Bildirim
Ford Fussion mu? Renault Clio Grandtour mu?Yada bu tarzda araç önerileriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
soyledıgınız araclar b segmenti... ıkısı arasında fusıon daha ıyı tercıh. hem daha saglam hemde yerden yuksek.. bu yukseklık koy yollarında cok ıse yarıyor... skoda fabia da saglamdır koy yolları ıcın ıdeal olabılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 21 Eylül 2010; 11:44:39 > -
hidrojen düzeltmen için sağol
ama fiesta,clio b segmentse bunlar c olmalı diye düşünmüştüm ondan yazdım
Sen emin misin b?
ki b isede komik olacak bence fiesta ile fussion aynı kategoride :D
Grand tour la clio :D
Fabia larada bakıyım eyw -
renonun c segmentlerındekı aracları megane ve fluance.. fordunda focus.. fussıonla fıesta arasında cok fark yok bır kac degısıklık ve bıraz daha yuksek halı... bu ıkı arac arasından fussıonu kesınlıkle onerırım. koy yolları genelde bozuk olur altı vurur dıye korkmazsınız... renault dayanıklılık konusunda sızı tatmın etmeyebılır... -
Fusion b mpv segmentindedir.Şu an kardeşimde fusion 1.4 tdci mevcut.Bende de yine B mpv nissan note var.Özellikle 1.4 tdci fusion size önerebileceğim bir araç değil.Şu anda yine aile kullanımına yönelik bu tarz araçlardan müdürüme bakıyoruz.Özellikle 1.5 dci motorlu bir model istedik.Şu anda nissan note dci visia ve Clio grandtour dci extreme modelinden birisi alınacak.Ama clio ikinci eli dolayısıyla ağır basıyor.Bu araçların hepsi b sınıfıdır.
Hatta note ve clioda b platformu denen ortak yapı kullanılmaktadır.Clionun altının yüksekliğide fazladır sıkıntı yaratmaz -
opel zafira -
dacia logan da düşünülebilir.
albea lar düşünülebilir.
sandero stepway
eskilerden ise hemmen akla toros veya kartal gelir.
...vs -
Fusion artık tarih oldu. Zaten ne olduğu belli olmayan bir modeldi. Çokta tutulmadı. Artık 2. el bile düşünülmemesi gereken bir araç.
Bu sınıfta dizel araçlar 30.000 den oahalı. Ticari araçlar iyi bir alternatif olur. Benzinlide fabia var fiyat iyi, kalite iyi, bagaj 300 lt. -
Nissan Note (altı yüksek ve sağlam bir araçtır) -
Fusiona bir kaç kez binme fırsatım oldu yüksek olması kötü zeminde avantaj ama süspansiyon yerine ne koymuşlar bu araca merak ediyorum.Bir araç bu kadar konforsuz ve sert olabilir.Çok daha eski model araçlara bindim ama iç aksamında bu kadar ses gelen bir araç bilmiyorum , dizel motoru ekonomikmiş öyle diyor arkadaş ama ben başkada elle tutulur bir tarafını göremedim.Başka alternatifleri düşünün derim.B sınıfında en çok satan Hyundai era ve Symbol düşünülebilir. -
Fusion artık kasa değiştirecek, yakındır.
Clio Grandtour daha güncel bir araç, B sınıfı Stationwagon. Kalitelidir, sağlamdır. Ayrıca bagajı da SW olduğu için oldukça geniştir. -
autoshow ticaride canım yandı bidaha mı tövbe. her yıl muayene, her yıl egzos , 10 yıl düşmeyen vewrgi, çok yakar, problemli bu bakımdan
motor olarak hiç sanayi ye gitmedim 4 yıl connect kullandım sıfır almıştım buna rağmen yordu beni(üste yazılı sebebler). 4 yıl boyunca hiç motor kapağını açmadım . Satarken de aç dediler usta açtı .
ticaretle uğraşmıyorsan alınmayacak bir alettir.
caddy doblo connect düşünenlere tavsiyem olsun. -
Binek aracın konforunu hiçbir ticari vermez. Grand Tour son aylarda çok görmeye başladım. Makyazsız versiyon çok az satıldı onu biliyorum. Benzinlilerinin fiyatı uygun gibi 27 bin küsürden başlıyor benzinliler. Dizeller de 30 - 31 binden başlıyor. Diğer araçların fiyatlarının da yükseldiğini baz alırsanız aslında fiyat hesaplı da sayılabilir. Fakat donanım en üst versiyon hariç zayıf onu kabul etmek lazım.
Fusion'un artık üretimi bitti. Bence hiç düşünmeyin bile derim.
Fabia şuan piyasada en hesaplı modellerden birisi küçük sınıf için konuşuyorum. Roomster de diyebilirim ama 25.500 fiyattan satılan model tükendi. Artık ekimde ve zamlı gelecek. 1.2 TSI motor artık fabia ve roomster'de de var. 1.2 tsı fiyatları belli araçlar daha gelmedi.
Nissan note bu sınıfta güzel bir tercih. Dizeller pahalı. 2. elde fiyat kaybı çok. İç mekan kaliteli, donanım oldukça tatmin edici.
Ford focus model değiştirecek sizin için sorun değilse Options seçeneği de var.
-
eyw. autoshow
clio grand tour 1.5 dCi 85 bg Extrem modeli e karar kıldı babam ve annem :D benim fussion , note önerilerime rağmen
yarın pazarlık atacağız hayırlısı. 32.500 diyolar biz 31.000 verdik. burası kayseri her şey olur.
adam abi seni arayacam dedi bekliyoruz
:D
bu arada fiyat iyi mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
aramasada yarın pazarlı atacaz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat335 -- 23 Eylül 2010; 20:35:58 > -
Clio Grand Tour 1.5 85 bg Extrem Alındı. 32.500 Ekim Teslim -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyky -- 24 Eylül 2010; 23:54:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X