Merhaba Aracım 2004 model Ford Fusion 80.000km 1.6 Benzin+Atiker LPG arabayla yüksek devirlerde 3000-devir den sonra 50 km veya 120 km hız yaptığında hız farketmiyor deviri yüksek tutup vitesi boşa alınca araba sürekli stop ediyor sanayide gösterdiğimiz zaman katalitik konvektör de sorun var dediler orjinali 1500 tl falan dediler onun yerine 700tl verip katalik konvektörü kesip usta bi parça taktı ama 1 ay sonra falan dediğim gibi gaza çok basıp genelde 3000 devirde sonra direk vitesi boşa alınca gittiğim hız çok farkettmiyor stop ediyor
Arkadaşlar buna bi çözüm bulabilecek varsa söylermisiniz
Saygılarımla.
Aynı aractan bendede var 2004 hıç karsılasmadım,tüptemi benzindemi yapıyor sorun,stop etmeye yakın arıza aküden cıkmıştı dinoma doldurması sarjı tam yapsada akünün ömrü bittigi için stop ediyordu.. sana tavsıyem iyiarastır, iyi anlıyan analız eden bırını bul..Ben 4 ay su kacagını bulmayla ugrastım gösterdıgım yerlere kalsa 2 gün kalsın baslarız sokmeye dedi,en son conta dedi,cok yere götürdüm farkılı servıslere,birbirlerinin tahmınlerı farklıydı, en sonunda kendım buldum kalorifer petegınden cıktı,aracın orta bolumden su akıttı,ve elektirikcinin yapacagı işmiş tamamen..