Bildirim
$$ Ford Mondeo GHİA hakkında ?? $$
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o paraya alina bilecek en iyi araba desem harika bi yol tutus kaya gibi bir motor dogru tercih yani bence al abi tabi temizi ve kmyle oynanmayanini bulmak cok onemli eger ankaradaysan sana cok iyi bi ford ustasi onere bilirim aracida oraya gosterebilirsin parca fiyati olarak servis disinda o kadar yuksek degildir motorcraft parcalari kullaniliyo orjinal parca olarak bunuda unutmayalim -
quote:
Orjinalden alıntı: omer49
o paraya alina bilecek en iyi araba desem harika bi yol tutus kaya gibi bir motor dogru tercih yani bence al abi tabi temizi ve kmyle oynanmayanini bulmak cok onemli eger ankaradaysan sana cok iyi bi ford ustasi onere bilirim aracida oraya gosterebilirsin parca fiyati olarak servis disinda o kadar yuksek degildir motorcraft parcalari kullaniliyo orjinal parca olarak bunuda unutmayalim
Ankaradayım ben.
-
adaşıma kesinlikle katılıyorum mükemmel bir araçtır mondeo. özellikle 2.0 ı tavsiye eder
im ve 145hpdir.
quote:
Orjinalden alıntı: omer49
o paraya alina bilecek en iyi araba desem harika bi yol tutus kaya gibi bir motor dogru tercih yani bence al abi tabi temizi ve kmyle oynanmayanini bulmak cok onemli eger ankaradaysan sana cok iyi bi ford ustasi onere bilirim aracida oraya gosterebilirsin parca fiyati olarak servis disinda o kadar yuksek degildir motorcraft parcalari kullaniliyo orjinal parca olarak bunuda unutmayalim
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ufuk_SEN
Arkadaşlar bu araçların 1997-98 modelleri ve lpg olanları uygun fiyata bulunuyor, bu araçların eksi yönleri nelerdir ? yedek parça fiyatları pahalımı ?
arkadaşın söylediği 97-2000 arası modeller.. onların motor gücü 130bg...
inşallah ben de 97-00 arası bir mondeo düşünüyorum, kullanan veya bilen arkadaşlardan yorumlarını öğrenmek isterim..
10-12bin ytl'ye alınabilecek daha iyi, daha konforlu bir araç var mıdır sizce?..
dayanıklı olduğu söyleniyor ama sonuçta 97 model olanı 10 yaşında. sorun çıkartıp arabaya verdigin para kadar da yedek parçasına ve bakımına ödemekten korkuyorum ...
mondeo ile arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 27 Mayıs 2007; 1:27:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X