Şimdi Ara

FORD'un Yeni Makinesi 1.5 TDCi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
3
Favori
51.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet 75 bg beğenmeyince acıdım kendine. 1.2 70bg benzinli motor bana çok hızlı geliyor yaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Bi dur Allahaşkına ford, zaten ortalık karışık

• 1248 CC
    Turbo Dizel Common Rail
    95 HP 4000 D/D
    200 Nm 1500 D/D

tabi ki multijet...
  • Çok vasat bir motor olmuş. 1.3 cdti 95 hp 190nm tork 3.4 lt ort tüketim 89g/km co2 salınımı ila 3 5 gömlek üstün.
  • 1.5 tdci motorlu Fiesta bayilerde.

FORD'un Yeni Makinesi 1.5 TDCi
  • muhtemelen reno motorunun aynısıdır tdci dci
  • yine olmamış... 1.25 90 hp var 1.5 75 hp dalga geçiyorlar resmen. 110 hp yapanlar var 75 motor çıkartıp yenilik diyenler var... Yakıt tüketimi düşük ama yine de iyi olmamış.
  • 75 beygir ne be bisiklet gibi
  • direkt çöp.
  • 1.4 dizeli 75 beygire çıkarsalardı ya, 1.5 olanın espirisi ne ki? hem 1.5 hem 1.6 aynı markada saçma olmuş.
  • Arkadaşlar çöp muamelesi yapacağınıza,yeni fiesta'da,b-max'da test edip,en azından ford'un b sınıfı araçları için geliştirdiği besbelli olan 1.5 tdci motor için daha müspet yorumlarda bulunmuş olunur.

En azından 1.4tdci 68 ps'e göre daha iyi değerlere sahip görünüyor.

Ben şahsen bu motoru gerçekten çöplük mü başka bir şey mi olup olmadığını anlamak için yeni fiestada test edip izlenimlerimi kendimce anlatmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

direkt çöp.

aynen üstad, millet DCİ'le harikalar yaratıyor
  • çöp değil de çerezlik ..
  • 1.5 120ps civarı B sınıfı araçlara yeni bir güç bandı ve canlılık getirecek motorlar şart.

Artık 2013 yılındayız, 100PS bile yetmiyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Yıl olmuş 2013 sen hala 1.5 motordan 75 hp güç al ve yeni motor diye sun. Akıl işi değil, elin adamı 1.6 motordan 130 hp güç alıyor hem de 3.9 ortalama tüketimle

kimmiş o 3,9 la 130 hp alan hocam?

pardon ortalama 4.0 mış 0,1 lik hata payıyla aklımda kalmış şimdi baktım yalnız yine de müthiş bir hem çok cimri hem de bayağı performaslı bu dci energy...

bu değerlerle şuan rakipsiz zaten ortama 4.0 litre ve 0-100: 9,8...

inşallah yakında civic hb de 300 nm tork ve 120 hp ile 3,6 litre gibi muazzam ortalama değeri olan i-dtec i göreceğiz... şuanki yakıt fiyatları ile hem ekonomiyi hem performansı bir arada sunacak beni heyecanlandıran tek motor halen bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: bberko

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Yıl olmuş 2013 sen hala 1.5 motordan 75 hp güç al ve yeni motor diye sun. Akıl işi değil, elin adamı 1.6 motordan 130 hp güç alıyor hem de 3.9 ortalama tüketimle

kimmiş o 3,9 la 130 hp alan hocam?

renault

henuz 4 un altını görmedi renault 90 hp üzerinde ;)
  • 1.5 dizel üç silindir mi ?
  • 1.6 DCİ(130 hp,320 nm) motorun pratikteki verileri.Renault ve Ford'u mukayese bakımından(130 km/h 5.5 litre/100 ; 90 km/h 3.0 litre/100) videoda net olarak göreceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 1 Şubat 2013; 2:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

yeni makine diye şunu tanıtıp kendilerini aşağılık yerine koydular. 75 hp ne demek bu devirde. seneler önce renault bu hacimden 75-90-110 hp çıkardı. saçma sapan bir motor.

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

direkt çöp.

ve otomobil uzmanı gençler konuştu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 31 Ocak 2013; 11:49:27 >
  • Forumdaki 0-100 hastaları güç hastalarına 1.6TDCİ 115 lik motoru öneririrz. İlk çıktığında bende kağıt üzerindeki değerleri eleştirmiştim ama Ford gibi dizel motor geçmişi eski olan bir firma bu motoru sunmuşsa bişi vardır elbet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.