Şimdi Ara

ford mondeo 98 ghia almak uzereyim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir süredir araç bakıyordum.bir tanıdıktan bu araç denk geldi.230 binde araç.full hersey var.LPG de yeni takılmış.motoru on takımları iyi.bakımlı bir araç diyor.ben yine aracı ustaya gösterip alacam.tek takıldığım nokta 2.eli kötü son sahibi olursun parça fiyatları da pahalı diyorlar. Yakıtı 25-30 kuruş arası imiş. Kullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsenokur -- 3 Ağustos 2013; 21:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hic girmeyin desem kızar mısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kızmam niye kızayım. Kullanan bilen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Herkese hayırlı kandiller.

• Arkadaşım 13e aldı geçen 98 ghia şehirici normal trafikte 28-35kr arası yakıyor ben beğendim performansıda güzel 128bg olanı arkadaşdaki

• Valla ben de Bi 200 km yol yaptım şehir içi
    2.6dan 40krş civarı yakıyordu.
    yakıt problem değilse performans ve yol tutuş olarak iyi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Arkadaşım 13e aldı geçen 98 ghia şehirici normal trafikte 28-35kr arası yakıyor ben beğendim performansıda güzel 128bg olanı arkadaşdaki

ben de 13 alacağım. Bu araç için ihtiyaç kredisi çekmiş. Sonra bir yıl sonra başka bir araç almış. Kredinin ödediğim kısmını peşin ver. Gerisini 500 taksit olarak bankaya sen öde dedi. arkadaş 25 krş yaktığını söyledi. Genelde hafta sonları bineceğim araca. 30 krş yaksın maksimum pek sorun olmaz gibime geliyor. borcunu ödeyip 5-6 milyar biriktirice 2-3 yıl sonra satarım diye düşünüyorum. Bir de parça fiyatları nasıldır acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Valla ben de Bi 200 km yol yaptım şehir içi
    2.6dan 40krş civarı yakıyordu.
    yakıt problem değilse performans ve yol tutuş olarak iyi diyebilirim.

200 km de 40 krş yaktı ise çok iyi değil mi 2000 motor araç için?
  • fsenokur kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım,Mondeo rahat ve konforlu bir araçtır ve seridir.96 kW.128.6PS.veya BG:de diyebilirsin.Parça fiyatları ikinci eli bol ve ucuz orjınal temizde bulunur.Ayrıca parça fiyatları çok makul parçaya sakın takılma farı,120-ön panjur 70,amortisor110tl gibi
    sen alacağın aracın ghia olmasını tercih et crıus control direksıyonda çalışır olsun,çalışmazsa aırbagde kornada çalışmaz çalışması için 150-200 tl masraf çıkarır.klıması çalışsın, kalorıfer fanının 1-2-3-4 kademede çalıştır kontrol et
    aracın uzaktan kumandası çalışsın merkezi kilit orj. olsun bagaj kapağı otm. motorludur uzaktan kumanda veya harici kumandaylada çalışır.çalışır olsun.Yürür aksamına muhakkak baktır.700 tl harcarsın kötüyse.otomatıkler için Tr sensörüne otomatıkcıde bilgisayar kontrolü muhakkak yaptır.
    üzerinde lpg.li olanı tercşih edersen en az 1000.tl artıya geçersin.Fiyatı da 12.000 kadar çekmeye çalış hakkında hayırlı olsun.sorunları için yazarsan bilgi veriririz.Çok slmlr.

• quote:

Orijinalden alıntı: rifat_luleci

Sevgili arkadaşım,Mondeo rahat ve konforlu bir araçtır ve seridir.96 kW.128.6PS.veya BG:de diyebilirsin.Parça fiyatları ikinci eli bol ve ucuz orjınal temizde bulunur.Ayrıca parça fiyatları çok makul parçaya sakın takılma farı,120-ön panjur 70,amortisor110tl gibi
    sen alacağın aracın ghia olmasını tercih et crıus control direksıyonda çalışır olsun,çalışmazsa aırbagde kornada çalışmaz çalışması için 150-200 tl masraf çıkarır.klıması çalışsın, kalorıfer fanının 1-2-3-4 kademede çalıştır kontrol et
    aracın uzaktan kumandası çalışsın merkezi kilit orj. olsun bagaj kapağı otm. motorludur uzaktan kumanda veya harici kumandaylada çalışır.çalışır olsun.Yürür aksamına muhakkak baktır.700 tl harcarsın kötüyse.otomatıkler için Tr sensörüne otomatıkcıde bilgisayar kontrolü muhakkak yaptır.
    üzerinde lpg.li olanı tercşih edersen en az 1000.tl artıya geçersin.Fiyatı da 12.000 kadar çekmeye çalış hakkında hayırlı olsun.sorunları için yazarsan bilgi veriririz.Çok slmlr.

Tavsiye icin biraz gec olmadimi?

• erenciğim tarih grubuna dikkat etmedim ama yazdıklarım tavsiye niteliğinde olduğu için bütün zamanlarda herkese alıntı niteliğindedir almak isteyen arkadaşım değerlendirsin .zarar etmez geç te olmaz niyeti önemli bence..slmlr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rifat_luleci

erenciğim tarih grubuna dikkat etmedim ama yazdıklarım tavsiye niteliğinde olduğu için bütün zamanlarda herkese alıntı niteliğindedir almak isteyen arkadaşım değerlendirsin .zarar etmez geç te olmaz niyeti önemli bence..slmlr.

Eyvallah hocam. Espri mahiyetinde soyledim bende. Tesekkurler

• Geç olmuş ama temiz olmuş. Güzel bir açıklama olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Geç olmuş ama temiz olmuş. Güzel bir açıklama olmuş.

Alacak arkadaslara duyrulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.