Bildirim
ForD Şaşırdım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: canvaio
www. ford .com a girdim karşıma Lincoln Mercury Mazda Volvo Jaguar Landrover çıktı. Ford bu markaların hepsine sahipmi ben volvoyu isveç jaguarı ingiliz bilirdim yoksa yanlışmı biliyorum?
ford onları alalı baya oldu .
ancak yakın zamanda jaguarı tata alıyo yada başka bir grup alıcak
volvoda tekrar orjinal isveçli olacak . yani memleketine geri dönecek . sanırım volvo truck alıcak volvoyu
mazdada bayadır onların sanırım mazdayı satmazlar çünkü amerikada mazda iyi satıyor -
vay be forda bak
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
www. ford .com a girdim karşıma Lincoln Mercury Mazda Volvo Jaguar Landrover çıktı. Ford bu markaların hepsine sahipmi ben volvoyu isveç jaguarı ingiliz bilirdim yoksa yanlışmı biliyorum?
volvoda tekrar orjinal isveçli olacak . yani memleketine geri dönecek . sanırım volvo truck alıcak volvoyu
mazdada bayadır onların sanırım mazdayı satmazlar çünkü amerikada mazda iyi satıyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
mazdada bayadır onların sanırım mazdayı satmazlar çünkü amerikada mazda iyi satıyor
volvo truck renault a bağlı biliyorum ben.
-
sen bide TATA land rover ve jaguari alinca dahada sasirirsin :) -
5-6 ay öncesine kadar ASTON MARTIN de fordun du. -
daha yeni rakamı olan arkadaşlar varsa ben de bilgilenirim aşağıda 2005 rakamları
Global Otomotiv Sektörü 2005 satış rakamlarına göre ilk 10 üretici şöyle:
Sıra Üretici 2005 Global Satışlar (Adet)
1 General Motors 8.381.805
2 Toyota Motor Corp. 8.120.000
3 Ford Motor Co. 6.208.700
4 Volkswagen AG 5.242.793
5 DaimlerChrysler AG 4.854.700
6 Hyundai Otomotiv Grubu 3.715.095
7 Nissan Motor Co. 3.597.748
8 PSA/Peugeot-Citroen SA 3.390.000
9 Honda Motor Co. 3.365.000
10 Renault SA 2.533.428 -
forddan bahsediyoruz.
ford grubunda licoln mercury belki 80-90 yıldır vardır.daha sonradan jaguar,mazda,volvo,aston martin gibi markaları satın aldı.
bu fordun ürettiği araçlardan mazda,volvo amerikada çok satar.
malum amerikada 3 çeşit araba var;yerli ameikanlar,japon-kore ve alman.
fordu yannızca mondeo,focus,fiesta üreten avrupalı bi markaymış gibi düşünmeyin.yani fordun almanyada ingilterede fabrikaları var diye millet adını almana çıkardı.fordun almanlıkla uzaktan yakından alakası yok.
ford bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X