Şimdi Ara

Opel Astra G Test Sürüşü / Irmscher Bodykit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşım Asutay ile Astra G yi test ettik.

Araçta türkiyede pek bulunmayan Irmscher Bodykit mevcut.

Siz nasıl buldunuz aracı ? :)

• Özelden F32 BMW incelemesini soran arkadaslar Pazar günü online olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim,araç da şahane biraz performans videosu çekilebilirmiş mesela 0-100 kaç sn veya 0-200 kaç sn gibi biraz içini,arka koltuklarını,ön göğüs kısmını göstermelik ekleyebilirdiniz videoya zaten onun haricinde yeni bir araç olmadığı için söyleyecek çok fazla da birşey yok dedigim gibi biraz daha görsellere yer vererek daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum ama bu şekilde de beğendim. Konuşmalarda,anlatımlarda biraz daha doğaçlama yapabilirsiniz samimiyet açısından,mesela f10 testi videosunda o Arapça şarkıdaki komik oynamanız beni çok güldürdü bir artı puan,ve testlerde drone kullandığınız için okadar çok keyif alıyorum ki izlerken yani drone ile çekim yaptığınızı gördükten sonra direk abone oldum tabi herşey dozunda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostum35 -- 13 Aralık 2016; 23:27:51 >

• dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin cok tesekkür ederim evet değindiniz noktalar doğru videoda 0-100 var fakat daha detaylı olabilirdi biraz zaman sıkıntımız vardı çekim süresinde tam istedğim gibi olmadı bu video ama ilerleyen videolarda kalite kaldığı yerde devame edecek :))

• Pazar günü f20 etkinliği çekeceğim , merak ettiğinz konuları yazabilirsinz buraya :)
  • Aramızda hiç başka opel kullanıcısı yok mu ?
  • Video için teşekkürler nadir kalan araçlardan hele bide tarçın rengi olsa tadından yenmez 15 yıllık 2.0b vectra 3 aylıkta 1.4t insignia kullanıcısı olarak x20xev sağlam ve lpgye tam uyumlu ismi gibi ekonomik bir motordur vectrada en çok krank sensörüyke ekzantrik sensörü arza verirdi. Vidyolarinizi severek takip ediyorum devamlarını bekliyoruz.

Türkiyede bu motoru turbolayan bir kaç kişi vardı techte görmüştüm.Ama bi v6 x25xe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 15 Aralık 2016; 23:39:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Kia Ceed test
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.