Şimdi Ara

Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar bana bu konuda yardimci olabilirseniz minnet olacağim.

Laptopima format atmak istiyorum... ancak ondan once bilgisayarımda ki verilerimi kaybetmek istemiyorum. bunun için diski bölmek gerekiyomus bunu nasil yapabilirim. ayrica format cekmeyi en iyi nasil yapabilirim.
    Selamlar

• KARDEŞ BENDE DE AYNI İŞİM VARDI
    VERİLEN ADRESTEKİ BİLGİLERE GÖRE YAPTIM MÜKEMMEL OLDU ARKADAŞLAR GÜZEL ANLATMIŞLAR YANLIZ
    BURDA BİR AYRINTI YI DAHA EKLEYEYİM.
    HARDİSKİ BÖLÜP C YE FORMAT ATIKTAN VE WİNDOVWS KURDUKTAN SONRA D SÜRÜCÜSÜ SIFIR GB OLARAK GÖRÜLEBİLİR BUNUDA BİÇİMLEDİRİRSEN SORUN YOK
    HADİ KOLAY GELSİN
  • EBUŞ BİÇİMLENDİRMEK NASİL OLUYOR ANLAMADIM... BEN EN İYİSİ KOMPLE FORMAT CEKEYİM OLMASSA AMA AYRI AYRI MI .. KAFAM KARİSTİ.. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

EBUŞ BİÇİMLENDİRMEK NASİL OLUYOR ANLAMADIM... BEN EN İYİSİ KOMPLE FORMAT CEKEYİM OLMASSA AMA AYRI AYRI MI .. KAFAM KARİSTİ.. :(

d sürücüne sağ tıklarsan orda biçimlendir yazdıgını görüceksin
    biçimlendir ı tıkladıktan sonra dosya sistemi seçiyorsun,c sürücündeki sistem neyse onu seçmem daha iyi olur
  • format atmadan önce hdd de recovery dosyaları olabilir onu kontrol et derim elinde recovery cdler yoksa bazı modellerde formattan sonra windows'u yeniden kurmak ızdırap olabilir teknik servisi ile format olayını konuşmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_2006 -- 16 Kasım 2006; 23:55:15 >
  • VErileri Kaybetmeden 2 ye bölmek istiorsan Partition Magic programını öneririm fakat söle bi olayı var mesela su an ne kadar boş alan varsa hdd de o kısmı 2. bölüm olarak atarsın ve biçimlendirirsin ve sonra kurtarmak istedigin verileri bu bölüme atarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.