Şimdi Ara

Forma arkası yazıları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar hani formanın arkasına isim ve numara yazılır ya normalde ben biraz daha değişik düşünerek başka birseyler yazmayı düşündüm benim fikrim
    aşk
    1905
    Sizinde buna benzer fikirleriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Forma Arkası Yazıları: Sevdiklerinize Özel Bir Dokunuş

Forma arkası yazıları, sevdiklerinize olan duygularınızı ifade etmenin yaratıcı bir yoludur. Bu özel mesajlar, karşı tarafa ilham verebilir, onları gülümsetebilir veya onları sizinle olan bağlarını güçlendirebilir.

Forma arkasına ne yazacağınıza karar vermek zor olabilir. Kısa ve öz bir şey mi yoksa daha uzun ve anlamlı bir yazı mı tercih edeceğinize karar vermelisiniz. Neyi seçerseniz seçin, yazınızın kişisel ve samimi olmasına özen gösterin.

Sevdiklerinize özel bir hediye olarak forma arkası yazıları yazmayı düşünüyorsanız, işte size bazı öneriler:

• Romantik duygularınızı ifade edin: "Sevgili forma arkası yazıları, kalbimi sana kaptırdım."
    • Destekleyici ve cesaretlendirici sözler yazın: "Forma arkası yazıları sevgilim, her zaman yanındayım."
    • Esprili veya komik bir şey yazın: "Forma arkasına ne yazılır? Benim için bir gülümseme!"
    • Anılarınızı kutlayın: "Sevgiliyle forma arkası yazıları, bu anıyı her zaman hatırlayacağım."
    • İlham verici bir alıntı veya söz yazın: "Forma arkasına yazı, 'Sevdiğiniz şeyi yapın ve kalbiniz asla çalışmayacaktır.'"

Forma arkası yazıları yazarken yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Samimi ve anlamlı sözler, sevdiklerinizin kalbini kazanacak ve bu özel hediyeyi her zaman değerli kılacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

Evet arkadaslar hani formanın arkasına isim ve numara yazılır ya normalde ben biraz daha değişik düşünerek başka birseyler yazmayı düşündüm benim fikrim
    aşk
    1905

Sevdadandır !

olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo997

quote:

Evet arkadaslar hani formanın arkasına isim ve numara yazılır ya normalde ben biraz daha değişik düşünerek başka birseyler yazmayı düşündüm benim fikrim
    aşk
    1905

Sevdadandır !

olsun

Kelime ve sayı ile sevdanizibelirtin hocam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo997

quote:

aşk
    1905

Sevdadandır !

olsun

Kelime ve sayı ile sevdanizibelirtin hocam :)

Alıntıları Göster
    Benim eski formaların birisinde AŞKIMSIN yazıyordu.

• Benim bulduğum ve en sevdiğim yazıdir:

19

SIFIRBEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Benim bulduğum ve en sevdiğim yazıdir:

19

SIFIRBEŞ
    mini mini bir kuş

bayanlar için (misshagi)

bze hr svddn grye kln sdc GLTSRY

TRH BİR KRE YZLDI 17 MYS İKİBİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Benim bulduğum ve en sevdiğim yazıdir:

19

SIFIRBEŞ

1

Tek Sen

benım forma :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

1

Tek Sen

benım forma :))

Alıntıları Göster
    Tek Aşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Optimus-

Tek Aşk

Alıntıları Göster
    Bu sezon aldığım formanın arkasına

HAGI
    10

yazdırdım çokta güzel durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Bu sezon aldığım formanın arkasına

HAGI
    10

yazdırdım çokta güzel durdu

Alıntıları Göster
    adım onur. formaya
    10
    ur
    şeklinde yazdırsam çok mu apaçiçe olur birde isimin altta veya üstte yazmasını biz mi seçiyoruz yoksa her formanın kendi stilimi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

adım onur. formaya
    10
    ur
    şeklinde yazdırsam çok mu apaçiçe olur birde isimin altta veya üstte yazmasını biz mi seçiyoruz yoksa her formanın kendi stilimi var ?

hocam üst kısımda "ülker" reklamı var. yani üstüne yazdırabileceğini sanmıyorum. sene başında forma alırken bende adımı ve numara ile yazdırdım ve numaranın altına yazdılar.

şu aralar 2.formamı alacağım daha doğrusu avea bana alacak. onun arkasına daha farklı marjinal birşeyler düşünüyorum. aklıma geldikçe buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

adım onur. formaya
    10
    ur

hocam üst kısımda "ülker" reklamı var. yani üstüne yazdırabileceğini sanmıyorum. sene başında forma alırken bende adımı ve numara ile yazdırdım ve numaranın altına yazdılar.

şu aralar 2.formamı alacağım daha doğrusu avea bana alacak. onun arkasına daha farklı marjinal birşeyler düşünüyorum. aklıma geldikçe buraya yazarım.

Alıntıları Göster
    18

BY BY BIRDS

• quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

• Güzel seyler çıkmış hadi varsa fikri olan yazsın lütfen :)
  • quote:

Güzel seyler çıkmış hadi varsa fikri olan yazsın lütfen :)
    Ben
    10

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

• VALLA ARKADASLAR BEN STATTA BIR TANE GORDUM FORUMLARDA HIC KIMSE YAZMAMIS ONCE BURDA YAZMAK ISTERDIM AMA SONRA DUSUNDUM MADEM KIMSE BILMIYO BEN KENDIM YAPTIRAYIM ISTEDIM BURDA YAZILANLAR HERKESTE YAZIYOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1755

VALLA ARKADASLAR BEN STATTA BIR TANE GORDUM FORUMLARDA HIC KIMSE YAZMAMIS ONCE BURDA YAZMAK ISTERDIM AMA SONRA DUSUNDUM MADEM KIMSE BILMIYO BEN KENDIM YAPTIRAYIM ISTEDIM BURDA YAZILANLAR HERKESTE YAZIYOO
    Adım ilker ÜLKER yazısının Ü'nün bir tarafını kopartıgım zaman ismim çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Adım ilker ÜLKER yazısının Ü'nün bir tarafını kopartıgım zaman ismim çıkıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.