Bildirim
Ford tourneo connect almayı düşünüyorum ne kadar yakıyo??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda kullanan arkadaşlar var bakarlar -
Babam, çoğunluğu şehir içi kullanım olmak üzere ortalama 6.8 lt yaktırıyor araca. -
2011 90lik ve 2012 model 110luk var bizde.
90'liği ben kulanıyorum istanbulda şehir içinde 1 depoyla 600 kmden fazla yapamadim.
110'luğu babam kullanıyor o biraz sakın kullanıyo ve 110'luk biraz daha az yakıyor 700-750 arası yapiyor.
ha şöyle birşey daha var biz araçlari aldğimiz zaman fabrika verisi 90'liği 6,4 dü şimdi fabrika verisi Euro 5 motoru 6 litreymiş. -
2011 90lık yol bilgisayarında gösteren değerler, araç şu an 27k km
yazın 7.2lt
kışın 8.2lt
kullanan eleman ışığa kadar basıp ışığa gelince frene abanıyor hesap et.
ortalama hız 25-30 olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 25 Mart 2013; 14:42:47 > -
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için... -
75 mi 90 mı 110 mu? 6 sene 75'lik kullandık. Konfor yok zaten uzun yol sonrası arkada oturanların oturma yerleri fena ağrıyordu. Çok zıplatıyordu araç. Bir de bizimki gitmiyordu. Araba 110'dan itibaren motor sesini almaya başlıyor. Yani ticaret için iyi bir seçenek ama ben binmek için önermem. -
ben zaten ticaret için almıyacağım...sadece binmek için alıyorum...forumlarda hep 90 ps ve 110 ps yi öneriyorlar ikisinden birini alacağım...yakıtı kafama takıldı.... -
biz de kullandik 6 sene cok konforlu degil her sene muayene var 7 sene vergisi dusmuyor. sehirici cok yakıyor. 75 ligi performans olarak dusuk -
Binek olarak hiç düşünmeyin bence arabada konfor sıfır.Aslında binek amaçlı hiç bir ticariye girilmez. -
kullandığım en zevkli araçtı -
Donanım ve fiyat olarak lider. Bakım maliyetleri düşük. Kalitesine diyecek yok zaten. 110 GLX kullanıcısıyım. Şehir içi 6.8 litre mazot tüketiyor 100 km de. Çokta memnunum. Hor kullanımda 7.5-8 litreye kadar çıkabiliyor. 3.8 litreye de indirebiliyorsunuz tüketimi tabi kullanım tarzınada bağlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinbektas -- 25 Mart 2013; 22:40:39 > -
Yakar arkadasım yakar. Az yakan araba istiyorsan Connect alma diyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden doblolar hafifti 1.3 multijetle az yakıyolardı şimdi ağırlıkları connect kadar oldu hepsi connect seviyesinde yakmaya başladı. Connect çok yakar muhabbetinin türemesi bundan dolayı yoksa doblo caddy connect yakıtları hep birbirine yakın araçlar 6-8 lt arası ortalama -
Bir yakınım 9 litre yaktırıyor.
Şehir içinde 8 den aşağısı zor. -
8-9 litreden asagı yakmak imkansız. Birde bunların 2010 ve altı modellerindeki dizel motorları farklı; onlar 11-12 litre göruyorlar. -
Benim bildiğim çok yakıyor.
2005 modeli yakinimizda var. Arka koltukari cidden cok kotu. kutuk gibi bir araba .ama genistir ici
Ticari amacin yoksa neden cift makasli ve bu yil icersinde yeni kasasi gelecek bir arac bakarsinki ? Connect bu siniftaki diger araclarda. 1-2lt fazla yakar herzaman
bu segmentteki en fazla yakan diyelim özetle sen anla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X