arkadaşlar herkeze merhaba tourneo ile kıyaslama yapmışsınız zamanında bende yeni okudum cadyy daha az yakıyomuş daha seri falan yazmışsınız ben 1,8 tcdı 90 hp tourneo var yakıtı çok iyi sınıfına göre ben devamlı 160-180-190 falan giden bi insanım araç bu hızlara göre 210 binlira yakıyo çok normal bence vede connect yavaş diyenler varsa 208 km hıza çıktım ben bu sınıfta 208 km ye çıkan araç daha duymadım vede sınıfnın en sağlam aracı en güvenilir aracı ben istanbuldanım caddy si veya doblosu olan arkadaşlar varsa vede tourneo connect e çamur atıolarsa bana buradan ulaşsınlar yola çıkalım makas drift kadron görme her şekilde varım yani konforsuz denilemez bu araca 1. viteste 5000 devir görerek gidenler varsa eğer onun için konforsuz der bide caddy nin motor sesi connect ten fazla içeri giriyo aracın motoru araca yetiyo yakıtına sakına fazla demeyin caddy ile 16-180-190 giden arkadaşlar km de 250 binliradan aşşağı yakmaz yani zaten euro dizel litresi belli ya 2.460 ytl eğer varsa yola çıkalım diyen bana buradanulaşsınlar her türlü her araçla varım yani
208 basamassın o arabayla yaa kardes bi yanlısın olmasınn....
90 hp likle basar ben 75liklerin 190 km ye çıktığını duymuştum.Yanlış hatırlamıorsam you tubeda da videosu vardı.
vala bana yinede pek mantıklı gelmioo 208 basması arkadasda kayboldu gelsede acıklık getirse
arkadaşlar ben 75 liklerin o ağırlıkla basabileceklerini sanmıyorum.ancak connect glx kullandım.1.8 lt 110 hp.araç gerçekten süperdi.konforlu ve çok seriydi.3 . viteste dahil hepsinde durmadan patinaj çekti araç.bu araç basabilir 190 -200 gibi hemde rahat bir şekilde.
arkadaşlar nasıl bastığım sır kalsın söför sır vermez ama size bi ip ucu verebilirim aracın kadranını görmek için zorlarsanız eğer yani nasıl bastığım sır ama ginede sölicem size 4. viteste 4700 devire kadar çıkardım 4700 devirde 4, viteste benim tourneo tam 165 görüo zaten 5. vitese atınca direk devir saatti 3500 devirden başladığı için araç direk gazı kavradı onun için araç 208 i vurdu araçta kadranı görmek için sakına gazı bi anda köklemeyin dizen araçta hemen kökleyince 4 ile5 . viteste boğuyo aracı yetire yedire basın gaza bakı bende reno traficte var 1.9 dcı 100 hp araç herkez dioki trafic 170 i geçmez diyo ben 200 gördüm araçla ve videosu bende hala youtubeye koyamadım ama eğer inanamayan falan varsa telle çektim yollarım size bakarsınız bakmak isterseniz black_musti23@hotmail.com msn adresim ekleyin listenize beni yollayım size izleyin arkadaşlar ben ilk araba sürmeyi öğrendiğimde bende vectra vardı 2000 model ve 2,0 motor vardı köklerdim benzinli bastıkça gidiodu ama dizeldede köklemeye başladım dizel boğuyo abim bana yedre yedire gaza bas diodu bende yedire yedire denedim harbiden yani dizelde yedire yedire basıcan gaza sorularınız olursa arkadaşlar eğer sitede değilsem ben msn adresim belli ekleyin beni sorun bana connect sınıfı kulanmadığım araç kalmadı trafic sınıfıda kullanmadığım araç kalmadı dizel konusunda çok iyiyimdir dizel konusunda her sorunuza yardıcı olurum arkadaşlar