|
Bildirim
Editi başa yapayım da moraller direkt bozulsun. Araç Avrupa'ya gelmeyecek!
https://europe.autonews.com/automakers/ford-will-not-sell-its-maverick-pickup-europe Ranger'dan küçük (ucuz) ve elektronik park frenli. Valla Ford ticaride çoğu binek araç firmasının sunamadığı konforu sunmaya yemin etmiş. Amerikan halkını mutlu etmek kolay değil tabi. Dışı da içi de çok güzel. Hele mavi+kahve iç döşeme mükemmel duruyor. Kasanın orada bira açacağıyla çomarları da düşünmüşler. Tek gözüme çarpan tamamen dijital kadran yok. Umarım Avrupa'da üretim noktası vardır ve buraya gelir. Yoksa ek vergiden dolayı mahrum kalacağız. Şimdi linç falan yerim ama Isuzu D-Max falan yeni seride Ranger ve Hilux'tan fazla fiyat çekmeye başlamıştı. Bu gelirse Amarok dahil (ki satışı çok değil sanırım) nal toplar. 20 bin dolarlık fiyatına hiç girmiyorum... Keşke %18 KDV + %15 ÖTV ile bize gelse. |
Açıklaması kolay ve anlaşılır bir durum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 11 Haziran 2021; 12:36:31 > |
İç tasarıma bayıldım |
Ford'un Ülkemizde sattıkları otomobiller donanım ve kalite fakiri ama kendi ülkelerinde ise tam tersi donanım ve kalite zengini..! |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 8 Haziran 2021; 22:4:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
önü inanılmaz çirkin |
sorma, bi de araçların geriye gitmesi var. Daica Duster otomatik vites çıkarttı sonra geri çekti piyasadan. yeni modellerde otomatik vites seçeneği yok. köylü adam alıyor diye illa vites hamallığı mı çeksin! |