Şimdi Ara

Ford granada mk1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumun yeni üyesiyim amacım tecrübeli arkadaslarin yardımına ihtiyacım var 1975 model ford granada sahibiyim aracı yeni aldım arac 2.0 V6 (cologne) amacım aracın motorunu değiştirmeden biraz daha güçlendirmek .İngiltere'de ikamet ediyorum yazın Konya'ya geldinmi araçla ilgili düşündüklerini uyguluyacagim dedigim gibi orjinal motoru korumak istiyorum aslında çok düşündüm 2.9 cosworth yada 2.0 zetec böyle imkanım da var ama ben orjinal toplamak istiyorum zaten bu motor lar baya nadir (2.0 V6 COLOGNE) uzerine eklemek isyiyorum amacım aşırı bir güç değil ,bu işlerden anlayan arkadaslardan isteğim neler yapabiliriz örnek verebilirsiniz dereceli eksantrik karburetor vs gibi parçalar içinde önerileriniz nedir ,yurtdusinda olduğum için parça bulma imkanım daha yüksek dir diye düşünüyorum malum araç 1975 olunca performans parçası da az oluyo aslında var ama çoğu 2.3 ve 2.8 v6 lar için 2.0 motor için çok nadir o yüzden bilen arkadaşların yardımı ni istiyorum birde süspansiyon olarak bu araca nasıl bir uygulama yapariz bildigim kadariyla bu araç da bağımsız süspansiyon var coilover gibi bir sistem uygulanabilirmi nasıl olur yorum ve önerileriniz açığım şimdide eywallah BİLAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.