Şimdi Ara

Ford Taunus 2.0 Otomatik Nasıl Araç ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ford Taunus 1987 1988 1989 1990 model otomatik vitesli 2.0 motorlu bir taunus almayı düşünüyorum sizce nasıl bir araç bu yakıt olarak ne kadar yakıyor parçaları falan ucuz mu varmı taunusçular :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli14 -- 13 Aralık 2012; 14:44:48 >

• Öncelikle Taunus almayı düşünüyorsanız bu arabaya gönül vermiş olmanız önemli, çünkü alacağınız araba eski ve saydığın sorunların hepsini ancak bu şekilde görmezden gelebilirsin. Bende de var oradan biliyorum her gün satacağım diye uyanıp arabaya binince vazgeçiyorum

1990 sonrası 2000 motor olarak GTS modellerine bakmalısınız, 2000 motor normalde de çok yakarken bahsettiğiniz modellerde otomatik sizi üzer diye düşünüyorum. (Ben düz viteste şu anda km 'de 35 - 40 krş gibi yakıyorum şehrin içinde)

Kendi aracımın motorunu 3 ay kadar önce rektifiyeye sokmama rağmen hiç bir parça sorunu yaşamadım ancak uzun vade de durum değişebilir.

İlk başta da yazdım kullanması ve ilgilenmesi çok keyifli güzel bir arabadır, eğer severseniz.

• Sağlam kasa, kaporta taş gibi araba..Zaman içinde yıpranmış parçalarını değiştir kullanmaya devam..Fiyatı çok çok ucuz.Ustası bol,.parçası bulunuyor..Benzine kıyıp gaza yüklendinmi zıplar. Karar sizin. Yeni arabalarda jilet kalınlığında sac var...Sizin yazdığınız FORD ise çok çok sağlam ve kalın sactan üretim..Kasada pas çürük varsa hemen yaptırın veya gri antipas ile hemen nohut kadar sıvayın..Devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Sağlam kasa, kaporta taş gibi araba..Zaman içinde yıpranmış parçalarını değiştir kullanmaya devam..Fiyatı çok çok ucuz.Ustası bol,.parçası bulunuyor..Benzine kıyıp gaza yüklendinmi zıplar. Karar sizin. Yeni arabalarda jilet kalınlığında sac var...Sizin yazdığınız FORD ise çok çok sağlam ve kalın sactan üretim..Kasada pas çürük varsa hemen yaptırın veya gri antipas ile hemen nohut kadar sıvayın..Devam..

Aracın güvenliği dış sacın kalınlığıyla ilgili değil yolcu kafesiyle ilgildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.