Şimdi Ara

ford scorpio nasıl yapsm(resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet ekranda gördugnuz bu arabaya sadece bır fılm cam ve jant takmk ıstıyorum kaca ve nasıl bır jant takmalyım ayrıca fılm cam nasıl olmalı toplam kaca mal olur cok da modıfıye olmasn sadece sekıl görunum ıcın yanı ;)

işte araba

http://img250.imageshack.us/img250/4624/foto0103hr0.jpg

ford scorpio 98 model en full ve en son modelidir ;)scorpionun

• Bence jant olarak yeni mondeo jantı takabilirsin. film zaten şart.
  • ustam örnk jant gösterseydn yha fılm jant resımlerle ona gore bırde cok pahalı kacmasn
  • ustam yeni mondeo janti tmm anladm da birazda karizma olsun istiyorum bana ne kadara patlar ;)
  • bence cam filmi tamam da jant işine girme derim. zaten alüminyum alaşım jantlar değil mi. bence jant için ayırdığın bütçe ile xenon taktırabilirsin. bu arada sana scorpio hakkında birşey danışacağım. bir akrabamızda seninki ile aynı kasa 96 model scorpio 2.9 V6 araç var ve istersem bana verebileceğini söyledi ama çok masraflı olduğunu da ekledi. bu aracı alsam çok sorun çıkarırmı ve parçaları pahalımıdır. aracı çok almak istiyorum 207 hp ve süper keyif veren bir araç yokuşlarda bile hiç zorlanmadan sollama yapmaya imkan veriyor. üstelik bende büyük araç hastalığı var ama yine de iyi düşünüp doğru bir karar vermek istiyorum. nefsimin kurbanı olup altından kalkamayacağım masrafların altına girmek istemiyorum. cevabını sabırsızlıkla bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

bence cam filmi tamam da jant işine girme derim. zaten alüminyum alaşım jantlar değil mi. bence jant için ayırdığın bütçe ile xenon taktırabilirsin. bu arada sana scorpio hakkında birşey danışacağım. bir akrabamızda seninki ile aynı kasa 96 model scorpio 2.9 V6 araç var ve istersem bana verebileceğini söyledi ama çok masraflı olduğunu da ekledi. bu aracı alsam çok sorun çıkarırmı ve parçaları pahalımıdır. aracı çok almak istiyorum 207 hp ve süper keyif veren bir araç yokuşlarda bile hiç zorlanmadan sollama yapmaya imkan veriyor. üstelik bende büyük araç hastalığı var ama yine de iyi düşünüp doğru bir karar vermek istiyorum. nefsimin kurbanı olup altından kalkamayacağım masrafların altına girmek istemiyorum. cevabını sabırsızlıkla bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

scorpio sahibi arkadaşa sormuşsunuz ama bende nacizane düşüncemi belirtmek istedim. ilk olarak 2.9 lt bir aracın yakıtını konuşmaya bile gerek yok, ayrıca araç 12 yaşında olmasına rağmen 900 küsür ytl vergisi var, birde bunlara yaşının getirdiği masraflar ve ileride çıkarabileceği sorunlar eklenince çok riskli bir seçim olur. yüksek performans sizin için önemliyse başka markaların ürettiği düşük hacimli turbolu araçlar var bunları da düşünebilirsiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

quote:

bence cam filmi tamam da jant işine girme derim. zaten alüminyum alaşım jantlar değil mi. bence jant için ayırdığın bütçe ile xenon taktırabilirsin. bu arada sana scorpio hakkında birşey danışacağım. bir akrabamızda seninki ile aynı kasa 96 model scorpio 2.9 V6 araç var ve istersem bana verebileceğini söyledi ama çok masraflı olduğunu da ekledi. bu aracı alsam çok sorun çıkarırmı ve parçaları pahalımıdır. aracı çok almak istiyorum 207 hp ve süper keyif veren bir araç yokuşlarda bile hiç zorlanmadan sollama yapmaya imkan veriyor. üstelik bende büyük araç hastalığı var ama yine de iyi düşünüp doğru bir karar vermek istiyorum. nefsimin kurbanı olup altından kalkamayacağım masrafların altına girmek istemiyorum. cevabını sabırsızlıkla bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

scorpio sahibi arkadaşa sormuşsunuz ama bende nacizane düşüncemi belirtmek istedim. ilk olarak 2.9 lt bir aracın yakıtını konuşmaya bile gerek yok, ayrıca araç 12 yaşında olmasına rağmen 900 küsür ytl vergisi var, birde bunlara yaşının getirdiği masraflar ve ileride çıkarabileceği sorunlar eklenince çok riskli bir seçim olur. yüksek performans sizin için önemliyse başka markaların ürettiği düşük hacimli turbolu araçlar var bunları da düşünebilirsiz.

aslında haklısın ama şöyle bir ayrıntı var araç bana hibe edilecek, devir masrafından başka birşey ödemeyeceğim, zaten bu tek tesellim. aracın masraflı olduğunu biliyorum ama ne kadar olduğunu kestiremiyorum. bende büyük araç takıntısı olduğu için ve aracı daha önce kullanıp hiçbir araçtan almadığım kadar zevk aldığım için kalbim hiç düşünmeden al diyor ama beynim dur önce bir araştır diyor. velhasıl çok kararsız kaldım....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelde 2.9 motor türkiye de yok. Ya 2.0 dır ya da 2.3 tür. 2.3 bile olsa 2004 yılından beri yürürlükte olan vergi sisteminde kasko değerinin %5 ni aşması durumunda araç bir alt hacimden vergi veriyor. Hibe ise düşünecek bir şey alın ve keyfini sürün. Birçok alman markasından keyifli bir araçtır. Bence jant olarak orjinal inch değerinde aksesuarcılardan istediğiniz markayı alın takın. 1000-1500 ytl tutmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

Merhaba hocam o ilanidaki araba benim hala var duruyor :) uye adimi felan unuttgm icin bu isimle uye oldum.
    Öncelikle söyle bir sey sölyicm tabiki araba bu elektronikk bir alet illa ki masraf cikartcak bunu göz onunde tutmaslisin.digeri de parcalari diger arabalara oranla birz pahali sonucta makam araci ve büyük bir araca.
    arac gercekten konforlu bir arac ben 19 yasindayim ve 5-6 ay feln once ehliytmi aldim uzun yola ciktm gercekten 160 fln gördm ama hc farknda bile olmadm zaten bu tür araclarn en büyük özellikllernden birisi de bu konfr ve emniyet vergiye gelince bu arac mercedes S sinifina hitp ediyor.gidin bir mmercedes S320 bakn
    3.2 motor var ama her 10 kisiden 1inde bu aractn var.ve bunu vergiside daha fazla ve 6 silindr scorpio 4 silindr bnm arac 2.3 150 Bg ve cok memnunm ama maddiyattn dolayi satmk zorundayiz.ve snn dedgn 2.9 coswort motor olp yaris tarzidir o 200 üzernde beygiri vardr.ve 6 silindirdr o araclar.parca sikintisi digerlerne ornla bulmk birz dha zor ama internettlrde araynca zatn buluyorz artik gunumuz teknolojisinde.birde özellile vurguladgm bir husus var bu tür araclarin anlayani fazla olmuyr gidip de en kücük bir hatada tamirciye getirp aracanizin mahvolmasni izlemeyn anlayan birine getrn hatta siz anliyorsaniz siz yapin derim.benm babam fordda calisti ve bilior bi sikintisi oldgu zmn alior parcasni takior.tavisyemdr bilen birine getirn
    Saygilarimla araci alirasnz hayirli ugurlu olsn.

• Ben bahsettiğim 2,9 scorpio aracı aldım, 6-7 bin TL masraf ettim ve geçen yıl ekim ayında sattım. Antalya'da parça ve usta sıkıntısından dolayı kullanamadım. Her ne kadar arabadan kar elde etmesem de güzel bir deneyimdi
  • ghayirlisi olsun hocam ne diyelim bende hala var elimde bende satiyorum hityactn dolayi yoksa satmya niyetm yok zaten almanyadan beri bu araci kullaniyoruz.ben 19 yasindaym ve kendimi bildim bileli babam hep scorpio kullaniyor vazgecemiyor :) harika bir arac :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.