Şimdi Ara

Ford Mondeo 2.0 Ghia 1997-98-99 arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temiz ford mondeo 2.0 ghia 1997-98-99 model arıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Teşekkürker.

• quote:

Orijinalden alıntı: allystop

Arkadaşlar temiz ford mondeo 2.0 ghia 1997-98-99 model arıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Teşekkürker.

Hocam bende 98 model ford mondeo 2.0 GLX var, ilan vermedim bir yere. Alıcı isen haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

Arkadaşlar temiz ford mondeo 2.0 ghia 1997-98-99 model arıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Teşekkürker.

Hocam bende 98 model ford mondeo 2.0 GLX var, ilan vermedim bir yere. Alıcı isen haberleşelim.

Selamlar Aybalam :) aracın bilgilerini yazarsanız sevinirim genel olarak her türlü bilgisini, hatchback mi, hangi renk, kac km'de,değişenleri neler vs vs. Buraya yazın diyorum cünkü su anda yurtdısındayım yakında dönücem tr'ye kısmetse yoksa telden arardım hemen, ilk aracımı almak istiyorum allahın izniyle, dediğim gibi özelliklerini yazarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

Selamlar Aybalam :) aracın bilgilerini yazarsanız sevinirim genel olarak her türlü bilgisini, hatchback mi, hangi renk, kac km'de,değişenleri neler vs vs. Buraya yazın diyorum cünkü su anda yurtdısındayım yakında dönücem tr'ye kısmetse yoksa telden arardım hemen, ilk aracımı almak istiyorum allahın izniyle, dediğim gibi özelliklerini yazarsanız sevinirim.

Hocam bende boludan 1 yıl once aldım 150bınde, değişine vs ilk sahibi olmadığım için bilmiyorum satıcının dediği 2 kapıda boya var cizikden; 15bınde ben yaptım. 165bın de. Vergisini bu ay vericem, lpg üzerine işli kontrolunude yenı yaptırdım artı 3 yılda daha gerek yok. Yuruyenınde hıcbır sıkıntı yok, ama ufak tefek sorunları var kapı kılıt vs. Rengi lacivert kasasıda hatcbak degıl bu yumurta gibi olanladan da degıl bana gore renk ve kasa bu modeldekı en ıyısı. Aldıgımda 1.500tl uzerıne bakım yaptırdım(Celık jant, 4 goodyear effıcıent teker, kilima, fren, 15bın bakımı, triger vs) Neyse hcm ankara da yasıyorum henuz ılan vermedım bu yazda bir tatıle cıkmayı dusundugumden ramazan sonrası. Bende yukselticem modelı yoksa aracımdan sıkayetım yok yalnız 15bın bakımı yaklastı onu yapcaktım. Ilgılenırsen gene konuruz.
    K.gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.