Şimdi Ara

FORD GRANADA ALMALIMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
15.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabalar hakkında pek bilgim yok ancak bi tane almayı düşünüyorum consul yada granada hoşuma gitti en fazla 7-8000 bütçem var 3 4 bine alıp kafama göre yapsam kalan parayla bu aracın 1.7 leri yada 2.0 ı hangısı yakıt olarak daha avantajlıdır ne yakar aracın genel olarak dezavantajı nedır vergısı catı curtu bilgilendirirseniz sevinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-granada-61337619/detay#

• arkadasim o para ile 90 basi efi japon al. sirali sistem lpg tak mutlu mutlu gez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Yakıtına katlanırım diyorsan süper

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-amerikan-orjinal-tek-kapi-ford-taurus-83500992/detay

arac amerikan olmamasina ragmen ilanda amerikan yazmislar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **karanfilgünleri**

arabalar hakkında pek bilgim yok ancak bi tane almayı düşünüyorum consul yada granada hoşuma gitti en fazla 7-8000 bütçem var 3 4 bine alıp kafama göre yapsam kalan parayla bu aracın 1.7 leri yada 2.0 ı hangısı yakıt olarak daha avantajlıdır ne yakar aracın genel olarak dezavantajı nedır vergısı catı curtu bilgilendirirseniz sevinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-granada-61337619/detay#

Bu adamlardan su almam ya ::))))

• quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-amerikan-orjinal-tek-kapi-ford-taurus-83500992/detay

Amerikanla avrupanın farkını bilmiyorum ama zevk için düşük bütceyle en uygun yapılabilecek arabalardan biri gibi görünüyor gözüme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Amerikanla avrupanın farkını bilmiyorum ama zevk için düşük bütceyle en uygun yapılabilecek arabalardan biri gibi görünüyor gözüme.

fordun avrupa pazari icin uretmis oldugu teneke arabalardan biri. amerikan pazarinda bu araclar hic satilmadi netekim o yillardaki amerikan guvenlik,dayaniklilik ve cevrekoruma kosullarini saglayamadiklari icin o piyasaya girmeleri de mumkun degildi.
    bu arac yerine amerikada ltd satiliyordu daha sonra adi degisti crown victoria oldu.

bu araci yapmak gercek bir fordu yapmaktan daha pahaliya gelir. gercek amerikan fordun her turlu parcasini bulabiliyorken bunun parcasini bulmak sikinti ve bulunmadigi icin de karaborsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakit konusu gordugum kadariyla sorun gibi ama okudugum kadariyla dogan dan sahinden az yakiyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford çıkmacısı tanıdığım var. bu araçları kaporta aksamı çok zor bulunuyor. Bilginiz olsun.
  • Anadol al, daha iyi. En azından az yakar ve klasik değeri var.
  • Arabalar hakkında bilginiz yoksa böyle araçlar sizi üzer,araba üzmezse ustası üzer.
  • kaportalarını sanayide aliminyum kalıplardan ucuza basabiliyorlar
  • Ben de çok istedim. Alacaktım. Bir ağabeyim izin vermedi. Araba ucuz ama bakımları sana gelmez öğrencisin dedi.

Granada istedim vermediler, sen öğrencisin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **karanfilgünleri**

arabalar hakkında pek bilgim yok ancak bi tane almayı düşünüyorum consul yada granada hoşuma gitti en fazla 7-8000 bütçem var 3 4 bine alıp kafama göre yapsam kalan parayla bu aracın 1.7 leri yada 2.0 ı hangısı yakıt olarak daha avantajlıdır ne yakar aracın genel olarak dezavantajı nedır vergısı catı curtu bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşım tank gibi araçtır,ancak sakın 2.0 motor altı olanlara bulaşma kasa çok ağır,hem çekmiyor,hem de motor çok sorun çıkarıyor.

• Benim rahmetli dedemin aracı da Ford Granada'ydı.Ağır zırhlı gibi araçtır.Yakıtı biraz üzer ama çok dayanıklıdır.
  • Evimizin tam karşısında bir tanesi çürüyüp gidiyor. Hem de sunrooflu...

Etiketinde FORD WERKE (KÖLN) "Made in West Germany" yazan ve üzerinde Türk işçilerinin de çalıştığı, çok sayıda gurbetçiyi Avrupa'dan Anavatan'a taşıyan bu araçlara bu sonun layık görülmesi üzücü.

• mümkünatı yok şahinden az yakamaz.

Arkadaşımda 20m ford var sanırım motorları aynı.

V6 diye aldı aracı harbinden v6 ama gitmiyor = ) benim gördüğüm en verimsiz motorlardan biri vosvos kadar verimsiz yani.

keyif için alacaksan al ama az yakar diyosan sakın bulaşma... senin bu araçla tüpte kaytıgını başka araçlar benzinde yakar. Okadar çok yakıyo yani.

• Kisa yanit: Hayir. Paraniza yazik.
  • Granada alınır alınmasına da ilanda Granada olarak bir far bir de tampon görebildim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

mümkünatı yok şahinden az yakamaz.

Arkadaşımda 20m ford var sanırım motorları aynı.

V6 diye aldı aracı harbinden v6 ama gitmiyor = ) benim gördüğüm en verimsiz motorlardan biri vosvos kadar verimsiz yani.

keyif için alacaksan al ama az yakar diyosan sakın bulaşma... senin bu araçla tüpte kaytıgını başka araçlar benzinde yakar. Okadar çok yakıyo yani.

P7 olarak geçen ve 20M olarak bilinen araç tarih yazmıştı. Ayrıca 1.8 litre ve V6 olup 82 PS (!) üretiyordu. Bu aracın kralı 125 PS motoru ile 26M'di.

Modeller:
    17M
    17M RS
    20M
    20M TS (1967-1968)
    20M XL (1968-)
    20M RS
    26M

Motorlar
    1700 cm3 65 PS V4 LC
    1700 cm3 70 PS V4 LC
    1700 cm3 75 PS V4 HC
    1800 cm3 82 PS V6 HC
    2000 cm3 85 PS V6 LC
    2000 cm3 90 PS V6 HC
    2300 cm3 108 PS V6 HC
    2300 cm3 125 PS V6 SHC
    2600 cm3 125 PS V6 HC

LC = Düşük Sıkıştırma ve Normal Benzin
    HC = Yüksek Sıkıştırma ve Süper Benzin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.