Merhabalar, 80-85 bin civarı bütçem var ve bu araçla ilgileniyorum. Türkiye'de pek bulunmayan bir araç sanırım bu yüzden Avrupa'da kullanan insanların videolarını izledim ve genel olarak araçtan memnunlar. Bu fiyat skalasında bulabildiğim en yeni ve temiz gözüken araçlar bunlar. Yedek parça konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce kullanan veya deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Robot32 -- 2 Ekim 2021; 16:11:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Ka 1.2 titanium alınır mı?(80-85k bütçe)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha once deneyimim yok bu modelide ilk defa gordum sadece bir yorum olarak ben olsam 2013-2014 benzinli 1.2 clio bakardim o paraya bu araba cok kucuk tabi kucuk araba da tercih sebebi olabilir sizin icinde bilemem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok çirkin hocam ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: merkepçok çirkin hocam ya
Ben seviyorum hocam tasarımını, tek kapı olması ve iç tasarımı güzel geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80/85 fazla değil mi Ka için. Piyasasını bilmiyorum gerçi ama fazla gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: merkep
80/85 fazla değil mi Ka için. Piyasasını bilmiyorum gerçi ama fazla gibi geldiHocam Fiat 500 1.2 pop ile denk bir araç ve ondan 15-20 bin daha ucuz.
Abim yanlis hatirlamiyorsam 2-3 sene kullandi. Ben de arada sirada kullaniyordum. Motor ciddi manada gucsuz, biraz eziyete donusuyor bu durum. Arac bizdeyken herhangi bir sorun cikarmadi. Kaportada parca sikintisi yasanir mi bilmem ama diger parcalarda sorun yasanacagini dusunmuyorum. Arac zaten fiat uretimi, motoru falan fiat. Lancia ypsilon, fiat 500, fiat panda ile ortak platforma sahip. Direksiyon sistemi farkli hatirladigim kadariyla, muadil fiatlara gore sert bir direksiyonu vardi
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
Abim yanlis hatirlamiyorsam 2-3 sene kullandi. Ben de arada sirada kullaniyordum. Motor ciddi manada gucsuz, biraz eziyete donusuyor bu durum. Arac bizdeyken herhangi bir sorun cikarmadi. Kaportada parca sikintisi yasanir mi bilmem ama diger parcalarda sorun yasanacagini dusunmuyorum. Arac zaten fiat uretimi, motoru falan fiat. Lancia ypsilon, fiat 500, fiat panda ile ortak platforma sahip. Direksiyon sistemi farkli hatirladigim kadariyla, muadil fiatlara gore sert bir direksiyonu vardiFiyat olarak aynı skalada Peugeot 107 1.0 ve Citroen C1 1.0 lar var. Motor olarak onlar daha güçsüz sanırım. Aynı fiyat skalasında önerebileceğiniz araçlar var mı?
107 ya da c1 dense ford ka yi tercih ederim. Ford ka nin tutmama sebebi bence otomatik sanzimani olmamasiydi. Cunku bu haliyle oldukca ucuza satmislardi. Sanziman demisken manuel sanzimanin gecisleri de harikaydi aklima geldi :) maalesef piyasayi cok bilmiyorum ama ondan sonra citroen c2 almistik. O da cok guzel aracti. Tek kapi ve arka koltuklari kizakliydi. Tabi uzun yillar oncesinden bahsediyorum, araclar hep dusuk kmdeydi
quote:
Orijinalden alıntı: masterap107 ya da c1 dense ford ka yi tercih ederim. Ford ka nin tutmama sebebi bence otomatik sanzimani olmamasiydi. Cunku bu haliyle oldukca ucuza satmislardi. Sanziman demisken manuel sanzimanin gecisleri de harikaydi aklima geldi :) maalesef piyasayi cok bilmiyorum ama ondan sonra citroen c2 almistik. O da cok guzel aracti. Tek kapi ve arka koltuklari kizakliydi. Tabi uzun yillar oncesinden bahsediyorum, araclar hep dusuk kmdeydi
130.000 km civarı bakıyorum maksimum, benzinli motorlar için fazla sayılmaz diye düşünüyorum. C2 de baktığım araçlar arasında ama temiz göremedim pek kullanıcılarından dolayı.
Ford ile ayni motor, dusunulebilir belki
Ben olsam bu bütçeye 1.6 hdi c3 bakardım eski kasa. Yağmur,far sensörü,dijital klima,4 airbag,abs var. Motoru da psa,ford ve mazdanın ortak kullandığı motor. Zibil gibi parçası var. C3'ün kasasına fazla fazla yeten bi motor.
Bende c3 1.4 dizel 92 beygirliği vardı. O bile kasayı çok rahat taşıyodu 1.6 dizeli çok daha güzel yürür.
-
Aynı fiyat skalasında bulamadım hocam, link veya tanıdık varsa özelden yazarsan sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X