanım farklılıkları var mı bunada bakmak gerekir. Ama style da yanlış bilmiyorsam 115 lik motor var ki şahsi tercihim eğer verebiliyorsam 3 bin liralık farka değer. Amcamlarda sizin araçtan almışlar çok memnunlar hem yakıttan hemde aracın performansından bunuda eklemek isterim.

amcanlar kaca almıs arabayı bılgın varmı peki

bu yazdıgım trend x modelınde olanlar

•Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar
    •Elektrikli, sinyalli yan aynalar
    •16" çelik jant kapakları
    •Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon
    •Manüel 4 yönlü sürücü koltuğu
    •Tek dokunuşta açılıp kapanan elektrikli ön/arka camlar
    •Yol bilgisayarı
    •Vites arttırma ikazı
    •Ford EcoMode
    •Manuel Klima
    •Direksiyondan kumandalı radyo CD, MP3 çalar
    •Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB)
    •Sürücü ve ön yolcu ön ve yan hava yastıkları
    •ABS + EBD
    •Acil durum fren desteği (EBA)
    •Elektronik Denge Programı (ESP)
    •Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
    •Dinamik Tork Kontrolü (TVC)
    •Ford Kolay Yakıt Sistemi
    •Disk frenler - ön / arka
    •Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    •16" Aluminyum Alaşımlı Jantlar
    •Ön sis farları
    •Karartılmış Arka Camlar
    •Hız kontrol sistemi
    •Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı

buda trend x modelıne ek olarak style modelınede olanlar.style modeli 115 beygır
    .•Elektrikli katlanan yan aynalar*
    •Ön ve arka park sensörleri*
    •Otomatik Park Sistemi*
    •Gecikmeli Sönen Ön Farlar
    •Yağmur sensörü
    •Otomatik yanan farlar
    •Otomatik kararan iç dikiz aynası
    •Yan perde hava yastıkları

• 2. el aldılar fiyatını bilmiyorum bu ardaki farkları tartıp karar verecek olan szsiniz yine ekonomiye bakar her şey
  • En önemli fark motor ve yan perde hava yastıkları. Bence diğer donanımlarla birlikte düşünüldüğünde 3 bin TL'lik farka değer. Yazılmamış ama style pakette klimanın da otomatik olduğunu sanıyorum. Yine de bu nedenle kavga etmeye değmez elbette, aldığınız araçta gayet iyi ve donanımlı. İyi günlerinizde kullanın.
  • Bence siz compact cmax Titaniumu babanıza bir gösterin.Style donanımda olanın aynısı ondada, belki incelemedim ama fazlası donanım olarak var.Araç olarakta zaten fazlası.Daha kolay ikna edersiniz.Fiyatta heralde style ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba Arkadaşlar bugun ford focus trend x 2011 aldık 33.000 tl ye fiyat nasıl arkadaşlar birde dogrumu ettik bilemedim kullanıcılar olarak yorum bekliyorum iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba yakın zaman da trend x galeriler fiyat alan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz bende focus ile jetta arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim aslında yakıtı düşünürsek focus konforu düşünürsek jetta şu anda. Honda kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.