Şimdi Ara

Ford Transit Connect Kombi 1.8 & Peugeot Partner Tepee 1.6 Allure Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl sonu 0 km araç kampanyalarından yararlanmak istedik ve bu iki araç arasında kaldık arkadaşlar, araba işinden çok iyi anlamam o yüzden açıyorum bu konuyu umarım seçim yapmamızda yardımcı olursunuz.

Karşılaştırma kriterleri:
    İkinci el piyasası
    Kronik Arızalar
    Konfor ve Donanım

şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 18 Aralık 2013; 11:42:52 >

• todola kullanıcısına yanıt
    connect daha sağlamdır ama yüzü çok eskidi buna bağlı olarak ikinci elide eski yüz kangoo lara yaklaştı artık bide yakıtı cep yakar bu ikisi arasında kaldıysan partner derim.

ikisininde baş ağırtacak kronik arızası yok.

konfor ise süspansiyonları partnerin daha yumuşak donanım ise bi şey diyemem alacağın pakete bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

connect daha sağlamdır ama yüzü çok eskidi buna bağlı olarak ikinci elide eski yüz kangoo lara yaklaştı artık bide yakıtı cep yakar bu ikisi arasında kaldıysan partner derim.

ikisininde baş ağırtacak kronik arızası yok.

konfor ise süspansiyonları partnerin daha yumuşak donanım ise bi şey diyemem alacağın pakete bağlı.

sağolun hocam, partnere biraz daha yakın duruyordum süspansiyon konusunda bilgim yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 18 Aralık 2013; 13:59:55 >
  • connectlerin yakıtı fazladır,
    biz de 2008 yılında ticari bakmıştık o zamanlar yakıt avantajı caddy ile opel lerdeydi sonra kangoo doblo pejo-citroen ve connect diye devam ediyordu
    sırf ikisi arasında kaldıysanız partner daha avantajlı ama sıfır alacaksınız zaten bence marka ayırt etmeden hepsinin bayilerine gidip bakın hatta aynı fiyatlarda sedanlar bile aklınızı çelebilir aynı fiyatlarda 301, station ıbıza, toledo, rapid gibi arabalara da bakabilirsiniz çünkü ticari aldığınızda her sene muayene ve azami sürat 10 km daha düşük oluyor bizde kango var aile için bu tarz araçlar özellikle uzun yolda çok avantajlı oluyor tabi ama dediğim gibi muayene ve hız sınırı bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor 20 yaşındaki brodwayler olsun tofaşlar olsun bizim arabalardan daha güvenlikli mi diye düşündüler bilemiyorum ama bizden daha hızlı gitme şansları varken biz her gördüğümüz radarda ne olur ne olmaz diye frene basıyoruz

• Eğer yük filan taşıncaksa connect.
    Aile aracı olarak alacaksanız kesinlikle Partner Ama mart ya da nisan ayını bekleyebilecekseniz yeni Connect gelecek. İşte o zaman Connect forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Aile aracı olarak alacaksanız kesinlikle Partner Ama mart ya da nisan ayını bekleyebilecekseniz yeni Connect gelecek. İşte o zaman Connect forever

sağolun hocam biz kampanya'dan faydalanmak istedik o yüzden, öneriniz için teşekkürler hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD CONNECT 1.5 ecoblue
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc5454

connectlerin yakıtı fazladır,
    biz de 2008 yılında ticari bakmıştık o zamanlar yakıt avantajı caddy ile opel lerdeydi sonra kangoo doblo pejo-citroen ve connect diye devam ediyordu
    sırf ikisi arasında kaldıysanız partner daha avantajlı ama sıfır alacaksınız zaten bence marka ayırt etmeden hepsinin bayilerine gidip bakın hatta aynı fiyatlarda sedanlar bile aklınızı çelebilir aynı fiyatlarda 301, station ıbıza, toledo, rapid gibi arabalara da bakabilirsiniz çünkü ticari aldığınızda her sene muayene ve azami sürat 10 km daha düşük oluyor bizde kango var aile için bu tarz araçlar özellikle uzun yolda çok avantajlı oluyor tabi ama dediğim gibi muayene ve hız sınırı bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor 20 yaşındaki brodwayler olsun tofaşlar olsun bizim arabalardan daha güvenlikli mi diye düşündüler bilemiyorum ama bizden daha hızlı gitme şansları varken biz her gördüğümüz radarda ne olur ne olmaz diye frene basıyoruz

sağolun hocam, aslında bende sedan araba taraftarıyımda, ama ailecek aldığımız karar gereği bu tarz bir araba baktık, normalde benim hoşuma giden araç seat ibiza.

Ayrıca ekleyeyim, kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle şimdiki Connect'i aile aracı olarak almayın. Hem cebinize zarar. Hem de huzurunuza zarar. Çünkü şu andaki Connect'te konforun K'si bile yok. Bildiğin traktör. Yakıt ortalaması ise 8-8,5 arasında gezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Ayrıca ekleyeyim, kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle şimdiki Connect'i aile aracı olarak almayın. Hem cebinize zarar. Hem de huzurunuza zarar. Çünkü şu andaki Connect'te konforun K'si bile yok. Bildiğin traktör. Yakıt ortalaması ise 8-8,5 arasında gezer.

sağolun hocam ya aslında asıl merak ettiğim konu buydu :)) connecti bilmiyorum ama pegout'a bindiğimde konforlu gelmişti.
    Babamda vardı 2010 model. Sıfır almıştık 1.8 TDCi GLX. Tamam performans çok iyi. Çıkmadığı yokuş, gitmediği yol yok. Yol tutuşu harika ötesi. Yatır koltukları, doldur arkasını, performans kaybı olmadan istediğin yere git. Ama dediğim gibi konfor yok. Bildiğin traktör. Yakıtı 8-8,5 arasında geziyor. Babam dayanamadı ve 2012 yılında Ford C-Max 1.6 TDCi aldı. Şimdi hem kafası rahat hem de cebi. 5-5,5 arasında yakıtı var. Konfor ise üst düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todola

quote:

sağolun hocam, aslında bende sedan araba taraftarıyımda, ama ailecek aldığımız karar gereği bu tarz bir araba baktık, normalde benim hoşuma giden araç seat ibiza.

hocam siz en iyisi dediğim gibi ailece bayilere gidin aynı fiyat aralığındaki sedanlara da bakın. pejonun 301 i bir tanıdığımızda var aracın arka tarafı bizim kangoyla bir nerdeyse belki geniş bile olabilir. toledo da aynı aracın selefi onun içi de muhtemelen dediğim gibi geniş olabilir ama toledoya binmişliğim yok. b sınıfı aracın o kadar geniş olabileceğini binmeden tahmin edemedim ben ayrıca bagajı da fazlasıyla büyük. bence sedanların üzerine çizik atmayın aklınızın bir kenarında bulunsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: todola

quote:

hocam siz en iyisi dediğim gibi ailece bayilere gidin aynı fiyat aralığındaki sedanlara da bakın. pejonun 301 i bir tanıdığımızda var aracın arka tarafı bizim kangoyla bir nerdeyse belki geniş bile olabilir. toledo da aynı aracın selefi onun içi de muhtemelen dediğim gibi geniş olabilir ama toledoya binmişliğim yok. b sınıfı aracın o kadar geniş olabileceğini binmeden tahmin edemedim ben ayrıca bagajı da fazlasıyla büyük. bence sedanların üzerine çizik atmayın aklınızın bir kenarında bulunsun.

eyvallah hocam kandırabilirsem sedanı bende istiyorum.

• partnerle aynı araç olmasına rağmen citroen berlingo daha güzel duruyor ve connect ten konforu daha iyi yakıt olarakda daha iyi biraz dah 1.6 112 hp olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 18 Aralık 2013; 22:23:17 >
  • Hocam berlingonun eski modellerde aynı partner'e benziyor, ben pek ayırt edemezdim önceleri aynı holding'e ait araçlarmı acaba :) berlingo düşünmüyoruz hocam ama neden incelemeyelim ki, sanırım ikinci el biraz sıkıntı olur onda
  • Bu konu neden konu dışında acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bu konu neden konu dışında acaba?

konu buraya açılmış. uyarınız için teşekkürler. konuyu taşıdım
  • İyi nöbetler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.