|
Bildirim
iPhone'a da gülüyorlardı böyle. Sonra hepsi kuyruk gibi iPhone nereye giderse oraya gitmeye başladılar.
Telefon tarafında Apple ne ise otomobil tarafında Tesla odur. Elektrikli araçların en büyük olayı yazılımdır. Otonom işini en iyi yapan şirket liderliği ele alır. Kendi uyduları olan bir markaya anca gülersiniz ;) Şu tasarımla bir araç yapma cesaretini Tesla'dan başkası gösteremez otomobil piyasasında. Geçenlerde Almanların yeni tasarımlı prototip araçların haberi vardı. Birkaç tanesi bildiğin Cybertruck esintisi taşıyor. Millet iPhone'daki çeltik ekran ve kocaman kameralı arka kapak tasarımına gülüyordu. Ertesi sene bütün telefon markalar aynı naneyi yemeye başladı. |
Tesla'nın sahibinin, Kalifornia'daki zengin zümre için farklı olsun diye yaptırdığı tırt bir araç bu. Estetik desen yakınından geçmemiş. Bu video'dan anlaşıldığı kadarıyla olması gereken arazi kabiliyeti de yok. Gerçek pick up'lar varken geniş bulvarlarda dikkat çekmek isteyenler haric kimse almaz bunu.
|
Acaba neden ya? Nedeni ne olabilir ki?! |
sonuç adamlar bi sektörü bi şekilde yön veriyo bizimkiler montajcılıktan öteye geçememiş saçma saçma işler dalga geçmek için daha fazlası lazım
|
Şarjı biten bir arabayla dalga geçmek ile benzini biten bir arabayla dalga geçmek arasındaki farkı ben anlayamadım bu bir eleştiri bile değil benim nezdimde cybertruck Lamborghini urus u bile geride bırakan bir performansa sahip
|
Haberde yazılmış:
1- Bu Cybertruck bir prototip örneğiydi ve muhtemelen kış/arazi testlerinden geçiyordu. 2- Cybertruck’ın sürücüsü bir Tesla mühendisiydi ve araçta yazılım kaynaklı olarak çekiş kontrolünde bir sorun yaşanmış. 3- Ford Pick up yoldan aşağıya inmemiş. Cybertruck ise karlı koşuldaki off-road şartlarında. 4- Ford'un bulunduğu yerden normal bir araç da o desteği sağlayabilir. 5- Yorumlara bakıyorum da ülkedeki okuma ve anlama kıtlığı ve bunun daha kötüsü olan okumadan yorum yapma sığlığı neredeyse hiç hazzetmediğim Elon Musk'ı savundurtacak. 6- Ford Türkiye işine baksın buradan size ekmek çıkmaz. Siz önce yıllar önce İlksan arazisine nasıl kondunuz bunun bir açıklamasını yapın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Tank gibi araç. Daha zorları için tasarlanmış gibi gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|